Koti Artikkelit 15-vuotiaan seurakuntatytön raaka murha Tampereella

15-vuotiaan seurakuntatytön raaka murha Tampereella

44

AK_15vtytto

Koska Helsingin hovioikeus päätti tällä viikolla vapauttaa elinkautista istuvan Abdigadir Osman Husseinin, uudelleenjulkaisemme 2014 kirjoitetun artikkelin pedofiilisomalin “saavutuksista”.

Useimmiten, kun suomalaisessa valtamediassa muistellaan 90-luvulla sattuneita “kulttuurien kohtaamisia”, annetaan esimerkkinä mustaihoinen koripalloilija Parker Davis, jonka joensuulaisskinheadit häätivät toiminnallaan takaisin USA:han. Sen sijaan monikulttuurisuuden suomalaiset uhrit on jätetty unholaan. Vasta 15-vuotias Tuuli Maria Ikonen joutui raa’an murhan uhriksi Tampereella marraskuisena iltana vuonna 1995. Rikoksesta sai elinkautisen tuomion somalialainen Abdigadir Osman Hussein. Murhasta tullut rangaistus ei toki ollut ainoa miehen saama tuomio Suomessa.

abdigirhussein

Tuuli oli ystävien rakastama sekä hyvätahtoinen ja fiksu nuori. Koulussa keskiarvo oli 9,3. Rippikoulun jälkeen hän oli jäänyt isoseksi seurakunnan nuorten pariin. Päivää ennen murhaansa Tuuli oli kirjoittanut kouluainetta, jonka otsikko oli “Varpaat taivasta kohti”. Kirjoitus oli ollut tarkoitus palauttaa opettajalle jo surmapäivänä, mutta hän kuitenkin päätti hioa tekstiä vielä viikonlopun yli. Tämän tekstin poliisit löysivät Tuulin repusta, joka oli ruumiin vieressä.

10. marraskuuta vuonna 1995 Tuuli päätti koulun jälkeen lähteä tapaamaan kavereitansa Tampereen Koskikeskukseen. Tämä jäisi viimeiseksi kerraksi, kun hän näkisi ystäviään tai ystävät häntä. Kello 19.40 hän nousi bussiin matkalla kotiin yhdessä kaverinsa kanssa. Kaveri jäi edellisellä pysäkillä pois. Tuuli nousi bussista pois kotikadullansa, muttei koskaan päässyt kotiin. Aitovuorentiellä musta mies hyökkäsi hänen kimppuunsa. Tuuli koetti rimpuilla itseään irti päästäkseen karkuun, mutta puukolla varustautuneen entisen sotilaan ja teinitytön välinen tappelu oli jo ennalta tuhoon tuomittu. Mies sai raahattua uhrinsa tien sivuun, jossa hän alkoi lyödä Tuulia puukolla. Kymmenen iskua. Kaksi sydämeen. Ainakin yksi isku kasvoihin. Korvat oli leikattu osittain irti.

Ohi ajoi auto, jonka valot osuivat murhaajaan. Murhaaja säntäsi välittömästi karkuun. Autoilija nousi ulos autosta ja löysi Tuulin. Hän soitti paikalle poliisin sekä ambulanssin, jotka saapuivatkin nopeasti. Tuulin elämää ei kuitenkaan enää voinut pelastaa. Poliisi lähti sankoin joukoin murhaajan perään. Neljä tuntia kestäneen takaa-ajon aikana surmansa sai myös poliisikoira, joka jäi auton alle ylittäessään tietä. Murhaaja, Abdigadir Osman Hussein, löytyi noin kolmen kilometrin päässä tapahtumapaikasta synkästä metsiköstä.

15vuotiaanmurha
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi!

Oikeudenkäynnissä mies kiisti syyllistyneensä rikokseen ja väitti löytäneensä uhrin verisenä tapahtumapaikalta. Oltuaan hetken aikaa hänen luonaan oli Hussein omien sanojensa mukaan mennyt shokkiin ja lähtenyt juosten metsään, jonne hän oli eksynyt pimeän vuoksi. Husseinin avustaja koetti maalata murhaajasta sellaista kuvaa, ettei hän mukavana miehenä voisi syyllistyä tämänkaltaiseen rikokseen. Perusteena annettiin muun muassa se, että hänellä on kaksi lasta ja kallis tietokone, minkä lisäksi hän on vieläpä harras muslimi.

