Koti Uutisia 40 000 pakolaista tulee maksamaan 1 760 000 euroa per päivä

40 000 pakolaista tulee maksamaan 1 760 000 euroa per päivä

35

UK_120000_pakolaista

On arvioitu, että pahimmillaan 40 000 pakolaista saapuu Suomeen tämän vuoden puolella. Maahanmuuttoviraston ylijohtaja Jaana Vuorio arvioi, että yksi pakolainen maksaa päivässä 44 euroa. Kun Suomessa asustelee 40 000 pakolaista, tulee se maksamaan 1 760 000 euroa päivää kohden.

Vuorio kertoi, miten tällä viikolla rikotaan 1 000 turvapaikanhakijan viikkoraja, kun viime viikolla Suomeen saapui “vain” 750 pakolaista.

Oletko kyllästynyt Suomen järjettömään pakolaispolitiikkaan? Pitäisikö pakolaisiin tuhlatut rahat käyttää Suomen kansan hyväksi? Lähde mukaan toimintaan ja rakennetaan yhdessä hyvinvoiva, turvallinen ja valkoinen Suomi!

 

Lähteet: Ilta-Sanomat, MTV

35 KOMMENTIT

 1. Mutta onko kukaan laskenut että paljonko maksaa suomalainen työelämän ulkopuolelle jättäytyvä sosiaalituilla elävä henkilö? Veikkaan että enemmän kuin 44 euroa päivässä. Suomessa on paljon ihmisiä jotka eivät vain viitsi eivätkä jaksa mennä töihin, he ovat yleensä ihan Suomessa syntyneitä ja asuvia henkilöitä.

  • No eihän tuo ole mikään argumentti. Työttömät ja työkyvyttömät ovat osa Suomen kansaa. Suomi on perinteisesti ollut tiettyyn asteeseen sosialistinen valtio – jopa kansallissosialistinen, sillä sosialismi on ollut keino parantaa kansan oloja ja kehittää omaa yhteiskuntaa. Tähän systeemiin on kuulunut myös heikko-osaisten auttaminen, sillä ‘toveria ei jätetä’ ja näiden muutamien heikko-osaisten auttaminen on sitten parantanut myös yhteiskunnan ongelmakohtia. Toki nykyisistä sosiaalituista voidaan kiistellä. Ehkä sosiaalituen saamiselle pitäisi asettaa edellytyksiä, mikäli henkilöllä ei ole esim. sairauksia, jotka estävät osallistumisen yhteiskunnan toimintaan normaalisti. Mutta kannattaa myös muistaa, että aika moni on työtön haluamatta sitä. Tai se, että systeemi myös hyväksikäyttää työttömien työvoimaa. Motivoiko itseäsi mennä töihin, jos palkkana on vain banaani – olet silloin kai varmaan vain apina. Näillä asioilla ei ole mitään tekemistä pakolaisten ja pakolaiskustannusten kanssa.

   Niin, jos me kerran maksetaan paljon näille sosiaalituilla eläville, niin on varmaan loogista sitten lisätä valtion kassan taakkaa maksamalla 1 760 000 euroa päivä tänne tuleville pakolaisille?

   Ja kerran työttömyydestä – vapaa-ehtoisesta ja pakotetusta – tulee niin paljon kustannuksia, Suomen eläessä jo valmiiksi velaksi, niin on varmaan loogista rahdata tänne massoittain pakolaisia, joilla on myös huonot edellytykset työmarkkinoilla? Mielestäsi raha tulee seinästä?

   Logiikkaasi ei varmaan myöskään mahdu se vaihtoehto miten paljon tällä yhteen päivään menevällä summalla, 1 760 000 eurolla, saataisiin aikaan, kun se käytettäisiin suoraan siellä missä se hätä on ja konfliktien lähialueilla.

