Koti Uutisia Tallinnan pakolaiskeskuksessa mellakoitiin rajusti – poliisi käytti ampuma-aseita

Tallinnan pakolaiskeskuksessa mellakoitiin rajusti – poliisi käytti ampuma-aseita

6

UK_mellakka_Tallinna

Eilen tiistai-iltana nousi Tallinnan laidalla Harkussa sijaitsevassa “kiinnipitämiskeskuksessa” kahakka, jonka taltuttamiseen poliisi käytti ampuma-aseita, uutisoi Tallinna24. Lähitienoon asukkaat laskivat, että paikalle saapui ainakin kymmenkunta poliisiautoa ja lisäksi poliisin erikoisbussi.

Sisältä keskuksesta kuului kovaäänistä rähinöintiä, ja lopulta laukauksia. Eilen illalla antamassaan lehdistötiedotteessa poliisi myönsi ampuneensa keskuksessa kumiluoteja ja käyttäneensä “erikoisvälineitä”.

Poliisin tiedotteen mukaan kapina keskuksessa sai alkunsa siitä, kun yksi kiinnipidetyistä ei halunnut selliin, johon häntä oltiin laittamassa. Kyse oli eristyssellistä.

Kiinnipidetty, ilmeisesti pakolainen, nousi vastarintaan ja sai siihen apua keskuksen muilta asukeilta, jotka vaativat toverinsa vapauttamista. Keskuksen asukkaat ottivat rakennuksen yhden käytävän haltuunsa, mutta ilmeisesti pääosin rauhallisesti, toisin sanoen istumalla sen lattialle.

Harkun “kiinnipitämiskeskus” on keskus, johon Viro sijoittaa mielestään laittomasti Viroon saapuneita ihmisiä. Viime aikoina sinne on sijoitettu Viroon tulleita eli lähinnä Viron kautta Pohjoismaihin pyrkiviä pakolaisia, myös Syyriasta.

Keskuksen olosuhteet ovat vankilan kaltaiset ja sitä ylläpitää Viron poliisi- ja rajavartiolaitos.

Lähde: MV-lehti

6 KOMMENTIT

  1. Hulinaksi pistivät, milloinkohan Suomessa poliisi jysäyttää VOK:issa?

    • Ei varmaan Suomessa, Suomi on mennyt samanlaiseksi cuck maaksi kuten Ruotsi.

  2. Tuollaistahan se on kuulemma ollut Lahden Hennalassakin ja varmasti pahempaa on luvassa kun selviää että 70% käännytetään maasta. Monessa vastaanottokeskuksessa esim. irakilaiset ex sotilaat liittoutuu keskenään ja alkaa riehua. Sitten ollaankin kusessa näiden elättien kanssa. Ensimmäisenä pakoon juoksee suvakit ja kukkahattutädit jotka aluksi niin rakastivat monikultturisuutta. Kun mellakat alkavat, alkaa poliisin ja nationalistien apu yllättäin kelvata kaiken maailma rotupettureillekin!

    • Hyvin sanottu! Suvakit sais pistää Afrikkaan ja Lähi-itään, kun kerran niin pitävät matuista 😀

      • Siis en nyt ymmärrä logiikkaasi. Jos heität minut afrikkaan niin ei ne afrikkalaiset siellä enää matuja ole, ja näin ollen kiinnostus nolla. Eikä ne ole hätää kärsiviä jotka sinne on jäänyt, ne jotka tulee tänne tarvitsee sitä apua!

Comments are closed.