Keväällä 1996 Hussein tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen, jota hän suorittaa edelleen. Mielentilatutkimuksen mukaan murhaaja oli täydessä ymmärryksessä teon tehdessään. Keskimäärin elinkautisvangit istuvat Suomessa hieman alle viisitoista vuotta. Ehdonalaiseen pääsyä voi ryhtyä anomaan kahdentoista vankilassa vietetyn vuoden jälkeen.

Hussein on tullut Suomeen Venäjältä 90-luvun alussa. Tammikuussa 1993 hän meni naimisiin suomalaisen kanssa, jonka kanssa hän saikin jo ensimmäisen lapsensa samana vuonna. Töitä ei ollut, joten yhteiskunta elätti perheen. 19. marraskuuta vuonna 1993 Hussein syyllistyi 13-vuotiaan tytön raiskaukseen. Tässä hän käytti apunaan puukkoa. Tuomio oli kaksi vuotta ja kymmenen kuukautta ehdotonta vankeutta. Hän vapautui syyskuussa 1995, vain kahta kuukautta ennen Tuulin murhaa.

Vuonna 2005 Hussein oli kolmen tunnin valvomattomalla vankilomalla, jonka aikana hän ehti käyttää 4-vuotiasta lasta seksuaalisesti hyväksi. Hussein tuomittiin vuoden ja kolmen kuukauden mittaiseen vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä. Elinkautisvangille tällä ei sinänsä ole merkitystä, koska tuomiot sisällytetään jo istuttavaan elinkautiseen. Ehdonalaiseen pääsemistä tämä kuitenkin vaikeuttaa.

Vuodelta 2011 olevan tiedon mukaan yksi vankipäivä maksaa 205 euroa per vanki. Husseinin yhteensä noin kaksikymmentä vankilassa viettämäänsä vuotta on siis maksanut lähes puolitoista miljoonaa euroa suomalaiselle veronmaksajalle. Sitä summaa miettiessä on sopivaa laskea, kuinka paljon olisi voinut säästää, jos Suomen valtio olisi jo ensimmäisen raiskaustuomion jälkeen sijoittanut fiksusti ja ostanut viisi metriä kestävää köyttä antaakseen Husseinin ihmisarvolle sopivamman rangaistuksen. Tai mikä parempaa: jos miestä ei olisi koskaan edes päästetty Suomeen, olisi kaikelta tältä vältytty!

 

Jesse Torniainen

VK_Padge

44 KOMMENTIT

 1. Tätä vasemmistolaiset toivovat yhteiskuntaan. Ja meitä pidetään pahana kun vastustamme näitä verenhimoisia eläimiä, jotka kylvävät kauhua keskuuteemme.

  • Eikä pelkästään vasemmisto vaan yhtälailla kokoomus näitä Suomen iloksi haluaa.

 2. Hyvä, että Suomessa on edes yksi taho, joka kunnioittaa näiden karmeiden rikosten uhreja. Pahinta olisi unohtaa sekä lakaista syyt ja syylliset maton alle. Miksi maamme poliitikot eivät osaa ottaa opikseen?

 3. Se neekeri mikä otti ritolat täältä Joensuusta sillo -95 on muuuten nimeltään Darryl Parker, ei Parker Davis.

 4. Tuuli oli minun rinnakkaisluokalla. Tapaus aiheutti silloin suurta kuohuntaa Tampereella, ja varsinkin Itä-Tampereella. Jos silloin olisi ollut neekereitä liikkeellä siellä päin, niin heidän kimppuunsa olisi käyty ilman muuta. Koston halu ja viha oli niin suurta. Näin ei kuitenkaan käynyt, koska alueella ei asunut silloin yhtäkään neekeriä, tämä tappajakin oli tullut muualta. Alue on vielä tänä päivänäkin melkoisen rauhallista, koska siellä ei ole vuokrataloja eikä tämän takia myöskään pakolaisia. Tämä “lintukoto” ei taida vaan enää kauaa pysyä sellaisena, koska lähellä sijaiteva Linnainmaan kaupunginosa alkaa olla pakolaisia pullollaan ja elämä on siellä hyvin levotonta. Sieltä suunnasta alkaa heijastumaan ikäviä piirteitä myös rauhallisen suomalaisten asuttaman lähiön elämään. Seuraavaa “Tuulin tapausta” odotellessa…

  • Ei linnainmaalla edes ole niin paljoa mamuja, oikeastaan enemmän ihan suomalaisia nistejä. Hervannassa sen sijaan löydät maahanmuuttajia pilvin pimein. Häiritsevät sielä TTY opiskelijoita hengaamalla kaduilla munattomasti puukkojen kanssa. Olen kuullut henkilökohtaisesti tarinoita kuinka koitetaan mamujen puolelta provosoida muita ihmisiä jotta tulisi pieni tappelu jossa heti otetaankin puukko esiin. Myös vanhusten ryöstöt ovat yleistyneet.

