Koti Artikkelit Riimuradio Studio 204 – jakso 23: Kohti vapautta!

Studio 204 – jakso 23: Kohti vapautta!

5

Kansallissosialistisen keskusteluohjelma Studio 204:n tuorein jakso on julkaistu! Kuuntele uusi podcast TÄÄLLÄ!

Studio 204 ottaa kantaa ajankohtaisiin poliittisiin kysymyksiin ja kansalaisaktivismiin kansallissosialistisesta näkökulmasta. Vakituisten juontajien lisäksi ohjelmassa esiintyy usein radikaaleja aktivisteja ja mielipidevaikuttajia niin Suomesta kuin ulkomailta.

Studio 204:n uusimmassa jaksossa käydään läpi muun muassa seuraavia aiheita:

  • Vastarintaliikkeen itsenäisyyspäivän marssin ennakkotunnelmat.
  • Miten itse marssi onnistui ja sujui.
  • Poliisin suunitelmallinen ja mielivaltainen toiminta Vastarintaliikettä kohtaan.
  • Marssin pääorganisoijan Epun kommentit marssista ja poliisin toiminnasta. Keskustelimme myös hänen tulevasta oikeudenkäynnistään.
  • Miten 612-soihtukulkue onnistui.

Muista vierailla Studio 204:n Facebook- ja Twitter-sivuilla, kommentoi ohjelmaa ja ehdota keskusteluaiheita seuraavaan jaksoon!

 

Riimuradio.com

5 KOMMENTIT

  1. + unohdin mainita, että oli hauska nähdä miten vasemmisto organisoi protestin meitä vastaan, eikä nykyistä Sipilän hallintoa vastaan.

  2. Hyvää keskustelua jälleen! Ja hyvä, että poliisin sikailut ennen marssia ja sen aikana tuotiin julki.

  3. Tuossa Moilasen puheessa kun tuodaan esille nämä myöntyväisyyslinjalaiset, niin siitä tuli mieleen että eikö ole mielenkiintoista, että samaan aikaan järjestettiin kolme muutakin kansallismielistä tapahtumaa, mutta Vastarintaliikkeen avoimen kansallissosialistinen tapahtuma oli näistä kaikista suurin. Haluaisinkin kuulla jonkun myöntyväisyyslinjalaisen selityksen sille että miten tämä on mahdollista.

Comments are closed.