Koti Uutisia Lisää majoitustilaa Sanginsuun vastaanottokeskukselle

Lisää majoitustilaa Sanginsuun vastaanottokeskukselle

3
sanginsuu 7
Kansallisen Vastarinnan toimitus osallistui viime viikolla Sanginsuun pakolaiskeskustelutilaisuuteen.

Oulun Sanginsuun vastaanottokeskus saa lisää tiloja käyttöönsä tulevia pakolaisia varten. Uusiin tiloihin saadaan ahdettua 200 pakolaista. Tilat avattiin viime perjantaina.

Oulun kaupungin hallintojohtaja Ari Heikkinen kommentoi uusia tiloja: “Tällä päästään viikonlopun yli. Ensi viikolla joudutaan etsimään lisää tilaa. Ketään ei voi jättää heitteille.”

Aiemmin tällä viikolla avattiin Muhokselle Päivärinteen asuinalueelle vastaanottokeskus. Suomen Vastarintaliikkeen aktiiveja ja Kansallisen Vastarinnan toimittajia osallistui Päivärinteen ja Sanginsuun vastaanottokeskusinfotilaisuuksiin.

Lähde: Kaleva

3 KOMMENTIT

  1. Suomessa on 10 000 asunnotonta ihan omasta takaa. Miksi pääministeri ei majoita suomalaisia asunnottomia kotiinsa?

  2. Ketään ei voi jättää heitteille, vaikka olisivat laittomasti maassa? Suunnaton ahneus ajaa edelleen eteenpäin tuota suvakkien täysin epärealistista unelmaa…

  3. Minua ihmetyttää vallan kovasti se, millainen hölmölä, millainen sarvikuonojen maa tämä Suomi on. Meidän pitäisi velkarahoilla elättää kymmeniä tuhansia ns. “pakolaisia”, joista suuri osa on nuoria miehiä, jotka ovat lähteneet etsimään parempaa elintasoa täältä lännestä. Siellä muslimimaissa varmaan yleisesti tiedetään, että tänne kun pääsee, niin “paratiisi” alkaa. Valtio antaa asunnon, ruuan, vaatteet, kielikoulutuksen, päivärahan, huonekalut, television, puhelimen, videot; hyvä ettei anna vaimoakin. Puuttuisi vain se, että valtio ns. ihmisoikeuksien nimissä järjestäisi mamuille vielä suomalaisen naisenkin seuralaiseksi! Herra varjelkoon meidät tuosta viimemainitusta.

    Tuosta elintasopakolaistouhusta tulee valtiolle aivan mielettömän suuret kulut. Ja kuka ne maksaa? Veronmaksajat tietenkin. Mutta veronmaksajien maksamat verorahat eivät riitä edes valtion välttämättömiin menoihin, vaan pitää ottaa joka vuosi velkaa. On pitänyt jo vuodesta 2007 tai 2008 lähtien. Ja näillä velkarahoilla me muka joudumme elättämään yhä paisuvaa siivelläeläjien, loisten, vapaamatkustajien joukkoa. Voi hyvää päivää! Milloinhan maamme vallanpitäjille kasvaa järki päähän??

    Timo Soini lupasi/uhosi vaalikampanjassaan, että maahan ei oteta enää siirtolaisia/mamuja/elintasopakolaisia. Tai että heidän määräänsä ainakin pyritään rajoittamaan. Mikä on tulos? Se, että heidän lukumääränsä tänä vuonna nousee tavanomaisesta noin 3 000…5 000:sta peräti 15 000:een tai jopa 30 000:een saakka. Jotkut ennustavat lukua 40 000. Tämän sivuston viereisellä palstalla on maininta: “40 000 pakolaista tulee maksamaan 1 760 000 euroa per päivä”! Laskin äsken kännykän laskimella, että tuosta tulee yli 640 000 000 euron vuotuiset kulut! Ja se kaikki mamujen, musujen, muku-mukujen elättämiseen. Vapaamatkustajien, siivelläeläjien elättämiseen, joista meillä ei ole mitään moraalista vastuuta. Emme ole siirtomaavalta, joka olisi heitä riistänyt. Mamutulvalle on pantava pikainen stoppi!

Comments are closed.