 5. Ilmoitelkaa joku jos saatte tietää milloin tämä mätäpaise pääsee vapaaksi. Lähden toivottamaan hänet tervetulleeksi kaverini vasaran ja naulan kera.

 6. Eduskunnassa puheenaiheena ei ole tällaisia ollut..

  He keskittyvät homoavioliittoihin, näitäkin he vastustavat.
  Soinin sanoin ”tämän olemme tehneet jo vaalivaiheessa selväksi”

  Keskityttäisiin olennaisiin ja elämää koskeviin asioihin ja hyvinvointiin..

  Ylläolevia ei pysty välttämään. Valtio maalaa itse itsensä kun ei edes halua edesauttaa asioissa..

 7. Mun mielestä maahanmuuttajiin kohdistuvia säädöksiä ei tulisi tiukentaa vaan rikoslakiin tuli tehdä muutoksia, erityisesti seksuaalirikoksista pitäisi todellakin saada kovemmat tuomiot. On täysin moraalitonta istuttaa pedofiilia tai muuta raiskaria vain noin vuoden vankilassa. Myös “nuori uhri”-nimike ei olisi pahitteeksi etenkään henki-ja seksuaalirikosten kohdalla.

  Tää on kyllä artikkelin kirjoittajalta eli Jesse Torniaiselta ihan hyvä veto, kyllä mäkin tällä tavalla kirjoittaisin jos haluaisin maahanmuuttajat pois Suomesta, Ja tottakai artikkelin lopussa vedotaan siihen rahaan. Miettikää ihmiset vaikka sitä että maailman pahimmat pedofiilit, sarjaraiskaajat oli, ja on varmasti vieläkin kirkon henkilökuntaa eikä mitään maahanmuuttajia. Tosi kovaa provoa on koko teksti ja juttu. Ja kyllä, olen aivan valkoihoinen vasemmistolainen.

  • Eli siis tähän Husseiniin, joka on jo pilannut useiden suomalaisten elämän, olisi mielestäsi kohtuutonta soveltaa “tiukennettuja maahanmuuttajiin kohdistuvia säädöksiä”, koska vapaaliikkuvuus ja tasa-arvo? Minusta kirjoitus tuo hyvin esiin viranomaisten hampaattomuuden ja samalla muistuttaa monikulttuurin uhriksi joutuneen suomalaistytön kohtalosta.

   Miksi muuten koet, että monikulttuurisuuden uhreiksi joutuneita suomalaisia ei tulisi muistaa, ja kertoa heidän tarinaansa? Tuulin kohtalo kuitenkin olennaisesti liittyy monikulttuurisuuteen, sillä kuten artikkelissakin todetaan: jos miestä ei olisi koskaan edes päästetty Suomeen, olisi kaikelta tältä vältytty!

   Tai jos Hussein olisi Tuulin murhan jälkeen edes karkotettu, ei uusi uhri, 4-vuotias lapsi, olisi joutunut hänen hyväksikäyttämäkseen. Karkoitus olisi ollut sinun mielestä väärin, koska “No borders, No nations, Stop deportations”??

   Aika vahva väite muuten kirkon henkilökunnasta oikein maailman mittakaavassa, mihin se perustuu? Tarkoitatko tuolla väitteellä, että maailman pahimmat RIKOLLISET pedofiilit ovat kirkon henkilökuntaa? Eli jätitkö laskuistasi pois tarkoituksella ne paikat ja kulttuurit, joissa pedofilia on laillista? Jos asia on näin, niin johtuuko se siitä, että yrität kääntää keskustelun pois tästä monikulttuurisesta tragediasta, ja uudelleen ohjata sen johonkin kuviteltuihin “valkoisiin valtarakenteisiin”?

