Koti Uutisia Kotimaa Aamulehden uutinen vuodelta 1929 paljastaa, mihin Zyklon B -kaasua todella käytettiin

Aamulehden uutinen vuodelta 1929 paljastaa, mihin Zyklon B -kaasua todella käytettiin

16

Valtavirtaisen tarinan mukaan niin sanottu holokausti eli juutalaisten kansanmurha toteutettiin Zyklon B -nimisellä sinihappokaasulla. Holokaustiuskovaisten kannalta on kuitenkin ollut kiusallista, että tähän päivään mennessä tutkijat eivät ole löytäneet ensimmäistäkään Zyklon B:llä murhatun juutalaisen ruumista.

Holokaustiuskovat ovat kuitenkin väittäneet, että Zyklon B -purkkien määrä Saksan ylläpitämillä keskitysleireillä itsessään todistaa, että juutalaisia murhattiin järjestelmällisesti. Holokaustin kiistävät revisionistit ovat todenneet, ettei Zyklon B:tä käytetty Saksassa eikä missään muualla murhaamiseen vaan vaatteiden desinfiointiin ja tautien torjumiseen.

Toisin sanoen Zyklon B:llä pelastettiin juutalaisten henkiä, sillä ilman hyvää hygieniaa sodissa yleiset kulkutaudit olisivat tappaneet valtavan määrän siviilejä.

Kansallisen Vastarinnan lukija lähetti toimitukselle leikkeen Aamulehdestä 11.12.1929 eli ajalta ennen Adolf Hitlerin valtaannousua. Lehdessä muistutetaan, että Zyklon B -sinihappokaasu on “huomattu parhaaksi ja tehokkaimmaksi huonehyönteisiä ja syöpäläisiä vastaan”.

Leikkeen alla on myös kuva suomalaisista sotilaista, jotka niin ikään käyttivät Zyklon B:tä korsun puhdistamiseen eivätkä suinkaan ihmisten murhaamiseen. Toisin sanoen Zyklon B -kanisterit Saksan keskitysleireillä eivät suinkaan “todista” holokaustin tapahtuneen.

Lähde: Aamulehti

Lue myös:
Holokaustivalhe: Riimuradio-lähetys ja aktivismia
Suomen tunnetuin “holokaustiselviytyjä” Nena Kafka on valehtelija!

16 KOMMENTIT

 1. Eiköhän kohta nouse meteli syöpäläiskaustista, johon Suomen Puolustusvoimien 173. Kaasusuojelukomppania on syyllistynyt ja näin ollen avustanut hologrammin toteuttamisessa antamalla esimerkin, miten syöpäläisiä tulee kohdella…

 2. Tämä hyönteismyrkky kaivautuu suhteellisen syvälle esim. betoniin. Silti niistä tiloista missä väitetään tapetun vankeja, ei ko. ainetta ole löytynyt betoniseinistä. Käytän määrettä vankeja koska suurin osa oli tavallisia uudelleen koulutettavia. Ja vain pieni osa juutalaisia.

  Toisaalta, leirit olivat työleirejä. Miksi olisi kannattanut tappaa työväestöä kun sitä sodan aikana tarvitaan. Suuren kansanosan ollessa rintamalla maan talouden pitää pyöriä normaalisti tai jopa normaalia suuremmalla tuotannolla. Olisi ollut järjetöntä tappaa arvokasta työväkeä. Ja tämä käy selville mm. päiväkirjoista joissa määrättiin ruumiillistä työtä tekeville ruuan suhteen tupla-annokset, jotta jaksoivat tehdä työnsä. Rintamallakin syötiin niukemmin kuin leireillä.

 3. Vahvistan. Tuo uutinen on aito. Sen otsikko on
  Messinkikuoriaisen hävittämiseksi kaupungistamme ryhdytään toimenpiteisiin.

