Koti Artikkelit Paras lauantai ikinä – video lisätty!

Paras lauantai ikinä – video lisätty!

49

Suomen Vastarintaliike järjesti katuaktivismitapahtuman Tampereen vaalitorilla lauantaina 20.10. Aktivistit saapuivat eri puolilta Suomea tapaamispaikalle puolenpäivän aikoihin, ja pian alkoikin kiihkeä puheensorina Tampereen huolestuttavasta tilasta. Perinteisesti Tampere on tunnettu vasemmistolaisesta ilmapiiristään ja alakulttuureistaan. Aktivisteille oli selvää alusta lähtien, että Tampereella jos missä monikulttuurisuuden fanaattiset kannattajat ovat suulasta sorttia.

 

 

 

 

Kävelimme ryhmässä vaalitorin lähelle, ja matkan varrella näimme useita humalaisia vasemmistolaisporukoita, jotka seurasivat meitä kiinnostuneesti – tosin satojen metrien turvallisen välimatkan päästä.

 

 

 

 

 

Marssimme lippujen ja kilpien kanssa vaalitorin reunalle ja asetuimme paikoillemme. Noin viiden minuutin kuluttua tapahtuman alkamisesta syntyi kärhämää. Vasemmistolaisryhmä halusi osoittaa protestimieltä ja yritti satuttaa erästä aktivistia heittämällä tätä olutpullolla. Pullo ei osunut, ja pikaisen mutta tehokkaan puolustautumisen jälkeen jännitys raukesi. Aktivistit ajoivat pahimmat suunsoittajat karkuteille ja Tampereen tilannetta käsitellyt puhe saattoi alkaa.

 

 

 

 

 

 

 

Aktivistit keskustelivat tamperelaisten kanssa innokkaasti, ja koskaan aikaisemmin eivät asukkaiden mielipiteet ole olleet näin toisistaan eriäviä. Ihmiset tuntuivat joko tukevan järjestön sanomaa tai vastustavan sitä täysin. Välillä järjestön vastustajat heittäytyivät niin röyhkeiksi vaatiessaan meitä lopettamaan mielenilmaisumme, että poliisinkin mielenkiinto heräsi. Teimme kuitenkin itsenäisesti selväksi, että moisiin vaatimuksiin emme koskaan tule vastaamaan antirasisteille miellyttävällä tavalla.

 

 

 

 

 

 

Tilannetta tarkkailleet tukijamme kuulivat, että anarkistihenkiset nuoret suunnittelivat torilla väkivaltaista iskua mielenilmauksessa puhunutta Juuso Tahvanaista vastaan. Ensiksi he halusivat viedä häneltä megafonin ja lopulta hakata hänet. Tämä ei onnistunut. Mikä nolompaa, samat nuoret kävivät useaan otteeseen vaatimassa poliiseilta toimintamme lopettamista ja kantelemassa heille aktivistien autoritaarisesta asenteesta. Ehkä lailliset keinot olivat sittenkin enemmän punaisten vaihtoehtonuorten mieleen?

 

 

Aktivismi sujui hienosti ja järjestön sanomaa saatiin levitettyä Tampereelle erityisen edustavalla ja näyttävällä tavalla. Aktivistit myös tapasivat muutaman toiminnastamme erittäin kiinnostuneen henkilön, ja heiltä odotammekin yhteydenottoja.

 

 

Loppupäivä ei jatkunut ilman yllätyksiä. Aktivistijoukon jakaannuttua useampaan muutaman hengen ryhmään palatakseen autoille havaitsimme outoa liikettä erään aktivistin auton lähellä. Huppupäiset hahmot juoksivat pikaisesti piiloon lähipuistoon, kun he huomasivat neljän kansallissosialistin lähestyvän.

Totesimme, että auton renkaat oli pistetty ilmeisesti puukolla puhki. Neljä aktivistia lähti seuraavaksi välittömästi anarkistijoukon perään. Selvisi, että parilla ilkivallantekijällä olikin noin 15-päinen kaveripiiri taustallaan. Henkilöt olivat samoja, jotka olivat aiemmin päivällä seuranneet aktivisteja pitkän etäisyyden päästä. Tämä kertoo kaiken oleellisen rasisminvastaisen liikkeen rohkeudesta ja miehisyydestä; hyökätä ei uskalleta ilman huomattavaa ylivoimaa.

