Koti Artikkelit Äärivasemmisto sanelee median uutisointia

Äärivasemmisto sanelee median uutisointia

30

Jyvaskyla_AK

 

30.1. Jyväskylässä tapahtuneen joukkotappelun ja puukotuksen jälkeen keskustelu “äärioikeiston” uhasta on käynyt kuumana. Tiedotusvälineiden mukaan “ääriryhmien” väliset vastakkainasettelut ovat jyrkentyneet, ja syyllistä on etsitty kansallismielisistä. Ilmiötä on kuitenkin käsitelty varsin yksisilmäisesti.

Äärivasemmiston viimeaikaisiin saavutuksiin kuuluvat kansallismielisten omaisuuden tuhotyöt eri kaupungeissa, kotirauhan rikkominen, laittoman henkilörekisterin julkaiseminen, lukuisat tappouhkaukset, kansallismielisten omaisuuden varastamisen yritys sekä tuore törkeän pahoinpitelyn yritys. Kohteet ovat voineet olla järjestöjä, puolueita ja yksilöitä. Kukaan ei ole suostunut ottamaan teoista omalla nimellään vastuuta, vaan toiminta on radikaalivasemmistolle ominaiseen tapaan anonyymiä. Harvoissa tapauksissa, joissa valtamedia on vasemmistolaiseen rikollisuuteen tarttunut, on tuolloinkin uutisoitu sensaatiohakuisesti ainoastaan kansallismielisten vastatoimista.

Äärivasemmiston väkivalta on paennut suuren yleisön huomiota. 30.1. jälkeen julkisessa keskustelussa ovatkin monet median puolueelliseen uutisointiin kyllästyneet yli aatteellisten rajojen ottaneet puheeksi vasemmistolaisen kaksinaismoralismin. “Äärioikeiston” laittomasta toiminnasta on huudettu kovaan ääneen samalla, kun on unohdettu äärivasemmiston ja anarkistien väkivaltaiset mielenosoitukset, omaisuusrikokset ja esimerkiksi rikollisten maahanmuuttajien avustustoimet. Viime kesänä anarkistit esimerkiksi heittelivät mellakan yhteydessä tamperelaispoliisien koiria lasipulloilla. Vapaa liikkuvuus -järjestön järjestämällä laittomalla romanileirillä Rajasaaressa 2008 romanimies raiskasi suomalaisen naisen. Laittomasti äärivasemmiston avustuksella Suomessa oleskellut romaniraiskaaja pakeni maasta ennen kuin poliisi oli tavoittanut hänet. Vasemmisto syytti poliisia hitaudesta. VR:n tuhopoltto ja Smash Asem -mellakat ovat niin ikään monilla tuoreessa muistissa. Valtamedia on kuitenkin uutisoinut niistä yleensä lyhyen aikaa, eikä niitä ainakaan ole esitetty osana poliittisesti motivoitunutta järjestäytynyttä rikollista toimintaa. Vain poliittisesti epäkorrekti (siis monikulttuurisuutta vastustava) ihminen voi ilmeisesti olla poliittinen rikollinen.

Samaa kaksinaismoralismia on esiintynyt median ja vasemmiston suhteessa Suomen Vastarintaliikkeeseen. Esimerkiksi kun äärivasemmistolaismies varasti Vastarintaliikkeen materiaalia Hartolan markkinoilla, nousi uutiseksi vain se, että varas oli taltutettu maahan ilman poliisin tai järjestyksenvalvojien apua. Perinteisesti virkavaltaan penseästi suhtautuva laitavasemmisto on, mielenkiintoista kyllä, turvautunut omista rikoksistaan huolimatta poliisin apuun pyrkiessään vaikeuttamaan kansallismielisten toimintaa. Hartolan tapauksen jälkeen äärivasemmistolaiset laajalevikkiset lehdet vaativat rajuja poliisitoimia epäkorrektisti ajattelevien ihmisten hiljentämiseksi. Myös Jyväskylän tapauksen jälkeen jopa kovan luokan anarkistit ovat vaatineet, että suojelupoliisi ryhtyisi seuraamaan aktivistien jokaista liikettä. Kahdessa hiljattain pidetyssä suomalaisvastaisessa mielenosoituksessa “rasisminvastaista” väkivaltaa verkkosivuillaan aktiivisesti lietsovat henkilöt jakoivat auliisti paikalla olleille poliiseille onkimiaan kansallismielisten henkilötietoja. Sosiaalisessa mediassa henkilörekisteriä ovat jakaneet omilla nimillään esiintyvät ihmiset todennäköisesti ilman seuraamuksia.