   • Tuossa ylhäällä tarkoitin niitä työttömiä jotka ovat omasta valinnastaan työttömiä, eli toisin sanoen jättäytyvät työmarkkinoiden ulkopuolelle.
    Pointti oli että miksi tästä nostetaan näin iso häly kun kerran maksamme omille työttömillemme jo tolkuttoman suuria etuuksia (asunto, sähkö, lastenhoito, vaatetus, yms.). Puretaan kannustinloukkoja ja luodaan työtä, jotta saadaan ihmiset tuottavaan työhön.
    Ja en usko että raha tulee seinästä, olin työelämässä 10 vuotta ja nyt lähdin opiskelemaan uuden ammatin. Suosittelen muillekin. Ja kyllä olen sillä kannalla että todellisessa hädässä olevia pitää auttaa.
    Jos tuo raha käytettäisiin suoraan siellä konfliktien alkulähteillä niin mitä se auttaisi? Ei tuolla summalla niitä sotia lopeteta jota karkuun nämä ihmiset ovat lähteneet. Vai riittäkö mielestäsi tuo summa sotien ja kurjuuden lopettamiseen?

    • “Pointti oli että miksi tästä nostetaan näin iso häly kun kerran maksamme omille työttömillemme jo tolkuttoman suuria etuuksia (asunto, sähkö, lastenhoito, vaatetus, yms.). ”

     Avainsana tässä on: OMILLE. Kyllä minäkin autan omaa perhettäni vaikka se ei olisi hyvä sijoitus (kvartaalinäkökulmasta). Ostan myös suomalaisia tuotteita vaikka työvoima täällä on “tehottomampaa” (kalliimpaa) kuin Aasiassa.

     En halua toimia sosiaalitoimistona koko maailmalle vain siksi että Israel + valitut arabimaat ovat päättäneet uudelleenjärjestää Lähi-idän. Sama Israel + USA + GCC (öljymonarkiat) ei ota käytännössä ollenkaan pakolaisia Syyriasta.

    • Maksaahan ne suomalaisetkin elämäntapatyöttömät joo, mutta mikä peruste se on ottaa tähän maahan massoittain sellaisia kansanryhmiä, jotka eivät ole menestyneet missään maailman kolkassa?

  • Pienipalkkanen duunarikaan ei tienaa päivässä 44 euroa ja nyt hänen palkastaan tullaan leikkaamaan kun maa täyttyy mamuista. Tovottavasti Sipilä leikkaa teidän opiskelijoidenkin rahoista kerta teille on mamut niin tärkeitä että haluatte niitä tänne.

 2. Tuossa laskelmassa ei ole huomioitu ns. “yllättäviä” muuttujia. Kuten raiskauksia, ryöstöjä ja pahoinpitelyitä, joita pakolaisnuorukaiset harrastelevat ahkerasti. Ne maksaa ja PALJON.

  • On myös laskettu että yksi turvapaikan saanut tuo mukanaan 5 muuta perheenyhdistämislain avulla, eli 40000 = 200 000 pakolaista.

 3. Se on paljon se. Muutenkin on Suomen talous lamassa – vaikka muuta väittävät.

  Rahasuvakit ei näe metsää puilta ja kuvittelevat 70 % kansasta haluavan auttaa mieluummin näitä nuoria miehiä kuin Isänmaan sairaaloissa kituvia terminaalivaiheessa olevia vanhempiamme.

  Samaan hengenvetoon: vakituista asuntoa vailla on noin 7 000.

 4. Kyllä he ovat Suomessa syntyneitä ja asuvia henkilöitä joten meidän pitäisi auttaa heitä jotta he saisivat elämänsä raiteille. Jos emme auta omiakaan niin miksi auttaisimme Ruotsista tulleita sotapakolaisia jotka pakenevat sotaa Ruotsista?

 5. Lasten ja nuorten henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, työelämään, vanhuksille, liikenteeseen ja koulutukseen löytyy rahaa vasta pitkien neuvottelujen jälkeen, jos löytyy.
  Mutta maahanmuutolle ja vastaanottokeskuksille rahaa löytyy taianomaisen nopeasti.

  Ihmeellistä.

  Toivottavasti asiat muuttuvat nopeasti?