Mustiin vaatteisiin ja henkilöllisyyden peittäviin huiveihin sonnustautuneet vandaalit olivat ottaneet mukaansa teräsputkia, kaasusumuttimia, teräskärkisiä kenkiä, rengasrautoja, raketteja (joita tosin ei käytetty), lasipulloja ja kiviä. Meillä oli puolestaan vain palava taistelutahto ja motivaatio. Käskimme anarkisteja pysähtymään, jolloin ensimmäinen lasipullo lensi meitä kohden. Anarkistit olivat silminnähden yllättyneitä, kun emme perääntyneet moninkertaista ja aseistautunutta joukkoa, vaan vaadimme tilien tasaamista. Hetken pähkäiltyään he päättivät kokeilla onneaan. Seurasi välienselvittely, jossa ei päähän kohdistuneilta iskuilta ja verenvuodatukselta vältytty.

Anarkistit alkoivat perääntyä, mutta renkaiden puhkomisesta suivaantuneina vaadimme heitä palaamaan. Tilanne jatkui vielä hetken, jonka jälkeen nöyryytetyt ja haavoittuneet vasemmistohuligaanit lähtivät juoksemaan paikalta pois teräsputkineen. Jäimme vielä hetkeksi paikalle varmistaaksemme, ettei tummanpuhuvalla roskajoukolla – johon kuului myös ainakin yksi etnisesti värikkäämpi henkilö – ollut enää aikeita palata paikalle.

Aktivistit keräsivät kolehdin ja loppuillasta autoon saatiinkin jo asennettua kansallismieliseltä ystävältä ostetut hyvät talvirenkaat. Vanhojen kesärenkaiden olikin jo aika väistyä tuliterän talvimallin tieltä. Kotimatkalla oli sitä paitsi luvassa uhkaavaa mustaa jäätä.

 

 

Toisinaan taistelu näennäisesti ylivoimaista vastusta vastaan on avartava kokemus. Päällimmäiset tunteet anarkistien perääntyessä olivat rauha ja syvä tyytyväisyys. Olimme näyttäneet, ettei kansallissosialistista suomalaista vastaan hyökätä ilman seurauksia. Olipa hyökkäys yllätyksellinen, ylivoimalla suoritettu tai aseellinen, Suomen Vastarintaliike tulee taistelemaan sitä vastaan terveen, valkoisen ja yhtenäisen Pohjolan puolesta!

 

 

Toimitus

49 KOMMENTIT

 1. Hienosti hoidettu niittinaamojen nolaaminen ja torjuminen! Jatkakaa samaan malliin!

 2. Hienova!

  Mikä noissa punkkareissa on, kun pitää juosta ylivoimalla karkuun? Eivätkö he osaa laskea?

  Hyvä että tamperelaiset kiinnostuivat eikä poliisit lopettaneet tapahtumaa kesken kaiken.

 3. Kiitos artikkelista ja hienoista kuvista.
  Taisi kännisille anarkomarkoille tulla kunnon tupenrapinat. 😀

 4. Aivan mahtavaa lukea tällaisesta suoraselkäisestä toiminnasta suomalaisten hyväksi. Jatkakaa samaan malliin!

 5. Mahtava artikkeli! Kertoo jo melkoisesta kamikaze-mielenlaadusta ryhtyä tuon rengasepisodin jälkeiseen mittelöön. Moni olisi jättänyt tilien tasaamisen myöhemmäksi, mutta Vastarintaliike onkin Euroopan kansallismielisten järjestöjen parhaimmistoa! Onnea!

 6. Jos ymmärsin oikein niin neljä motivaatiolla ja palavalla taistelutahdolla varustettua kansallissosialistia nöyryytti, haavoitti ja sai yli 15 hengen aseistetun anarkistiryhmän jouksemaan heitä karkuun?