Äärivasemmiston poliittisten iskujen – ja etenkin niistä uutisoinnin – taustaa vasten onkin vähintään mielenkiintoista, millaisen mediamyräkän Jyväskylän keskiviikkoinen joukkotappelu on nostattanut. Eihän esimerkiksi maahanmuuttajanuoren tekemä puukotus samassa kaupungissa syksyllä 2011 ylittänyt uutiskynnystä kuin Keski-Suomessa. Ja tuolloin uhri kuoli. Mutta koska uhri oli valkoinen ja tappaja maahanmuuttaja, olisi aiheesta ääntä pitänyttä toimittajaa voinut erehtyä epäilemään rasistiksi. Rikoksista uutisoidaan niiden poliittisen painoarvon, ei vakavuuden, perusteella. Ennen tuomioiden jakoa tuoreen kirjastotappelun osapuolista voi varmuudella kertoa vain sen, minkä osapuolet itse ovat valmiita kertomaan. Poliisi ei edes ole vielä tavoittanut kaikkia tappeluun osalliseksi epäilemiään henkilöitä. Äärivasemmistolaiset ovat nimenneet useita Vastarintaliikkeen aktivisteja tapaukseen liittyen, mutta poliisi ei ole kommentoinut väitteitä. Valtamedia on sen sijaan tarttunut ahnaasti syöttiin uutisoinnissaan, näin pönkittäen äärivasemmiston mahdollisuuksia sanella julkisen keskustelun kulkua omien aatteidensa mukaisesti.

Mediassa kirjastotappelusta liikkuu kaksi versiota. Toinen on paikalla olleen Jyväskylän kirjastotoimenhoitaja Seija Laitinen-Kuisman ja toinen on kirjastossa partioineiden militanttien anarkistien. Vähemmän yllättäen juuri jälkimmäinen ryhmä on saanut runnottua näkemyksensä uutisotsikoihin. Heidän mukaansa joukko “uusnatseja” hyökkäsi kirjastoon ja puukotti “järjestyksenvalvojaa” lähes äkkiarvaamatta. Sen sijaan kirjastotoimenhoitajan mukaan tiloissa oli syntynyt joukkotappelu, jossa oli mukana noin 20 henkilöä, joista vain kolme oletettuja “uusnatseja”. Tappelussa käytettiin hänen mukaansa puukon ja pullojen lisäksi keppejä, jotka kuuluivat ilmeisesti paikalla olleille anarkisteille.

Poliisin aamupäivällä 1.2. antama tiedote tukee kirjastotoimenhoitajan näkemystä. Paikalla ei edes ollut virallisia järjestyksenvalvojia, ja anarkistit olivat kantaneet mukanaan toisen vahingoittamiseen soveltuvia välineitä. Äärivasemmistolaisella verkkosivulla myönnettiinkin, että turvallisuudesta ei vastannut kuka tahansa “järjestyksenvalvoja”, vaan paikalla oli todella koko joukko paikallisen anarkistiryhmän jäseniä. Heidän edustamansa ryhmä on jo aiemmin uhkaillut jyväskyläläisiä kansallismielisiä väkivallalla. Monet vasemmistolaiset ovat olleet pöyristyneitä poliisin uutisoinnista ja vaatineet sensuroimaan paikalla olleisiin anarkisteihin liittyviä tietoja. Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson ei tahtonut uskoa, että anarkisteilla olisi ollut kättä pidempää, joten poliisin oli vahvistettava tieto erikseen. Vasemmiston puheenjohtaja Paavo Arhinmäki on puolestaan leimannut paikalla olleet kolme miestä äärioikeistolaisiksi, vaikka poliisi ei ole tietoa vahvistanut. Media on syönyt vasemmistolaisten kädestä. Kukaan ei ole kysynyt tapahtumassa puhuneilta vasemmistolaisilta haastattelussa esimerkiksi sitä, miksi laillisuuden nimiin vannova puolue värvää järjestysmiehiksi rikollisia anarkisteja.