 6. Ja pitää lisätä vielä sellainen että näiden pakolaisten lapsista on mahdollista saada tuottavia ja veroa maksavia Suomen kansalaisia. Autetaan hädässä olevaa ja sopeutetaan heidät yhteiskuntaamme.

  • Suomi tarvitsee työvoimaa? Meiltä löytyy jo työttömiä suomalaisia joita voidaan työllistää, joten rahat jotka tungetaan pakolaisten kouluttamiseen pitäisi laittaa suomalaisten työttömien auttamiseksi.

   • Kouluttamaton… Työtön… Elämänkoululainen… Sossupummi.

    Ei muukalaisviha ole vastaus mihinkään, jos tuo raha sijoitetaan konfliktien alkulähteille niin se on yhtä kuin pisara valtameressä.

    Pitää tehdä kestävää sekä järkevää maahanmuuttopolitiikkaa

    • Kertoisitko että mitä me tarkalleen ottaen ollaan näille velkaa, kun niitä on pakko tänne ottaa vaikka Suomessa ei todellakaan ole mitään tarvetta yhdellekään rikollisesti käyttäytyvälle kansanryhmälle?

     Itse en tue minkäänlaista afrikkalaisten auttamista, oli kyse sitten rahan lähettämisestä sinne suuntaan tai maahan ottamista.

     • Kuka on sanonut että olemme heille yhtään mitään velkaa? Ja ei, emme välttämättä tarvitse tänne Suomeen “lisää” ulkomaalaisia/pakolaisia, vaikka niitä ei todellakaan ole paljon, väkilukuun suhteutettuna, ja verrattuna mitä esimerkiksi muilla Euroopan mailla on

      Nyt on kyse moraalisuudesta. Nämä ihmiset pakenevat, pakenevat hengensä uhalla. Suomessa on moni asia mikä pitäisi parantaa, niin kuin missä tahanssa muussa maassa. Suomella tosin on asiat enemmän kuin hyvin, esim. niihin maihin verrattuna, mistä nämä pakolaiset tulevat. Ne maat (Euroopan maat+muut) joilla ON asiat hyvin, pitäisi nimenomaan auttaa ihmisiä tällaisessä hädässä. Se on täysin oikein.

      Mietipäs hetki, ja aseta itsesi heidän asemaan.

    • No hyvä ettet kuitenkaan natsikorttia heitä pöytään, loppuis mulla argumentit siihen, älä viiti uhriutua noilla sanaleikeillä.

     >Ei muukalaisviha ole vastaus mihinkään

     Onko se on muukalaisvihaa että haluaa ajaa oman kansan etua?
     Tässä tapauksessa työpaikkoja ei tarvitse tarjota pakolaisille koska meiltä löytyy suomalaisia työttömiä joita voidaan työllistää.

     > jos tuo raha sijoitetaan konfliktien alkulähteille niin se on yhtä kuin pisara valtameressä.

     Kuka nyt tuota edes haluaa tehdä kun ne rahat voidaan käyttää oman kansan hyväksi?

     >Pitää tehdä kestävää sekä järkevää maahanmuuttopolitiikkaa

     Ei oteta eri rotuisia maahamme joten ei pilata meidän hyviä geenejä ja samalla ensisijaisesti työllistetään oma kansa ensin.

    • “Opiskelija”, voisitko kertoa missä toisen polven pakolaiset ovat muuttuneet tuottaviksi veronmaksajiksi?

     On todella jaloa että haluat auttaa hädässä olevia. Uskotko, että sotaa, vainoa, nälkää ja jopa kuolemaa pakoon lähtevät hylkäävät ensimmäisen turvallisen pakolaisleirin ja matkustavat tuhansia kilometrejä päästäkseen Sosiaalitaivaaseen? Minä uskon heidän olevan alueensa hyväosaisia ja toimeentulevia, jotka ovat lähteneet matkaan vain elääkseen leveästi pohjoisessa muiden rahoilla.

     Heillä on varaa lähteä. He ovat miehiä. Heillä on mahdollisuus jättää naiset ja lapset kotiin, jotka yhdistetään Eurooppaan myöhemmin. Heidän koti on turvallinen jopa naisille ja lapsille.