 7. Aivan mahtavaa toimintaa, toverit! Suoraa ja räväkkäämpää jatkumoa taannoiselle Jyväskylän katuaktivismille. Tässäkään tapauksessa hyökkääjälle vaadittu ruhtinaallinen kolmikertainen ylivoima ei riittänyt. Kertoo kaiketi jotain näiden naruranteisten apurahaöykkäreiden sekä fyysisestä että henkisestä tasosta. Ainoa asia joka tässä harmittaa on se, etten pystynyt olemaan paikan päällä.

  Eläköön voitto!

 8. Taas kerran vasemmisto nolasi itsensä julkisesti, harmi että luultavasti eivät edes tajua hävetä. Otitte tilanteen haltuun esimerkillisellä tavalla. Jatkakaa samaan malliin.

 9. Esimerkillistä toimintaa! Kertokaa milloin myrsky nousee Oulussa, niin olen takuuvarmasti mukana!

 10. Hienosti toimittu; vasemmistolaiset, viherpiipertäjät (ja kapitalistit, eli molemmat ääripäät) ovat Suomen suurin uhka. Heidän ajatusmaailmansa on olevinaan niin suurta ja mahtavaa, monikulttuurisuus on näiden surkimusten elinehto, jota pakkosyötetään nykyään erittäin tehokkaasti. Heille ei merkitse yhtään mitään laulu Maalleni: Oi Suomi, isän, äidin maa, Ei sua vieras sortaa saa, Ei vallat vääryyden, Kun olen jäsen kansasi, Sull’ elän, kuolen, Suomeni; Tää ota heikko uhrini, Sä maani armainen.

  Heille tällaiset sanat edustavat RASISMIA eli muiden kansojen/rotujen sortoa, väkivaltaa ja alistamista. Heistä kaikki mikä liittyy isänmaallisuuteen on pahasta, vaikka oikeasti kyse on vain rakkaudesta omaan synnyinmaahan ja siihen kansaan, joka tätä maata on omilla käsillään rakentanut ja verellään voidellut.
  Vasemmisto ja vihreät, ostakaa yhteistuumin maata vaikka Siperiasta! Muuttakaa kommuuniin ja ottakaa sinne vastaan kaikenmaailman elätettävät ja voikaa hyvin, mutta Suomesta ei pidä tehdä mitään monikulttuurisuuden paratiisia.

  Kansallissosialistit!
  Veri, voima uhratkaamme,
  Isänmaamme etehen!
  Veri, voima uhratkaamme,
  Maamme kaunokaisen etehen

  Jatkakaa samaan malliin!
  Ps. Hengessä mukana!

 11. Anarkistisoturit olivat ainakin kunnon anarkisteja ihan ulkonäköään myöten. Hyi hitto miten voi ihminen päästää itsensä tuon näköiseksi! No onneksi sentään anarkistien ihannemaailmaa ei koskaan voi muodostua, ihmiset olisivat sitä ennen kuolleet hygienian puutteeseen.
  Sen sijaan kansallissosialistinen Pohjola on yhä lähempänä jokaisen tällaisen tapahtuman ja Vastarinnan puolelle voitetun ihmisen ansiosta. Jatkakaamme taistelua yhdessä mutta kunnioittakaamme rohkeimpina Vastarintaliikkeen eturintaman taistelijoita kaduillamme!

 12. Ja videot vaan paranee! “Mieluummin alkoholisti kuin fasisti” summasi kaiken vastapuolen ajatusmaailmasta!

 13. Valkoinen Vaasa tervehtii!

  Hienoa toimintaa Tampereella! Ottakaa punikkikylä haltuun!

 14. Tampereella sattuu ja tapahtuu. Kai sitä nyt lauantaina täytyi punikkien näyttää, kuinka kovia poikia sitä ollaan kun saatiin ensin porukalla viikonlopun viinarahat kokoon. Ja miten kävikään: Turpiin tuli taas kerran.
  Surkeina ja nolattuina ryömivät takaisin koloihinsa lämpimän maitolasin ääreen.

  Juuri näin! Tällaiselle toiminnalle jatkoa! Ja varmasti on pian luvassakin.

