Koti Uutisia Juha Sipilä vaatimassa äänekkäästi Vastarintaliikkeen kieltämistä

Juha Sipilä vaatimassa äänekkäästi Vastarintaliikkeen kieltämistä

15

Pääministeri Juha Sipilä sanoi Yle Uutisten haastattelussa olevansa valmis kieltämään Vastarintaliikkeen toiminnan Suomessa. Torstaina Ylen A-studio haastatteli asiasta suojelupoliisin turvallisuusyksikön päällikköä Kari Harjua, jonka kanssa Sipilä ilmoitti olevansa samaa mieltä.

Vastarintaliikkeen aktivisteille katuaktivismin aikana Vantaan Tikkurilassa vuonna 2013 riitaa haastaneen Harjun lisäksi ohjelmassa kuultiin niinkin puolueettomia “asiantuntijatahoja” kuin muiden muassa Esa Henrik Holappaa sekä Dan Koivulaaksoa.

“Olen samaa mieltä (Harjun kanssa liikkeen kieltämisestä). Nykylainsäädäntöhän sallii sellaisten liikkeiden kieltämisen, mitkä esimerkiksi ovat rasistisia. Tätä kannattaisi testata, ja samalla kokeilemme, toimiiko tämä oikeudellisten toimenpiteiden kautta, vai onko lainsäädäntöä muutettava”, kommentoi Sipilä. Hän kehotti poliisia tai syyttäjää ajamaan asiaa eteenpäin “käytännön kokeiluun”.

Tämänhetkisen tiedon mukaan poliisihallitus päättäisi vuodenvaihteeseen mennessä, nostaako se kanteen Vastarintaliikkeen toiminnan kieltämiseksi. Ennen itsenäisyyspäivän Kohti vapautta -tapahtumaa eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläinen kommentoi, ettei Vastarintaliikkeellä tulisi olla lupaa osoittaa mieltään. Hän sanoi lisäksi, etteivät sanan- ja kokoontumisvapaus koske niitä, jotka haluavat “loukata muiden ihmisten oikeuksia”.

Lähteet: Svenska Yle, Turun Sanomat

15 KOMMENTIT

 1. Pohjois-korean malli häämöttää! Tämä vässykkä (sipilä) on kuin tuuliviiri, aina kun joku toimittelia on vaatimassa jotaki hän on samaa mieltä.
  Eiköhän kepulaiset kohta väsy tähän, tai kepussa odotellaan punamultaa 2019 vaalien jälkeen.
  Jonku pitäisi vääntää rautalangasta, että ei mielipiteitä voi kieltää!!

 2. Sanan- ja kokoontumisvapaus eivät siis koske Sipilää, sillä hän ja edustamansa intrenatsionaalijengi jatkuvasti, ei vain halua, vaan myös loukkaa Suomalaisten oikeutta esi-isiensä maahan ja täten myös loukkaa törkeästi tulevien sukupolvien oikeutukseen olla itsenäinen kansakunta.

  Myöskin tyyli että kokeillaan saadaanko kiellettyä ja jos ei niin muutetaan lakia on aika hienoa ja sivistynyttä touhua… Edustuslaitos, media, oikeuslaitos ja näemmä myös poliisi on totaalisen korruptoituneet. Pitikin syntyä näin sairaaseen aikaan.

 3. Ei rasismia torjuta sitä kieltämällä päinvastoin mitä enemmän sitä kielletään sitä varmimmin puheet muuttuvat teoksi. On se kumma, kun alkaa poliitikoksi niin ihmismielen tuntemus katoaa.
  Poliitikot lietsovat rasismia he näkevät sitä joka puolella. He leimaavat kaikki toisinajattelijat rasisteiksi, joten tuon määritelmän mukaan Suomessa on siis liki 2,5 rasistia.Ja nämä jotka kokevat tuntevansa rasismia kohdallaan käyttävät sitä lyömäaseena joka tilanteessa. Opettaja ei voi enään ojentaa etnisen vähemmistön edustajia, kun sieltä heitetään rasistikortti pöytään. Jos huomautat lain rikkomisesta sieltä tulee rasistikortti niskaan. Eli etninen vähemmistö katsoo saavansa tehdä mitä vain, kun poliitikot ovat antaneet heille tämän rasistikortin. Olen rasisti poliitikkoja kohtaan, he ovat tämän maan naiivin porukka, eli populisteja kaikki.

 4. Eivät kiellot mitään auta. Kuinkas kävi “Kieltolain” kanssa, jolloin pirtu-syöksyveneet olivat “päviän sana” 1920-luvulla. Sipilä ja hänen hallituksensa tulisi kieltää ja päällepäätteeksi vielä hänen serkkupoikansakin muodostama “harmaan alueen” sukukunta.
  Eivät kiellä ja jos kieltävät, se on maanpettureiden vatsan väänteitä. Uskoisin, että vähänkään valveutuneet suomalaiset kengän kuluttajat ymmärtävät asioiden todellisen laidan. Sipilän, joka sivumennen sanottuna on täysi idiootti, voisi keskittyä matujensa rikoshistoriaan ja siihen kuinka paljon Suomen valtio haaskaa selvää rahaa näiden rikollisten ylläpitämiseen.