  • Suomessa on asunut somali”pakolaisia” nyt jo noin 25 vuoden ajan. Voisitko luetella kaikki ne somaleiden Suomessa perustamat yritykset jotka ovat tällä hetkellä yhtä kuuluisia menestystarinoita kuin Fazer, Finlayson, Stockmann, Sinebrychoff jne.

   Ja jos et keksi ainuttakaan, niin voisitko kertoa meille kuinka monta vuotta vielä menee ennen kuin nämä pakolaiset päättävät viimein tarttua tuumasta toimeen? Seuraavat 25 vuotta vai? 50 vuotta?

  • Nimimerkki “opiskelijä” ei selvästikään ymmärrä, että nykyisessä talousjärjestelmässä ennen kuin veroja voidaan maksaa jonkun on käveltävä pankkiin, ottaa lainaa ja kulutettava se kiertoon. Miksi vierasrotuiset miehittäjät (jotka eivät pysty edes itseään elättämään) olisivat parempia veronmaksajia kuin suomalaiset? Erityisesti kun miehittäjien omissa maissa ei ole edes tapana veroja maksaa ja ne maksetaan (jos maksetaan) vain mestauksen uhalla. Miten luku- ja kielitaidoton miehittäjä olisi enemmän tuottava kuin koulutettu suomalainen? Suomen tärähtäneistö ei vastaa näihin kysymyksiin.

   Maailman populaation nettolisäys on n. 250 tuhatta PÄIVÄSSÄ, ja tämä lisäys tapahtuu 100 % värillisten toimesta. Siis nettolisäys (!!!) eli syntyneet miinus kuolleet. Jotta olisi saavutettu edes nollakasvu, kuolleisuuden ja syntyvyyden on oltava samansuuruinen, toisin sanoen päivässä pitäisi kuollettaa/hävittäää jollakin tavalla 250 tuhatta – pelkästään jotta väestö ei kasvaisi. Syntyvyyttä ei voi säättää koska siihen tarvitaan sellaista kehityksen tasoa jota värilliset eivät saavuta koskaan, joten tasapaino löytyy vain ja ainoastaan kuolleisuuden puolelta – toteuttuneiden faktojen mukaan.

   Valkoiset kehittyneet maat eivät pysty sulattamaan 250 tuhatta päivässä vaan tuhoutuvat itse tässä epäonnistumisen tarkoitetussa yrityksessä. Sitä varten l. Euroopan tuhoamista varten koko pakolaiskriisikin on junailtu tahallisesti syöksyttämällä värillisten tietyt maat sekasortoon ja sisällissotiin.

   Tämä pakolaisongelma kyllä ratkaistuu kuin itsestään jossakin vaiheessa historiasta tunnetuilla luonnollisilla menetelmillä (nälänhädät, sodat, taudit). Kysymys kuuluu vain ketkä jäävät henkiin – koska kaikille ei riitä kaikkea. Olisi ikävä että suomalaiset nyt tekisivät itsemurhapäätöksen päästämällä maahan kuollettavan annoksen vihollisainesta.

 7. Oletteko tietoisia paljonko pakolaisista maksetaan Suomen valtiolle per henkilö.. ????

 8. Ja yksi pakolainen maksaa ainakin 15 000 € yhteiskunnalle? Miksi helvetissä ei auteta omia työttömiä ja omia kansalaisia? Tää menee kohta sodaksi!!!

 9. Ottakaa huomioon näiden ns.”pakolaisten” tärkeimmät ominaisuudet: sukupuoli, uskonto ja ikä.
  – melkein kaikki on miespuolisia
  – melkein kaikki on muslimeja
  – melkein kaikki on asepalvelusiässä.

  Jos Suomen kansa ei herää juutalaisten mokutushypnoosista, tämä “multikulturismi” vääjäämättä johtaa verenvuodatukseen, edelleen täsmennettynä suomalaisten teurastamiseeen ja alistamiseen.