 15. Loistava raportti ja videokin! Olisinpa ollut mukana. Selkärangattomat anarkistit paljastivat jälleen kerran todellisen luontonsa. Kunniattomia paskiaisia!

 16. Hehheh, hyvä video! Punikit ovat aivan itsensä oloisia, ”Mieluummin alkoholisti kuin fasisti” -kommentin lisäksi joko toljottavat monttu auki tai tyytyvät määkimään väkinäisesti pari köyhää iskulausetta.

  Nyt viimeistään jokaisen suoraselkäisen tamperelaisen (sekä muiden suomalaisten!) tulisi ottaa itseään niskasta kiinni ja liittyä mukaan radikaaliin katutoimintaan!

 17. Jag förstår tyvvär inte mycket av vad som sägs. Trots att jag är halvfinne själv men tänkte komentera iallafal. Vilken uppenbar skillnad i kvalitet det
  är på folk och folk. Kontrasten är knivskarp när man jämför bilderna på dels
  er i Motståndsrörelsen och på andra sidan de trasiga människorna i knarkvänstern. Bra och otroligt stolt uppträdande av er! Lycka till
  pojkar!

  Hälsningar från Sverige

 18. He he! Den fule fan som vägrar släppa ölen är ju en kul typ!
  Har han limmat fast Koffen i handen? Tragikomiskt värre!

 19. Vassaripropagandan mukaan KOKO SUOMI suorastaan vihaa kansallissosialismia… Mielestäni näytti siltä, että muut kuin anarkonarkit tahtoivat kuunnella ja ottaa selvää toisesta vaihtoehdosta, jota heille ei vielä oltu esitelty. Hienoa, suoraselkäistä toimintaa. Thumbs up!

 20. Aivan mainioita nuo kuvat Antifa-sotureista! Ovat levinneet netissä oikein kulovalkean tavoin, hehe!

  Mutta oikeasti, pistää ihmettelemään, miten kukaan haluaa olla tekemisissä tuon Pispala-porukan kanssa. Julkaistaan ihmisten henkilötietoja netissä samalla, kun ITSE pysytään tietysti täysin anonyyminä. Puhkotaan renkaita, kun luullaan, ettei omistajat ole paikalla. Ja “hyökätään” vasta, kun on yli kolminkertainen ylivoima! Todellisia aatteen sotureita! Mutta sehän on vain parempi meidän kannaltamme! Kohti voittoa!

 21. Hieno homma. Kävin äskettäin lukemassa punikkisoturien blogia ja nauroin niin kovasti. Olette reilusti asiallisempaa ja tervejärkisempää porukkaa kuin nämä vasemmistohörhöt.

  On aina kiintoisaa katsoa miten nimenomaan vasemmistolaidan edustajat ovat niitä, jotka turvautuvat väkivaltaan ja tuhotöihin.

 22. Hienoa toimintaa!
  Vasureiden ynnä muiden sekakäyttäjien toiminta pelkurimaista. Kuten aina.

 23. Loistava video. Kyllä näille punikkihipeille pitäisi jakaa saippuaa ja juuriharjoja, sen verran saastaisen näköstä porukkaa näytti olevan. Jatkukoon taistelu. T.Tukijäsen

 24. Hienoa toimintaa!
  Nuo antifa-pellet provosoituvat erittäin helposti ja poliisin olisi pitäny heittää koko roskajoukko kaappiin. Miten nuo siat voivat huudella “rauhaa ei rasismia”, kun tulivat kuitenkin väkivaltaisesti häiritsemään kokoontumista? Tsemppiä vastarinnalle!

 25. Kiitos videosta. Tunnen myötähäpeää “anarkistisotureita” kohtaan.
  Voisiko Juuson puheen saada kokonaisuudessaan tekstinä tälle sivulle?

  • Tervehdys, Arttu! Paikalla pidetty puhe on sisällöltään pääpiirteittäin sama kuin sivuillamme julkaistu artikkeli “Sosialismia, joka ei ole suomalaisvastaista”.