   PS. Käytäthän vastausviestissäsi ainakin seuraavia kulttuurimarxilaisten suosimia termejä: toiseuttaminen, sosiaalinen konstruktio, maahanmuuttodiskurssi, rasismi, naisvihamieliset asenteet, patriarkaaliset valtarakenteet, muukalaisvihamielisyys, ennakkoluulo, vapaa liikkuvuus, valkoinen etuoikeus..?

   • Vasemmistolaiset ei ole koskaan pystyneet rehellisesti katsomaan totuutta silmiin, siksi elävät jossain itse kehittämässään kuplassa, joka kyllä jossain vaiheessa puhkeaa. Sitten tulee kova parku. Vasemmistolaisilla on todella vääristynyt maailmankuva, joka ei perustu tietoon, vaan valheellisuuteen.

 8. Varmaan anarchy&freedom17yo tarkoitti, että ei murhaajan, raiskaajan tai minkätahansa rikoksen tekijän kansalaisuudella pitäisi olla merkitystä. Varmaan tekin olette samaa mieltä, että suomalainen murhaaja tekee ihan yhtä väärin, kuin ulkomaalaistaustainen murhaaja.
  Olen muuten valkoihoinen, mutta puoliksi amerikkalainen. Vihaatteko minuakin?

  • Missä vaiheessa kukaan on puhunut toisten kansojen tai rotujen vihaamisesta?

  • Minusta maahanmuuttajuus on olennaista silloin, jos suomalaislapset joutuvat monikulttuurisuuden vuoksi rikoksien, puhumattakaan vakavien seksuaalirikosten, uhreiksi.

   Tietenkin suomalainen murhaaja ja maahanmuuttajamurhaaja tekevät yhtä väärin. Kuulostaa vaan taas siltä klassiselta “kyllähän suomalaisetkin tekee rikoksia”-sössötykseltä, millä yritetään jotenkin siirtää huomio pois maahanmuuttajarikollisuudesta.

   Tuo sinun “vihaatteko minuakin?”-kysymyksesi osoittaa, ettet ole vaivautunut perehtymään lainkaan perehtymään näiden sivujen sisältöön.

  • Vanha kommentti, mutta halusin kuitenkin vastata.
   Ei tietenkään murhaajan, raiskaajan tms. muun rikollisen etnisellä taustalla ole merkitystä, mutta kyse ei olekkaan siittä vaan siittä, että Tuuli Maria Ikonen todennäköisesti eläisi ilman tätä maahan kuskattua roistoa. Kyse on absoluuttisesta rikosten määrän noususta ei etnisestä taustasta. Rikosten määrän absoluuttista kohoamista ei voi selittää millään “tekeväthän kantasuomalaisetkin” argumentilla, eikä tätä nousua voi pyyhkiä matonalle eikä vaieta kuoliaaksi. He ovat vastuussa jotka tämän saastan psykopaatin maahan hankkivat. Missä hyysärit nyt piileskelevät? Varmaan joku hyysäri kohta irvistelee ja määkii, että tämä oli oikeastaan rasistisen Suomen ja rasististen suomalaisten vika ja syy.

 9. Helpommalla olisi päästy jos tuo mususaasta olisi pistetty päiviltä.

  • Kohta se saasta pääseekin vapaaksi, ja melkoisella varmuudella syyllistyy taas vakavaan rikokseen. Hänen kohdallaan on historia todistanut sen, että mies ei pysty elämään vapaassa yhteiskunnassa sen asettamien normien mukaisesti. Paras teko viranomaisilta olisi laittaa jätkä ensimmäiseen lentoon, sinne mistä on aikanaan tullutkin, ja elinikäinen porttikielto Suomeen.

 10. Husseinin nykyisestä tilanteesta ei ole varmaa tietoa, joidenkin lähteiden mukaan olisi jo vapautunut vankilasta ja muuttanut ulkomaille (toiseen Euroopan maahan). Jotkut taas sanovat että istuu vieläkin linnassa. Aika pitkään on istunut jos tosiaan vielä on vankilassa, ei Suomessa saa raiskauksista ja henkirikoksesta noin pitkää tuomiota yleensä. Veikkaisin itse että on vapautunut jo aikoja sitten.