Törkeimmän ylilyönnin valheellisessa uutisoinnissa teki Iltalehti artikkelillaan “Terveiset äärioikealta” 1.2. Siinä esimerkiksi väitettiin, että Vastarintaliike olisi viime syksynä häirinnyt ohikulkijoita Tampereen keskustassa olutpulloin. Kuten tapahtumassa otetut kuvat todistavat, olivat humalassa pullojen kanssa riehuneet äärivasemmistolaisia. Kysymys kuuluu, mitä media luulee saavuttavansa valehtelemalla asioista, joiden todellisesta luonteesta on saatavilla paljon valokuvia?

 

Tre2010128

 

Kirjastotappelun jälkeisenä yönä poliisi teki kotietsintöjä ja otti kiinni myös ihmisiä, jotka ovat olleet koko keskiviikon satojen kilometrien päässä Jyväskylästä töissä tai perheidensä seurassa. Tämä kertonee viranomaisten neuvottomuudesta. Kiinniottoperusteista selkein onkin todennäköisesti laitonta henkilörekisteriä ylläpitävien äärivasemmistolaisten sana. Tappeluun osallistujiksi on nimetty muun muassa Vastarintaliikkeen jäseniä summittain.

30.1. kiinniotettu ja 31.1. vapaaksi päässyt mies, jota ei enää epäillä osallisuudesta tappeluun, kommentoi tapahtumia Kansalliselle Vastarinnalle:

Olin keskiviikkona kotonani, kun luin uutiset Jyväskylän tappelusta kahdeksan maissa illalla. Pari tuntia myöhemmin mennessäni nukkumaan kuusi poliisia tuli oveni taakse ja vaati pääsyä sisään. Yhdellä heistä oli teleskooppipamppu käyttövalmiina. Hetken asuntoa tutkittuaan poliisit ilmoittivat, että he vievät minut asemalle.

Kuulustelu koitti seuraavana päivänä. Kuulustelija tahtoi tietää esimerkiksi missä kaikkialla olin ollut keskiviikkona ja tiesinkö Jyväskylän kirjaesittelytapahtumasta etukäteen. Lisäksi poliisi kysyi minulta, tiedänkö miksi olen paikalla sekä millaista toimintaa Suomen Vastarintaliikkeellä on ja millaisia asioita sen kokouksissa käsitellään. En kommentoinut Vastarintaliikettä koskevia kysymyksiä. Totesin uskovani, että minut oli tuotu kuulusteluihin siksi, että jyväskyläläiset anarkistit olivat ilkivaltamielessä nimenneet minut poliiseille ja väittäneet minun osallistuneen tappeluun. Tiedot he olivat saaneet mahdollisesti laittomasta henkilörekisteristä, jolla äärivasemmisto on pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä suomalaisia.

Kuulustelun päätteeksi todettiin, ettei minua enää epäillä mistään. Vaikka kaikki loppui hyvin, olisin kyllä mieluummin viettänyt torstain töissä.

Uutisointi Jyväskylän tapahtumista oli kahtena ensimmäisenä päivänä lähinnä sokkiarvossa piehtaroimista. Nyt tilanne alkaa muuttua: Laittomia “järjestyksenvalvojia”, laittomia henkilörekistereitä, perättömiä ilmiantoja ja laittomia aseita. Uutisoimme aiheesta lisää, kun saamme varmaa tietoa.

 

Toimitus

30 KOMMENTIT

 1. Punakaarti – vallitsevan systeemin ja median vankkumaton kannatuskerho, taatut uhripisteet!

 2. Kiitos tästä artikkelista! Median uutisointi on ollut taas ala-arvoista. Uutisoinnista on saanut käsityksen, että “järjestyksenvalvoja” on ollut jokin vanha kiltti kirjastosetä. Aika selventävää on tieto siitä, että kyseessä on ollut anarkistien joukko.

  Kumma ettei kiinnostusta tuohon laittomaan henkilörekisterin pitoon löydy oikeusjärjestelmän puolelta. Kyse on kuitenkin erittäin vakavasta poliittisesta vainosta. Suomessa pitäisi periaatteessa olla voimassa yleisen mielipiteen SEKÄ poliittisen mielipiteen muodostamisen vapaus. Poliittisen mielipiteen vapaus on nk. demokratian kulmakivi. Mutta Suomessa eletään yhä enemmän ja enemmän kuin tuoreessa Neuvostoliitossa.