  Uutisessa kerrotaan myös, että

  — Saksassa on eräällä toisella kaasutusaineella. Areginaalilla, jonka valmistaja I. G. Farbenindustrie Aktiengesellschaft, Abteilung Schädlingsbekämpfung. Leverkusen am Rhein, saatu hyviä tuloksia messinkikuoriaisen torjunnassa. Suomessa ei tällä aineella ole suoritettu vielä kokeita.

  — Areginaali on siinä suhteessa edullisempaa käyttää, että siitä kehittyvät kaasut eivät ole ihmiselle vaarallisia.

   • Lousecaust, täikausti, joka kohdistui (tällä kertaa) kuusijalkaisiin verenimijöihin. Se oli silkkaa faktaa ja yhtä zyklonia se… 🌀

 4. Yhdysvallathan oli Zyklon B:n suurimpia ostajia ja kuluttajia 10-30 luvulla, siirtolaisten vuoksi.
  Ellis islandilla desinfioitiin niin kiinteistöjä kuin laivoja tällä aineella ja sitä kului tonneittain viikossa niin kidemuotoisena kuin liuoksena.
  Holohoax propaganda väittää tätä ainetta käytetyn ihmisten tuhoamiseen, mutta illuusio ei kestä tarkempaa tutkimista. Esim. Majdanekin väitetty kaasukammio oli ikkunallinen suihkuhuone puuovella. Miksi tuhoamiseen tarkoitetussa huoneessa olisi yksinkertaisella lasilla oleva puukarminen (eli ei kaasutiivis millään muotoa) olevat ikkunat, käsienpesualtaat, puiset lattiaritilät pesutilan lattialla ja vasta jälkeenpäin paikalle toimitettu kaasutiivis teräsovi (mitä ei ole asennettu paikalleen), Auschwitzissa taasen kaasukammio on sijoitettu komentajan asuintalon ja muun henkilökunnan majoitustilojen keskelle eli todella loogiseen paikkaan tuuletuksen sekä toiminnan kannalta.
  Jälimmäisen museon johtajakin on myöntäänyt että kaasukammio ja krematorio on jälkeenpäin lavastettu malliksi, mutta oppaat kertovat kuitenkin sen toimineen vaikkei piippuakaan ole liitetty mihinkään.
  Todellisuudessa kyse on ilmasuojabunkkerista, jossa toimi sairaala ja ruumishuone, mahdollisia pommituksia silmälläpitäen.
  Jos Hitler olisi halunnut päästä tappamalla juutalaisista eroon, olisi hänen tarvinnut surmata vain kaikki jutalaisnaiset, koska juutalaisuus periytyy vain äidin puolelta.
  Kyseiset leirit olivat vain työleirejä, koska Haavara sopimus oli liittoutuneiden vuoksi lopetettu ja maassa oli työvoimapula, miehet rintamalla, naiset peltotöissä yms. tehtailla oli tarve työvoimaan.
  Punainen Risti teki kontrollikäyntejä kaikilla leireillä ja totesivat olosuhteet kunnollisiksi, ainoaastaan liitoutuneille PR antoi nootin, koska he pommituksilla vaikuttivat leireille kulkevien tarvikejunien (esim. muona, hygieniatuotteet, posti etc) kulkua.

 5. Kiitos leikkeen julkaisusta, tällaisia historiallisia juttuja lukee mielellään. Zyklon-B on liittoutuneiden propagandan luomaa mainetta parempi tuote.

 6. Kyllä näissä juutalaisten holo tarinoissa on niin paksua tuubaa.
  Jos juutalaiset olisi haluttu tuhota, niin yksinkertaisempia tapoja olisi laittaa laivaan, seilata merelle ja käskyttää laidan yli. Jos haluttu päästä eroon Saksassa, niin marssitettu rajan yli vaikka venäjälle.

 7. Koko holokausti on suuri valhe. Tietenkin työkeireillä kuoli heikkoon muonaan paljon juutalaisia ja muita vankeja. Mutta puhe tuhoamisleireistä ja holokaustista ovat paksua valhetta. Sota aikaan oli kaikilla sotaa käyvillä mailla omat internaatio ja keskitysleirit….Saksalla ei ollut ensimmistäkään tuhoamisleiriä…

  • Niimpä. Mitäs ne oikeat luvut oli mitä juutalaisia vankeja kuoli leireillä?