 10. Suomalainen asunnottomuus olisi hoidettu vuosikymmeniä sitten jos olisi haluttu, Suomen hallituksen toiminta pääministeriä myöten osoittaa tämän tosiasian. Suomalainen on susi toiselle suomalaiselle, tämän takia monet asiat ovat päin vittua tässä maassa.

  Magneettimediassa kysytään tänään miksei Sipilä anna asuntoaan suomalaisille kodittomille? No se suomalainen koditon spurgu haisee paskalle ja on muutenkin aika kärsineen näköinen, verratkaapa näiden miespuolisten muka pakolaisten naamoja ja habitusta kunnon rantojen reiskaan? Jokainen huomaa eron.

  • Nimenomaan Sakari, pakolaisvirrasta 99% on elintasoshoppailua.

   Nuo ovat alueensa rikkaita.

 11. Hienosti sai hämmennettyä pakkaa.. ei muuta, jatkakaa :). Tännehän nuo kolhuja kokeneet pakolaiset tulevat, ja nyt avataan noin 3 kpl vastaanottokeskuksia viikossa. Pidätte siitä tai ette niin näin on.

 12. miks kaikkien pitää maksaa vaikka ei haluu, maksakoot suvakit ihan itse vaan, mä laitan rahani pakolais vastaiseen keräykseen, nää saatanat ei ikinä hyödynnä suomea, vittu loisivat vaan, ei heru sääli pisteitä. monelta taholta on jo paljastettu ettei nää partasuut oo missään hädässä ikinä olleetkaan,,, perkele!

 13. Tiedän nyt sörkkiväni herkkää kohtaa, mutta kun on pakko. Arskat perat ja maitotölkkimaijut EIVÄT, TOISTAN EIVÄT, ole mitään edunnauttijoita. He ovat “yhteiskunnan” jätettä. Jätettä siinä mielessä että tämä systeemi on heistä sellaisia tehnyt. Jossakin vaiheessa elämäänsä he ovat menettäneet sen hallinnan ja liukumäki on odotellut portaan vieressä. Heidän ponnistuksiaan ei ole tarvittu, heitä ei ole tarvittu. Heitä makaa roskalodjuissa, periaatteessa ammattitaitoista väkeä, tinttaamassa tenttua. Kyse ei ole heidän laiskuudestaan vaan siitä toivottomasta tilanteesta mihin he ovat ajautuneet. Ei, en ole sinisilmäinen; kovin vähän siitä rannoille ajautuneesta väestä on enää mahdollista palauttaa hyödylliseen yhteiskuntaan, mutta toisaalta he ovat (hyvässä ja huonossa) OMAA VÄKEÄ. Suomen “sosiaalirahat” , jotka kattavat terveydenhuollon, peruskoulutuksen, vanhusten ja erityisavustettavien huollon yms. on kääntymässä matulaisten erityistukiin joilla taataan nahkatakit, kännykät, asunnot, uskontoon sopivat dieetit yms. “Arskan dieetti” on nyysitty maksalaatikko, marinolpullo ja toivoton taivas. Ratkaisuksi tarjoan kuntoutusta johon on sitouduttava ja terveydentilasta riippuen yhteiskunnan hyväksi tapahtuvaa työtoimintaa. Tämän toiminnan lähtökohta tulee olla kannustavuus henkisellä tasolla: “Kyllä sinä pystyt!” Ja mikä tärkeintä on järjestettävä inhimilliset olosuhteet joissa kannustimena eteenpäin pyrkiminen. Mutta mitästä tyhjää! Maahan tunkeutuu nautiskelijoita ja opiskelija poijat mollaa suomen pultsareita. Vielä lopuksi, osa porukasta on täysin kaiken toivon ulkopuolella ja paras teko on perustaa heille reservaatti, jossa he voivat elää kuten haluavat. Valtio toimittaa väkiviinaa ja jotain keittoa. Mutta alunalkujaankaan kyse ei ole suomen rappioalkoholisteista. Isävainaa sanoi että kyllä hän spurgut elättää mutta nämä herrat alkaa olla jo liikaa.

Comments are closed.