 3. Itselleni on jäänyt vähän epäselväksi koko juttu. Tuliko sinne kirjan julkaisutilaisuuteen 3 kaveria katsomaan ja raportoimaan tilaisuudesta, ja sitten 15-20 anarkistia kävi heidän päälleen keppien ja erilaisten aseiden kanssa? Tästä sitten syntyi itsepuolustustilanne, josta on maalattu vääristetty kuva mediassa? Vai oliko koko juttu uusvasemmiston promootiokikka?

 4. Tämä on tietysti tylsää sanojen halkomista, mutta anarkistit eivät ole äärivasemmistoa. Äärivasemmistohan tarjoaa erittäin rakennettua ja johdettua mallia. Te itse kiellätte olevanne äärioikeistoa ja se on ihan “ostettava” näkemys, vaikka valtaväestä perinteisesti kansallissosialismin oikeistolaiseksi lukeekin. Eniten minua näissä sanaleikeissä häiritsee, että itseään patriooteiksi kutsuvat ilmaisevat tavoitteissaan pyrkivänsä eroon isänmaansa itsenäisyydestä. Kiinnostaisi, miten selitätte tämän ristiriidan.

  • On ihan “ostettava” näkemys, ettei anarkistit ole äärivasemmistoa, vaikka valtaväestö anarkismin äärivasemmistolaiseksi aatteeksi lukeekin. Anarkistit, antifasistit jne… Henkisesti sairaita yksilöitä yhtä kaikki, heikko kansanosa, jolle liimanhaistelu ja alkoholin suurkulutus sanelevat koko elämän, eikä ulkonäöstä huolehtiminen kuulu sanavarastoon. Roskapönttöjen polttaminen ja pullojen rikkominen täyttävät elämän kaikki osa-alueet.

  • Jos patriooteiksi itseään kutsuvilla henkilöillä tarkoitat Suomen Vastarintaliikettä, mistä päättelet että SVL pyrkisi jotenkin eroon isänmaamme itsenäisyydestä? Ajatus sinänsä on absurdi, ja toisekseen ei Suomella ole tällä hetkellä käytännössä itsenäisyyttä.

   • “Vastarintaliike taistelee itsenäisen pohjoisen puolesta. Tavoitteenamme on vahva pohjoinen valtionrakenne vakaalla itsenäisyydellä. Tämän valtion tulee rakentua ainakin Suomesta, Ruotsista ja Norjasta, mutta jokaisen pohjoismaan tulisi loppukädessä liittyä tämän valtionrakentamisen alle; tulevaan Pohjoiseen valtakuntaan. ”

    On se absurdia minustakin, mutta näinhän tuolla tavoitteissa lukee.

  • Vasemmiston ja anarkojen arvot kyllä risteävät kaikissä tärkeissä ihmisyyttä koskevissa kysymyksissä, joten heidät voi yksinkertaistaen laskea samaan porukkaan. Jyväskylässä vasemmiston järjestämää tapahtumaa vartioivat anarkistit. Tuskin jklDIY olisi valmis minkään muun porukan tapahtumaa vahtimaan. Ehkä kepulaiset tai kristillisdemokraatit voisi kysyä niiltä kauniisti, heh!

   Suomi ei ole ollut itsenäinen vuosikymmeniin, siitä ovat mm. EU, kapitalismi ja jenkit pitäneet huolen. Se, että tehdään yhteistyötä muutaman etnisesti, maantieteellisesti ja kulttuurillisesti hyvin samanlaisen kansan kanssa ei ole uhka oman kansan itsenäisyydelle. Vahvan puolustuksen ja talouden vuoksi yhteistyö on toivottavaa, ja vahva valtio kykenee suojelemaan koskemattomuuttaan parhaiten todellisia vihollisia (USA, Nato jne.) vastaan.

   • Sinä kutsut maamme liittämistä uuteen valtioon yhteistyöksi? Aika pitkälle vietyä yhteistyötä.
    EU:n puolustajat käyttävät muuten aivan samoja perusteita kuin sinäkin.