 26. SVL:n tapahtuma Tampereella oli iskuvoitto liikkeelle ja se osoitti, että vastaavissa tapahtumisissa SVL:n on varauduttava samankaltaisiin vastustajien väkivaltaan ja tihutöihin. Vastustajat saadaan kuriin käyttämällä liikkeen hyökkäysjoukkoja turvaamaan jäsenien fyysisen koskemattomuuden. Tampereen tapahtuma on erinomaista julkisuutta ja myönteistä propagandaa, koska vasemmistolaiset, anarkistit ja viherpipertäjät jäivät nuolemaan haavojaan ja miettivät kaksi kertaa, miten seuraavaksi toimivat. Uskon, että tämä epäisanmaallinen vastustajien joukko tulee käyttäytymään tulevaisuudessa entistäkin väkivaltaisemmaksi. Suomessa on yritetty rajoittaa kokoontumis- ja ilmaisunvapautta monenlaisin keinoin. Saksassa vastaavissa tapahtumisissa on järjestyspoliisi ollut turvana ehkäisemään konfliktien syntymistä, erottamalla eri ryhmittymät toisistaan. On tärkeätä, että ylivoiman edessä saatiin Tampereellaa selätysvoitto ja vastustajat huomasivat, että katajainen kansallissosialismi ei koskaan katkea, ehkä saattaa vähän taipua roskasakin edessä. Nyt vasemmisto ja muut hihhulit käsittävät, että meidän kanssa ei kannata tulella leikkiä, sillä johtavana aatteena kansallissosialistinen vallankumous Suomessa tulee nostamaan päänsä pystyyn yhteisen taistelun aatteen palossa.

  Vastustajilta täytyy ottaa luulot pois heti alkuunsa. Hyökkäys on paras puolustus voimakeinoja käyttäen, ei väkivaltaa, sillä itseään tulee aina puolustaa ja se on oikeutettua sekä laillista toimintaa. Tarvitsemme toiminnassamme talvisodan 105 kunnianpäivän yhtenäisyyttä ja periksiantamattomuutta. Tampere oli hyvin valittu kohde käydä vastarintaan, sillä kaupungin vasemmisto on suurilukuinen ja aktiivinen jäsenmäärältään. Kaupungin Lenin-museo sosiaalidemokraattien pesässä tulisi lakkauttaa kommunistisena reliikkinä, sillä sinne vaeltaa sankoin joukoin kansaa ympäri Suomea sekä ulkomaisia turisteja, mikä antaa isänmaastamme kielteisen mielikuvan.

  Vastaavanlaisia tapahtumia lisää!

  Voimaa ilosta!

 27. “Voittaakseen, lukumäärä ja aseet eivät vaikuta: ennen kaikkea kurinalaisuus ja rohkeus ovat ainoat arvot. Kurinalaisuus on kaunein ja korkein moraalinen voima; rohkeus on voimakas keino osoittaa viholliselle ylivoimaisuutesi, milloin ja missä vain.”

 28. Sain tarpeeksi pelkästä järjestön “fanittamisesta” ilman tekoja. Tein päätöksen ja ryhdyin tukijäseneksi. Toivottavasti tapaamme pian aktivismin merkeissä!
  T: uusi toverinne.

  • Oikea asenne! Jokaisen panos on tärkeä, olkoon se sitten kuinka pieni tai suuri tahansa. Koska kukaan ei tee sinun osuutta puolestasi!

 29. Hyvää toimintaa! Sana ilman miekkaa on voimaton. Nuo liimanhaistelijat sopivat ainoastaan kadun lakaisuun.

 30. Hienoa! Taas se nähdään, että “äärimieliset” ovat toisella puolella, jotka haluavat rapauttaa SUOMEN eettisen, moraalillisen ja rodullisen selkärangan. Patriotismi on totuus!

  – Veijo

 31. Mietin tässä taannoin, että onkohan tämän artikkelin sävy liiankin imarteleva – siis vasureille. Nimittäin jos nuo ongelmanuoret ovat vastustajiemme taistelukärki niin ei hyvää päivää!! 😀

 32. Aivan mahtavaa toimintaa!
  Varmasti pyrin olemaan mukana, kun tulee uusia tapahtumia!
  (En ollut tietoinen Teistä vasta kuin muutama kuukausi sitten)

Comments are closed.