 11. Sen verran näitä tapauksia on tullut nähtyä että aina kun tällaisesta lukee tai kuulee niin on parempi ettei heti sano mitään. Veri vähän kuohahtaa mutta antaa vesilasin tasoittua. Johan Hooverkin sanoi että kosto on ruokalaji joka tulee nauttia kylmänä.

  Perimmäinen ajatus näissä tapauksissa onkin se miten rangaista henkilöä joka a) kuvittelee olevansa oikeutettu tekemisiinsä, b) syyttää toisia tahoja käytöksestään, c) ymmärtää että saa oikeusjärjestelmän puolustamaan itseään, d) tietää että vankilat ovat täynnä ja yhdyskuntapalvelus on todennäköinen vaihtoehto.

  Useimminten ulkomaalaistaustaiset rikoksentekijät perustelevat tekojaan omalla historiallaan ja kokemillaan vääryyksillä. Minusta se on outoa koska jos nyt on tilanne parempi, tulisi heidän olla “taivaassa” jossa haluaisi kohdella toisia niinkuin itseään kohdellaan. Miksi siis se että on itse kokenut kovia, pitää uudessa paremmassa paikassa kohdistaa muihin? Ovatko he despootteja vai narsisteja?

  Jos käyttätyminen on heidän mielestään täysin normaalia tai he ovat siihen oikeutettuja niin sellainen käyttäytyminen poikkeaa todella radikaalisti Suomalaisten käyttäytymisestä. Ja siksi onkin arivoita kokonaisten kansakuntien soveltuvuutta Suomalaiseen yhteiskuntaan.

  Mutta rangaistukseen. Ennen käytettiin nimitystä “kuritushuone” joka oli nimensä veroinen. Mikä olisi riittävä rangsistus tällaisten rikosten tekijöille jotta se toimisi riittävänä pelotteena? Miten antaa sellainen pelote joka saisi harkitsemaan seitsemän kertaa ennen toteutuksen ryhtymistä?

  “No mutta”:n kanssa vaihtaisin mielelläni pari sanaa kasvotusten. Sinulla tuntuu olevan käsitys Suomalaisesta yhteiskunnasta. Kuulisin mielläni lisää.

 12. Kristittyjen vainoa ja marttyyrikuolemia alkaa olla Suomessakin. Sitä vaan ei tahdota myöntää. Kristitty somali oli murhattu myös Suomessa.

 13. siis näille välitön karkotus heti vankilatuomion jälkeen.Miksi täytyy “sopeuttaa” näitä tänne kun he eivät kuitenkaan koskaan sopeudu yhtään mihinkään..Kerrasta poikki ja takaisin mistä tuli !

 14. Menneinä vuosikymmeninä saattoi lukea ulkomaan uutisista “neekeri raiskasi taas!”. Nykysuomessa kokovartalomustelman saaneita ali-ihmisiä pitää kunnioittaa, sääliä, rakastaa ja auttaa. Minä autan mielelläni tämän mutiaisen lihamyllyyn Forssassa Atrian tuotantolaitoksella. On meinaan sellanen mylly että jauhaa pahemmankin sekasikiön minkin rehuksi.

 15. It is so disgusting to see those black savages destroying our beautiful Europe.

  Greetings from Köln Germany Finnish brothers!

 16. Tälläistä saatanan lätinää missä ihmiset vain juttelevat on internet pullollaan, mutta tekeekö kukaan mitään? EI! Tämäkin liike on täyttä idiotismia ja mahtava esimerkki kuinka annetaan muiden maiden osallistua taas kerran Suomen asioihin. Se mitä tämä maa kaipaa on paljon kovempia johtajia. Mikäli täällä olevilla ihmisillä on tarpeeksi nationalismin tuntoa puheidensa lisäksi perustaisivat he täysin suomalaisen liikkeen asian tiimoilta, eivätkä katselisi tälläistä sivusta. Uskon kuitenkin, että todellisuudessa monet täällä olevista ovat täysin internet trolleja joita todellisuudessa mitkään toimet eivät kiinnosta tai pystyttekö niihin edes?

  Niin monesti on myös viitattu, että ei tämä ole rasismia monen toimesta täällä, miksi? On se jumalauta rasismia ja oikeutettua sellaista jota ei tarvitse hävetä! Niin kauan kuin tämän maan surkimus poliitikot saavat jatkaa me emme pääse tästä tilanteesta mihinkään.