  • Äärivasemmiston ajamaa “erittäin tarkasti rakennettua ja johdettua mallia” on aikoinaan totetutettu Venäjällä (“Neuvostoliitto”). Minulla on omakohtaista kokemusta sen kulta-ajasta vuosina 1956-87, ja kun NL:n kulta-aika oli sellainen, että hirvittää vieläkin kun muistelen, niin kauhulla ajattelen edellisten sukupolvien kokemia kärsimyksiä. Tästä suomalaisilla “äärivasemmistolaisilla” (joiden oikea nimitys on “hyödylliset idiootit”) ei ole mitään hajua, kun he yhä jauhavat samaa roskaa kuin 100 vuotta sitten. Sama tuhoisa kuvio muuten on havaittavissa kaikissa maissa, missä “äärivasemmiston mallia” on sovellettu käytäntöön, poikkeuksetta. Ko. mallissa on eräs sisäänrakennettu itsetuhoisa ominaisuus: kaikki äärivasemmistolaisetkin leimataan lopulta vihollisiksi, kidutetaan, teloitetaan ja hävitetään, väsymättä ja armotta muiden äärivasemmistolaisten toimesta, kunnes lopulta ei jää ainuttakaan äärivasemmistolaista ja vasemmistolaisetkin alkavat olla harvassa.

   Mitään riistiriitaa kansallissosialististen valtioiden liitossa ei ole.

   Тosiasiallisesti Suomi ei ole ollut itsenäinen vuosikymmeniin.
   Mikäli vääjäämättä lähestyvässä sodassa Suomi itsenäistyy uudestaan ja kääntyy nykyisestä tuhoon johtavasta tiestä, Suomen kimpuuun epäilemättä hyökätään Euvostoliiton ja NATOn toimesta kaiken keinoin, sekä taloudellisin että sotilaallisin. Verukkeena tietysti “demokratian palauttaminen”, “sota terrorismia vastaan”, ja “ihmisoikeudet” ja muu vastaava sanahelinä, jonka avulla kansoja nykyisin orjuutetaan ja tuhotaan. Jos Ruotsi tai Norja silloin on myös vapautunut nykyisestä orjuudesta – silloin pohjoisten kansojen (Suomen, Ruotsin ja Norjan) valtioliitto (l. konfederaatio) on mitä luonnollisin valtioliitto. Siinä ko. kansakuntien kulttuuri olisi pelastettu, ja samalla kansakunnat hyötyisivät taloudellisesta ja puolustuksellisesta yhteistyöstä.

 5. Tuohon lukemaani ei ole mitään lisättävää eikä siitä poistettavaa. Täyttä faktaa/asiaa joka sana.

 6. On ollut hupaisaa seurata toimittajien “fakta”stooreja tapahtumasta, ja todellakin tilanne menee hyvin ikävään suuntaan vasemmistoanarkistien kannalta.
  Olisi toivottavaa, että ainakin korjattaisiin uutisoinnissa selvät virheet, eikä yrittettäisi vain toistaa vääriksi osoittautuneet väittämät, jotka perustuvat toisen tappeluun osallistuneen osapuolen lausuntoihin!
  Minne hävisi kirjaston vahtimestari, joka oli mukana yhteenotossa, missä se vartija, joka kirjastonjohtajan mukaan toimi oikein? Entäpä missä se lainmukainen järjestyksevalvoja? Poliisin tiedotus miten tilanne sai alkuunsa ei tue väittämää suorasta hyökkäyksestä, vaan enemmänkin viittaa “turvamiesten” oma-aloitteisesta ennaltaehkäisevältä hyökkäykseltä sisään pyrkiviä kohtaan.

  Toimittajat, ottakaa selvää ensin ja suhtautukaa pikkuisen kriittisemmin siihen, mitä roskaa teillekin syötetään tarkoituksenhakuisesti.

 7. Mua kiinnostaisi tietää, että miten anarkistit auttavat poliisia asian selvittämisessä. Kuulustelupöytäkirjoista pääsee sitten aikanaan lukemaan anarkistien kuulustelukertomukset, ja epäilen vahvasti, että kyttä ei enää heistä olekkaan niin natsisika, ja että siellä vaaditaan systeemiä antamaan kovia rangaistuksia syyllisille. Poliisin ja systeemin vastustaminen ei olekaan enää niin kivaa, kun itseä sattuu.

