Koti Uutisia Yli 400 afrikkalaista tunkeutui Ceutan kaupunkiin muurien yli

Yli 400 afrikkalaista tunkeutui Ceutan kaupunkiin muurien yli

3

Poliisi on pidättänyt ainakin 300 mustaa afrikkalaista, jotka tekivät massiivisen hyökkäyksen Ceutan espanjalaiskaupunkiin ryntäämällä kuusimetristen suojamuurien yli yhtä aikaa. Ainakin 40 loukkaantui Marokon poliisin ja mustien välisissä yhteenotoissa.

Marokon puolella M’diq-Fnideqin alueen prefektuuri totesi lausunnossa, että paikallinen poliisi hukkui mustiin afrikkalaisiin ja epäonnistui näiden ryntäyksen pysäyttämisessä. Hän arveli afrikkalaisia olleen 400, mutta hänen espanjalaiset viranomaiskollegansa arvelivat tunkeutujia olleen 800.

Lausunnossa lehdistölle José Antonio Nieto turvaministeriöstä lupasi lujempia otteita sekä enemmän työkaluja ja virkamiehiä vartijoille tunkeutujien pysäyttämiseksi jatkossa.

Lähde: La Vanguardia

3 KOMMENTIT

  1. Vapaamuurareitten juonia, ovat luvaneet kuun taivaalta ja nämä uskovat

  2. “Lausunnossa lehdistölle José Antonio Nieto turvaministeriöstä lupasi lujempia otteita sekä enemmän työkaluja ja virkamiehiä vartijoille tunkeutujien pysäyttämiseksi jatkossa.”

    Kuunnelkaa! Tuo on oikeaa puhetta. Suomessa sen sijaan vastaavat tahot keskittyvät lurkkimaan omaa kansaansa ja järjestöjä, joista ei ole mitään haittaa yhteiskuntarauhalle ja -turvallisuudelle. Poliisikin perseilee vassarianarkistien kanssa kuin paita ja peppu. Mädännäisyys on huipussaan tässä joskus suoraselkäisten suomalaisten maassa. Nyt näemme vain rahavallan palvelijoita, jotka ovat myyneet kansansa 30 hopearahasta.

Comments are closed.