  Kansallinen vastarinta ja vitut! Monikansallinen vastarinta tämäkin on! Herätkää siis ja alkakaa muodostaa yhdessä täysin suomalaista poliittista liikettä, liikettä joka olisi alunperin edes suomalainen. Nyt olisi pikkuhiljaa aika muuttaa toimintatapoja kovempaan suuntaan ja tällä nykymenolla ei saada mitään tuloksia, surkeaa harrastelua kansallissosialismiksi!

  • No joko olet perustanut täysin suomalaisen liikkeen, vai lätisetkö vain internetissä?
   Aika ei ole vielä kypsä radikaalille toiminalle, sen takia tässä vaiheessa kannattaa panostaa näkyvyyteen ja tiedottamiseen.
   Kansaa ei saa mukaan mihinkään toimintaan, niin kauan kuin on leipää ja sirkushuveja.

  • Viikon avautuminen!

   Huvittavaa, että aina silloin tällöin ilmaantuu tällaisia neuvoja siitä, miten tulisi toimia oikein. Esim. maahanmuuttokriitikoista osa on sitä mieltä, että SVL:n toiminta on hyvä, mutta ideologia vääränlainen. Välillä kuulee myös sitä, että järjestön ideologia on hyvä, mutta toiminta vääränlaista. Tarranliimaajia, hitleristejä, liian kansainvälinen, liian nurkkakuntainen, liian kuumaa, liian kylmää…

   Ihmetyttää suuresti, että miksi nämä ihmiset eivät rakenna sitä paljon mainostamaansa oikeanlaista toimintaa vaan keskittyvät länkyttämään muiden tekemisistä. Näytä, miten ne hommat pitää hoitaa ja lopeta tuo lässyttäminen!

   En tiedä, mitä haet tuolla rasismi-jutulla, mutta itse en ainakaan koe tarpeelliseksi määritellä itseäni juutalaisen homoaktivistin Magnus Hirschfeldin keksimällä termillä.

  • Olipas vihaista ja sisällötöntä uhoomista käyttäjältä: “Suomi”, mitäs sinä tai sinun “oikeasti Suomalainen” järjestösi on saanut aikaiseksi?

   Itse en SVL:ään kuulu, mutta tuen toki toimintaa. Ymmärrän täysin SVL:n linjan, että ensin rekrytoidaan ja harjoitetaan propagandaa ruohonjuuri tasolla..

   Mikä olisi sinun ratkaisusi? Hakataan kännissä random lakuja viikonloppuisin? Kerätään tuomioita ja sit ihmetellään vankilassa, miksi mikään ei muuttunut?

   Mukavuuden haluiset Suomalaiset kestävät aika paljon paskaa ennenkuin suostuvat mihinkään jalkautumaan.

   Missä sinä olit, kun mamujengi terrorisoi Helsinkiä? 90% varmuudella voin sanoa, että olet juuri niitä “neekerit ulos ne haisee pahalle urpoja”, jotka uhoavat netissä lähtevänsä kirveen kanssa kaduille ja sitten kirotaan kotona lisää maailman menosta mitään asioille tekemättä.

   Perusta oma “oikeasti Suomalainen” liikkeesi ja näytä kuinka hommat hoidetaan ja Suomi pelastuu?

 17. Monen perheen elämä tuhottu yhden miehen toimesta ja nyt hänet päätetään päästää vapaalle jalalle muitten ihmisten sekaan?
  Uhrit, uhrien omaiset eivät tule koskaan palaamaan ennalleen, ja kaikki tämä vain tämän yhden miehen toimesta.
  Vaikka hän istuisi 50 vuotta vankilassa se ei poista niiden kaikkien uhrien, ystävien, perheitten, läheisten tuskaa, joka tulee kestämään koko eliniän, voitteko väittää vastaan, että tuosta hirmu teosta kukaan uhrin läheinen toipuu KOSKAAN?

  Tämä hovioikeuden päätös oli kaukana oikeudesta.

 18. Kiinassa sentään ymmärretään rikosten päälle. Kun kuolemantuomio julistetaan yleensä tällaisesta tuomio pannaan liukkaasti toimeen ja napsaisestaan niskalaukaus.

 19. Huh, mitää kuraa. Suomalainen mies ryyppää, raiskaa, käyttää lapsia hyväkseen siinä missä muutkin. Kyse on siitä, että ihminen on paha. Lyökää ensin itseänne, ja katsokaa peiliin.