 8. Hei herätys!
  Tuo kursivoitu teksti ilman muuta tietosuojavaltuutetulle ja tutkintapyyntö tästä henkilörekisteristä (joka ilmeisimmin on täysin laiton).
  Asia on pakko tutkia, koska kyse on tietosuojarikoksesta, ja faktaa löytyy ao tarpeettomasti kuulusteluihin temmatun henkilön luvalla poliisien tutkintapöytäkirjasta.
  Ja juristi asialle, vahingonkorvausvaatimus jne. Siis:
  -laiton henkilörekisteri
  -perätön ilmianto
  -aiheeton poliisiprosessi vapaudenriistoineen
  -ansionmenetykset ( 1 työpäivä)
  -leimaantuminen, harmi, mielipaha, järkytys, stressi

 9. Joo, olihan tossa asiaakin, mutta esim. johonkin Smash Asem -“mellakkaan” vetoaminen on aika lapsellisista. Mitään “mellakkaa” ei ois tullutkaan ilman poliisin AIVAN TOTAALISTA ylilyöntiä:

  http://www.youtube.com/watch?v=6rBQvrFaT6Q
  http://www.youtube.com/watch?v=3236m1QAXhM

  Pari tyyppiä ehkä vähän riehuu mut niinhän se on joka vkonloppu Stadissa. Pääasiassa TÄYSIN viattomia kuten mm. Suomen Kuvalehden toimittaja vietiin putkaan. Ja tosiaan hajaantumiskäsky ei käynyt. Itse onnistuin onneksi livahtamaan saartorenkaasta enkä muuta tehnyt kun join kaljaa…

 10. Kiitos! Kunpa koko kansa saisi luettavaksi tämän version. Informoittehan lisää asiasta, kun tiedätte/se on mahdollista. Yhtä suoraselkäisesti kuin toverimme länsinaapurissakin! Jatketaan määrätietoisesti eteenpäin, välittämättä piiruakaan vihollisen pelonsekaisesta “väheksynnästä”. Ei muuta kuin päin tuulimyllyjä jä läpi harmaan kiven!!!

 11. Todella hyvä artikkeli! Lukiessani tuota iltalehden artikkelia, rupesi kyllä todella harmittamaan, miten media valehtelee kansalaisille.

  • Media todellakin valehtelee, mutta omasta mielestäni kaikki ääritoiminta on liikaa tai väärin. Itse olin virallisesti asunnottomana yli vuoden, eikä kunta näyttänyt jeesaavan kuin sellaisia nk. maahanmuuttajia, joille laitettiin sossussa maksusitoomukset kaikkeen mahdolliseen.

   Nyt kun menee huonosti taloudellisesti (kiitos, Kreikka!), niin eikö voitais tosiaan vähän rajoittaa muuta kuin työperäistä maahanmuuttoa?

   Itselläni meni huonosti hetken aikaa eron jälkeen, mutta yli 15 vuotta veroja tänne maksaneena kantasuomalaisena sain sosiaalihuollosta apua ja nyt menee paremmin. Näitä palveluita ei pidä ajaa alas!

   Eikä asiassa pitäisi mielestäni olla kyse mistään poliittisista erimielisyyksistä, vaan yksinkertaisesti siitä, että PIDETÄÄN HUOLTA HEIKOMMISTA ja erityisesti suomalaisista!

   Rasisti en ole. “Jos sä oot hyvä jätkä niin sä oot hyvä jätkä ja jos sä oot kusipää niin sä oot kusipää” on mun ajatusmaailman perusta.

   En kyllä ole olemukseltanikaan sellainen, että pelkäisin jotain pystyryöstöä, mutta Helsingin illassa liikkuneet naispuoliset kaverit ovat kyllä kertoilleet aikamoisia tarinoita noista yhdistä tietyistä sankareista.

   Jotain pitää tehdä.

   • Sanot, että “rasisti en ole”.
    Mieti hetki, mitä tästä suvaitsevaisuudestasi seuraa.

    Suomalaisia on 5 miljoonaa, muita noin 7100 miljoonaa. Eli n. 1420 per 1 suomalainen. Maailmasta löytyisi vaikka 100 miljoonaa ahkeraa työntekijää, jotka etsivät työtä.
    Jos näistä 1420:stä vain 1 muuttaisi Suomeen työn perässä (ja he usein ovat valmiita tekemään työtä ruokapalkalla ja asumaan vaikka koirankopissa) – sinä et vastustaisi tätä, koska “et ole rasisti” etkä vastusta “työperästä” maahanmuuttoa.