   • Leirien asiakirjat on kelkottu jas vaselin museoon jerusalemiin “tutkittaviksi” ja “analysoitaviksi”. Kummallista kun vieras “valtio” saa viedä tässä määrin toisen valtion omaisuutta ja asiakirjoja noin vain.
    Saksan keskusarkistosta löytyy kuitenkin paljon leirien asiakirjoja, saksalaisilla kun on paha tapa tehdä kaikesta 3 kopiota.
    Suurimmat uhriluvuthan syntyivät sodan loppupuolella, jolloin rautatieverkosto oli romuna ja elintarvike/lääke/polttoainekuljetukset lähes tyystin loppu, myös idän leirien evakuointi aiheutti vakavia tautiepidemioita lännen leiriessä, yli kestokyvyn menevillä vankimäärillä.
    Esimerkiksi Puolan oikeuslaitoshan tuomitsi Auschwitzin johtavaa henkilökuntaa 300.000 ihmisen kuolemasta, mikä on kohtalaisen lähellä totuutta. Huom. kyse oli kuolemista, ei teloituksista, kaasuttamisista, lampunvarjostimista, kuukunamunista vaan kuolemista ja ihmisten ei juutalaisten, mustalaisten, sotavankien etc. vaan ihmisten.
    Loppupelissä juutalaisten osuus ei ollut sen suurempi kuin muidenkaan leirillä olijoiden, siis kuolemista.

    • 73,137 This figure was reported in The New York Times on March 3, 1991 and was based entirely on the wartime German concentration camp records that had been captured by the Soviets and just recently released. According to this figure, of those dead, 38,031 were Jews. These records state that the total of all persons who died in the ENTIRE German prison camp system from 1935 to 1945 were 403,713. To repeat: a total of 403,713 persons of all races and religions was officially recorded to have died (of all causes. typhus, old age, measles, etc.-and execution) in the entire prison camp system over a 10 year period. Of those 403,713 a total of 73,137 died at Auschwitz. Of those 73,137 who died at Auschwitz, 38,031 were Jews.

 8. Yksinkertaisesti mahdoton koko juutalaisten kansanmurha.entisenänä krematorio hoitajana tiedän,että sen aikaisella uunilla ruumiin palaminen olisi kestänyt tunteja.ei millään olisi ylltäyt miljooniin juutalaisiin.mikä olisi ollut polttoaineena uuneissa ” halkojako”.höpö höpö.

  • Krematorointiin käytettiin sen aikaisia muhveliuuneja, joiden tulenkestävät tiilet olisi pitänyt vaihtaa tietyin väliajoin (valitettavasti en nyt ulkoa muista vaihtoväliä) ja näitä ei ole tutkimusten perusteella vaihdettu, eikä muhveliuunilla päästä tarpeeksi korkeaan lämpötilaan (edelleenkään tiilet eivät kestä) jolloin polttoprosessi olis ollut vuorokausia kestävä operaatio ja nyt puhutaan 2-3 ruumiista kerralla.
   Missään myöskään ei näy klapien säilytyspaikkaa tai hiilivarastoa, pääasiassa hiiltä kuitenkin käytettiin myös lämmittämiseen, näistä ei edes oppaat osaa mainita kysyttäessä.
   Krema 1:n seinustalla on yksi sementtinen hiililaari joka vetää n.3 kuutiometriä hiiltä, se ei riitä kuin muutaman päivän peruslämmitykseen (tämä fasiliteetti on muutettu museokäyttöön ja alunperin pommisuoja/ sairaala/ ruumishuone).
   Tästä krematorointiprosessista on toisaalla esitetty ihan matemaattinen kaava, joka todentaa että on ollut täysin mahdotonta tuhkata sitä määrää ihmisiä siinä ajassa jota väitetään tapahtuneen.

Comments are closed.