Koti Uutisia Kreikan nuoriso kannattaa Kultaista aamunkoittoa

Kreikan nuoriso kannattaa Kultaista aamunkoittoa

3

UK_KA_nuorison_kannatus

Kreikassa 18–24-vuotiaat tukevat eniten kansallismielistä Kultaista aamunkoittoa uusimpien mielipidemittausten mukaan. Vasemmistolaisen Syriza-puolueen nuorisokannatus taas on romahtanut täysin. “Syrizan nuoriso on kaikonnut, harva on päättänyt jäädä”, kommentoi entinen Syrizan kannattaja.

Valtaeliitti ja media ovat pelästyneet Kultaisen aamunkoiton suosion nousua. Puoluetta yritetään kieltää oikeudenkäynnillä ja hiljattain heidän osallistumisensa julkiseen TV-väittelyyn estettiin.

Lähteet: Reuters, Xaameriki

Aiheeseen liittyen:

Kultainen aamunkoitto kiittää Vastarintaliikettä
Radio Nordfront haastattelee Kultaisen aamunkoiton nuorisojärjestön aktivistia englanniksi

3 KOMMENTIT

  1. Seuraavat vaalit näyttää, ellei eliitti kuse lakanoille. Veikkaan että täälläkin alkaa olla vuoden parin päästä meille suotuisampi mielipideilmasto.

  2. Mä oon niin ylpeä kreikkalaisnuorison puolesta! Kunpa vaan Suomen nuoriso olis yhtä järkevä, mut ei, on paljon siistimpää kuunnella avoimesti Suomea ja suomalaisia vihaavaa ja halveksivaa musta-barbaaria ja prinssi jusufia ja veljeillä valkoisia vihaavien muslimien ja afrikkalaisten mamujen kanssa ja kusta Suomen lipun päälle. Suomalaisnuorisolle isänmaallisuus ja kaikki suomalaisuus on melkein kuin kirosanoja. Ite oon 19 v. ja isänmaallinen ja ylpeä suomalainen! Mä meinasin saada viime vuonna turpaani sen takia koska sanoin olevani ylpeä Suomesta lukiossani (uhkailijat olivat ihan suomalaisia jotka sanoi että suomalaisuus on junttimaista ja rasistista).

Comments are closed.