  • Tässä näemme klassisen Han-argumentin. Sillä pyritään torjumaan maahanmuuttajarikollisuudesta käytävää keskustelua sanomalla, että joku muukin tekee rikoksia.

 20. Islam on kunnian, häpäisyn, valehtelun, petoksen, koston ja teeskentelyn uskonnollispoliittinen systeemi.

  Muslimille tulo sinne Suomeen, on samalla tulo vihollisen maaperälle. Muslimille kafiirin omaisuus, koti, auto, emäntä, tytär, poika etc. muslimin vapaasti käytettävissä.

  Raiskaus on sotatoimi, jossa tytön/pojan raiskaus on tämän hän ja hänen perheensä, suvun ja valtion häpäisy. Islam on asettanut musliminsa kuffarien yläpuolelle ja hän tunnustaa vain yhden lain, Šaria. Muslimien alapuolelle sijoittuvat kaffirien lait ja asetukset eivät koske muslimia, koska hän on niiden yläpuolella.

  Kun siis muslimit porukalla raiskaavat jonkun huono-onnisen kantis tytön ja poliisi hakee heidät ja siitä seuraa käräjät, jotka ovat muslimien kannalta laittomia ja he saavat teostaan kamalan tuomion: pari päivää ehdonalaiseen ja uhrille 20€ korvauksesta kivusta ynnä särystä.

  Seurauksena muslimit vannovat kostoa, heidän kunniaa ja ylpeyttä on loukattu verisesti, ali-ihmiset olivat tuominneet heidät. Ali-ihmiset vainoavat ja sortavat heitä. He uhriutuvat koetusta vääryydestä, kosto. He ryöstävät jonku huono-onnisen vanhan eläkeläisen ja pieksevät hänet ja vie rahat. Poliisit hakee heidät ja taas käräjille ja tuomiolle: pari päivää ehdollista ja 20€ korvaukset eläkeläiselle.

  Muslimit vannovat kostoa koetusta vääryydestä, ali-ihmiset pannaan pelkäämään ja varoittavaksi esimerkiksi he kidnappaavat koululaistytön, raiskaavat porukalla ja tuomitsevat tytön kuolemaan haureuden harjoittamisesta sekä hurskaiden muslimien viettelemisestä, yksi ottaa kännyn ja toinen ottaa puukon ja leikkaa pään irti ja istuttaa sen seipään nokkaan ja video sitten juutuupiin. Taas se virkavalta vainoaa, käräjille, tuomiolle: puoli vuotta ehdollista sekä yhdyskuntapalvelua viikko.

  Vankilakierre on syntymässä ja kukkahattutädit ja -sedät miettivät talkoilla miten se ehkäistäisiin, kun eihän sellaista rikkautta voi vankilaankaan toimittaa.

  • Siionismi on kunnian, häpäisyn, valehtelun, petoksen, koston ja teeskentelyn uskonnollispoliittinen systeemi. Myös.

   • Kuten nimimerkkini jo kertoo mitä arvoja elämässäni kannatan, niihin yllä luetellut asiat eivät kuulu.
    Kunniaa lukuunottamatta. Tosin tässäkin asiassa minulla ja siionisteilla on perustavaa laatua oleva näkemysero.

 21. Minä olen sitä mieltä että ideologisilla ristiriidoilla ei saa olla merkitystä mikäli päämäärä on sama. Minun päämääräni on Suomen tulevaisuus, hyvinvoiva maa ja kansa.

  Itse olen 42-v. työläinen, perinteinen vasemmistolainen ja sosialisti. Se ei estä tuntemasta suurta kunnioitusta SVL:n työmiehiä ja työnaisia kohtaan.. nämä ihmiset tekevät jotain konkreettista, yrittävät, toimivat, pistävät itsensä likoon. Ilman korvausta. Heitä pidätetään ja tuomitaan. Kuka muu uskaltaa? Historia pitää tuntea, mutta menneisyyden ristiriidat eivät saa olla tulevaisuuden tiellä.

  Jesselle ja muille aktiiveille osoitan sydämessäni myötätuntoa ja tukea, te olette se nuoriso jonka harteille on laitettu suuri taakka ja vastuu, kovin monesta muusta ei ole ottamaan vastuuta Suomen tulevaisuudesta.

  t. Pete

Comments are closed.