    Eteenpäin! Nyt suhde 1420:1 muuttuisi 1419:2 l. enää on 1419 per 2 “suomalaista” (1 on alkuperäinen ja 1 “työperäinen uussuomalainen”). Мaailmaa ei edes huomaa muutosta 1420->1419 (-0,07%), mutta Suomi kokonaisuutena olisi taatusti tuhottu (muutos +100%).

    Kun “työperäisiä” mamuja tuodaan Suomen työmarkkinoille – he olemassaolollaan kilpailevat samasta rahasta suomalaisten kanssa. Ymmärtänet, että kierrossa olevan rahan määrä ei kasva. Ja nykyinen suomalaisvastainen hallinto huolehtii siitä, että suomalainen häviää aina! Mamu näet joko vie suomalaiselta työpaikan tai joka tapauksessa saa täydellisen ylläpidon: asunnon kaupungista tai vankilasta, terveydenhuollon, ruoan yms. joista 100% kustantaa “kollektiivinen suomalainen” eikä kukaan muu.

    Mutta elintason menetys ei ole mitään verrattuna siihen, että suomalaisten kansakunta ja rotu tuhoutuu – mikä on koko maahanmuuton perimmäinen tarkoitus. Uudessa maailman järjestyksessä näet valkoisella rodulla ei ole mitään virkaa, joten valkoiset tuhotaan kaikin keinoin, joista tehokkain on rotusekoitus. Asiaa tietysti ei esitetä kansalle näin suoraan, vaan on keksitty mukiin menevät nimitykset “työperäinen” tai “humanitaarinen” maahanmuutto. Tavoitteet on muuten käsitelty teoksessa “Praktischer Idealismus” jo 88 vuotta sitten ( http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm )

 12. Erittäin hyvä artikkeli! Lukiessani eri lähteiden uutisointia osui itsellä myös noita epämääräisiä kohtia silmään. Kiitokset, että joku on paneutunut asiaan ja kirjoittanut loistavan vastineen näille öykkäreille.

 13. Valitettava tosiasia tässä on se, että valtamedian versio on se, jonka suuri yleisö uskoo.

  • Jonkin aikaa valitettavasti kyllä, mutta jokainen meistä voi vaikuttaa siihen kuinka kauan. Joten toimikaamme, se on meidän velvollisuutemme!

 14. En kannata Vastarintaliikkeen toimintaa ja olen todennäköisesti kanssanne eri mieltä hyvin monista asioista.

  Siitä huolimatta tapahtumasta uutisointi on ollut mielestäni suoranainen pohjanoteeraus. Vasemmiston infantiili kaksinaismoralismi huvittaisi, ellei se vihastuttaisi: suojelupoliisiin ja muihin tahoihin kyllä kelpaa vedota kyynel silmäkulmassa silloin, kun ollaan oltu hyökkäyksen kohteena, mutta muutenhan virkavaltaa voidaan rauhassa arvostella natsisioiksi ja toivottaa tervetulleiksi vaikkapa onnettomuuspaikalle polttopulloin (mitä muuten mm. Li Andersson ei tuominnut erään tapahtuman yhteydessä, vaikka omasta mielestäni pelkässä virkavallan väkivaltaisessa vastustamisessa ei sinänsä _pitäisi_ olla mitään “vasemmistolaista”…). Samoin vasemmisto kritisoi valtiovaltaa aina “pelon luomisesta” milloin milläkin perusteella, mutta nyt tämän kirjastotilaisuuden jälkeen se on suurin piirtein valmis julistamaan Suomen olevan sotatilassa.

  Ehdotankin, että esitätte uutisoinnista oikaisupyynnöt ja käännytte tarvittaessa Julkisen sanan neuvoston puoleen. Teillä on tähän oikeus, vaikka olisittekin olleet alkuperäisen iskun takana. Kantelu JSN:lle kannattaa muotoilla tarkoin kuten myös arvioida se, mistä kaikesta kannattaa kannella. En joka tapauksessa hyväksy tällaista valheellisen puolueellista roskauutisointia ja vasemmiston kaksinaismoralistista ininää, joten toivottavasti valtamediassa annetaan asiasta vielä oikeaakin tietoa.

 15. Typerää on sekin, kuinka media muistuttaa joka käänteessä kuinka nämä äärioikeistolaisterroristit yrittivät rajoittaa toisen osapuolen “poliittisen toiminnan vapautta”?! Itse en ole moista vapautta huomannut…

Comments are closed.