Koti Uutisia Yli 80 % itävaltalaisista sulkisi Euroopan rajat

Yli 80 % itävaltalaisista sulkisi Euroopan rajat

0

Itävaltalaisista 84 prosenttia kannattaa Euroopan ulkoisten rajojen sulkemista, ja vahva enemmistä on peloissaan pakolaiskriisin vaikutuksista, paljastaa uusi mielipidemittaus.

UK_itavaltalaisia

Mielipidemittaus, jonka tilasi eräs kansallinen sanomalehti, on paljastanut tavallisten itävaltalaisten kovenevat asenteet nopeasti pahentuvan pakolaiskriisin keskellä. Heute-julkaisun teettämän ja Unique Researchin suorittaman kattavan mielipidemittauksen mukaan 60 prosenttia haluaisi joko vähentää pakolaisvirtaa maahan tai lopettaa sen kokonaan.

Samankokoinen ryhmä, 60 prosenttia, sanoi kokevansa valtavan pakolaismäärän ahdistavaksi. Vain kahdeksan prosenttia itävaltalaisista myöntyisi ottamaan lisää pakolaisia.

Kysyttäessä mihin pakolaisvastaisiin toimiin hallituksen tulisi ryhtyä, itävaltalaiset kannattivat pakolaisten pitämistä niin kaukana rajoista kuin mahdollista.

EU:n mittainen rajakontrolli oli kaikkein suosituin ehdotuksista pakolaiskriisiin. 84 prosenttia piti sitä hyvänä ideana, ja toiseksi suosituin ajatus oli pakolaisten välitön palautus lähtömaihinsa. Tätä kannatti 77 prosenttia vastaajista.

Breitbart London raportoi aikaisemmin, kuinka 69 prosenttia itävaltalaisista uskoi, ettei islam kuulu Itävaltaan. 40 prosenttia islamia vastaan äänestäneistä piti islamia myös uhkana maalle.

Lähde: Breitbart