Koti Uutisia Kuudelle ulkomaalaistaustaiselle vankeutta lapsen hyväksikäytöstä Lounais-Suomessa

Kuudelle ulkomaalaistaustaiselle vankeutta lapsen hyväksikäytöstä Lounais-Suomessa

11

UK_kuva

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut kuusi ulkomaalaistaustaista miestä ehdottomiin vankeusrangaistuksiin teini-ikäiseen tyttöön kohdistuneista törkeistä hyväksikäytöistä. Rikokset tapahtuivat vuosina 2012–2014, jolloin uhri oli 12–14-vuotias.

Kolme rikokseen syyllistyneistä oli sukupuoliyhteydessä tytön kanssa kerran. Loput heistä käyttivät lasta hyväkseen useita kertoja. Tuomioistuimen julkisen selosteen mukaan tyttö oli suostuvainen seksiin hyväksikäyttäjiensä kanssa, millä tarkoitettiin, ettei hyväksikäyttöön liittynyt väkivaltaa tai pakottamista.

Yksi miehistä kävi tytön kanssa kauppaa seksistä Facebookissa siten, että mies maksaisi hänelle 50 euroa. Yksi tuomituista taas käytti lasta hyväkseen noin puolen vuoden ajan, jolloin uhri oli 12–13-vuotias. Kaksi miehistä puolestaan käytti tyttöä hyväkseen viikon ajan, kun tämä oli majoittuneena toisen rikoksentekijän luona.

Ulkomaalaistaustaiset tuomitut ovat iältään 21–23-vuotiaita. Heille langetetut vankeustuomiot vaihtelevat pituudeltaan vuodesta ja neljästä kuukaudesta kahteen ja puoleen vuoteen. Oikeus määräsi miehet myös maksamaan uhrille kärsimyskorvauksia yhteensä 36 000 euron edestä.

Hyväksikäyttötapaus käsiteltiin suljetuin ovin uhrin henkilöllisyyden suojelemiseksi.

Lähde: Turun Sanomat

11 KOMMENTIT

 1. Miksi maksaa valtion pussista korvausta, jos itse likka on ollut “leikissä” mukana. Noi tuomitut ei itse maksa mitään.
  Ja likan nimi myös lehteen, että kunnolliset kantasuomalaiset osaa varota saastunutta lihaa.
  Oikea raiskaus on aivan eri asia, kuten Tapanilan tapaus.
  Vehkeet pois ja soutuveneellä ylikuormalla pahimpaan syys myrskyyn.

  • Toivottavasti jonakin päivänä tajuat, että 12-14 -vuotias ei välttämättä kykene tekemään harkittuja päätöksiä. Suomessa seksuaalisen kanssakäymisen suojaikäraja on 16 vuotta, ja koska rikokset tapahtuivat vuosina 2012-14 uhrin ollessa 12-14 vuotias, ja nyt eletään vuotta 2015 niin uhri on edelleen alaikäinen – joten ei kovin asiallista vaatia nimeä lehteen ja puhua “saastuneesta lihasta”.

   Parempi olisi kysyä missä tytön vanhemmat olivat?

 2. Kuka ilmoitti tämän rikoksen, jos tyttö kerta vapaaehtoisesti kävi useaan kertaan mustaamailaa hakemassa?

  Sairaita pedofiileja toki, mutta itselle jäi tästä sairas käsitys, että tyttö itse on antanut miesten menetellä näin…

  • Ai pedofilian uhrit ovat itse syyllisiä uhriuteensa mikäli eivät vastustele tai ovat jopa suostuvaisia syystä tai toisesta?

   Seuraavaksi kai väität, että on oikein, kun raiskaus voidaan tuomita “lievänä” kun se kestää vain vähän aikaa eikä sisällä muuta väkivaltaa tai uhkaa tai kun naisen pukeutuminen provosoi raiskaajaa.

   • Raiskaus ja lapsenseksuaalinen hyväksikäyttö on aina tuomittava teko!

    Ei mitään lieventäviä asiahaaroja tulisi hyväksyä.

    Lähinnä ihmettelen mikä saa 12-14 vuotiaan alkamaan prostioiduksi ja miksi on palannut jatkuvasti näiden saastojen luokse?

    • “Hyväksikäyttö” eli käytetään hyväksi lasta jonka harkintakyky pettää helposti, olkoon houkuttimena sitten päihteet tai raha.

     Raiskaus on raiskaus vaikka lapsi sitä ei itse vääräksi ymmärtäisikään.

     • Aivan, MattiM, tätä juuri tarkoitin.

      Wesselin kysymykseen siitä, mikä saa 12-14 vuotiaan alkamaan prostituoiduksi voi löytyä monia vastauksia: raha ja sen puute, aikuisten läsnäolon puute, ei aikuisten kontrollia siitä miten internetiä käytetään ja kenen kanssa siellä kommunikoidaan, halu olla aikuisempi kuin mitä on, tai lopulta vaikka voi lapsella olla päässäkin vikaa – mutta mikä tahansa syy tai motivaatio käytökseen olikaan, hyväksikäyttäjät ovat ainoaita syyllisiä.

     • …siis ainoaita syyllisiä tällaisen hyväksikäytön mahdollistavan yhteiskunnan lisäksi.

 3. Nimet ja naamat julki kiitos. Näille paskanvärisille perversseille koittaa tuomiopäivä. Siinä ei sitte kukkahattutädit ja viranomaiset auta kun Mailaveikoilla alkaa pesispeli mustilla torakoilla.

 4. Viime kädessä syyllisiä ovat valtio, media ja viihdeteollisuus, sillä ne aivopesevät nuorisoa uskomaan monikulttuurisuuden autuuteen. Tietenkin osa tuon ikäisistä pennuista hakeutuu neekereiden seuraan, koska kuvittelevat sen olevan jotenkin siistiä, kun koulussa ja telkkarissa opetettiin niin.

Comments are closed.