 5. Ammattirikolliset jeesustelemassa laeista. Koko suomen hallitus on laiton rikollisorganisaatio joka pitäisi kieltää ja laittaa vastuuhenkilöt loppuelämäkseen vankilaan miettimään suomalaisia vastaan tekemiään rikoksia.

 6. Jos Pohjoismainen Vastarintaliike julistetaan laittomaksi terroristijärjestöksi,olen tietoinen ja valmis ottamaan itse riskin julistautua terroristiksi ,jos kansallismielisyys ja kansan asialla oleminen sitä on.Sipilän kaltaiset suomalaisten kansanmurhaa ajavat “elämän puolestapuhujat” pitäisi ripustaa seipäännokkaan.ELÄKÖÖN VALLANKUMOUS!

 7. Ollaan vaarallisilla vesillä. Kun yksi kielletään, niin kynnys seuraavaan on matala. Täyden kontrollin poliisivaltio on hyvin lähellä. Keskitysleirit väärin ajatteleville sitten seuraavaksi. Ja mistäpä tiedetään kuka on kuka, eli käy kuten esitetty, että isommat kokoukset kielletään. Kuinka vaikkapa paikallinen VPK-yhdistys harjoittelee ja hoitaa pelastustoimintaa, kun ei saa kokoontua vaikkapa viittä ukkoa enempää kerralla? Ammattipalokuntaan koko maan alueelle ei riitä raha.

 8. Suomen pääministeri vaatii ihmisten perusoikeuksia, kokoontumis- ja järjestäytymisoikeutta, kumottavaksi Suomen perustuslain ja kansainvälisten ihmisoikeussopimusten vastaisesti. Suomen pääministeri ja hänen tukijoukkonsa on minusta tämmöisen lausunnon jälkeen täysin oikeutettu —. Se, joka — tämän mulkun, ansaitsee minusta korkeimman kunniamerkin, mitä Suomessa voidaan ihmiselle antaa ja ikuisen valtioneläkkeen teostaan Suomen ja suomalaisten hyväksi.

  Mutta ei tämä lammaskansa tietenkään tee mitään. Nielee vaan kaiken paskan, laittomuuden ja perusoikeuksiensa polkemisen kuten tähänkin asti.

  Pitäisi ilmeisesti käydä vaan itse hoitamassa tämäkin homma, jotta se tulisi tehtyä…ja jos kävisin sen hoitamassa, minut tietenkin leimattaisiin joksikin hulluksi rasistiksi, syrjäytyneeksi, mielenterveysongelmaiseksi yksittäistapaukseksi tms. Tämä siksi, että media ja suomalaiset juntit eivät halua myöntää, että tuon mulkun tappaminen olisi täysin oikeutettua ihmisten perusoikeuksien ja Suomen laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustamiseksi. Silloin nimittäin heidän pitäisi myöntää, että ovat ITSE munattomia paska-aivoja, jotka eivät ole tehneet asialle mitään vuosikausiin vaan suostuneet mukisematta siihen, että heidän kasvoilleen kustaan tällä tapaa. Ja sitä he eivät halua myöntää.

  Joten mitä tämä paska-aivopääministerin — edes auttaisi? Ei mitään. Ei tämä lammaskansa opi mitään. Ei tämä lammaskansa muuta käytöstään, kapinaan ryhtymisestä nyt puhumattakaan. Tämä lammaskansa katsoo asiaa Ylenannon uutisista, puhuu siitä pari päivää kauhistellen kavereidensa kanssa ja jatkaa elämäänsä kuten ennenkin. Ja uusi mulkku valitaan pääministeriksi jatkamaan täsmälleen samaa linjaa kuin ennenkin.

  Ei semmoisen lopputuloksen takia kannata istua 12v vankilassa.

  ———-

  Kommentista poistettu pari sanamuotoa, jotka olisivat voineet vahingoittaa Kansallisen Vastarinnan oikeusturvaa. – Toimitus

 9. PS.
  > “Petri Jääskeläinen kommentoi, ettei Vastarintaliikkeellä tulisi olla
  > lupaa osoittaa mieltään. Hän sanoi lisäksi, etteivät sanan- ja
  > kokoontumisvapaus koske niitä, jotka haluavat ”loukata muiden
  > ihmisten oikeuksia”.”

  1) Miksi muslimit saavat sitten osoittaa mieltään, miksi sanan- ja kokoontumisvapaus koskee muslimeita? Ei mitään järkeä, eikä logiikkaa. Eduskunnan oikeusasiamies syyllistyy yhdenvertaisuuslain rikkomiseen.

  2) Missä kohtaa Suomen lakia sanotaan, että sananvapaus ei koske niitäkin, jotka “Haluavat loukata” “muiden oikeuksia”? Ei missään. Eduskunnan oikeusasiamies valehtelee ja keksii päästää mielivaltaisesti lakeja tai vain kokonaan jättää huomioimatta niitä.

  = Kaikki, mitä sanoin Sipilästä, koskee myös eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläistä.

 10. Minun mielestäni mielisairas päänministeri tulisi erottaa virasta.

 11. Riistokapitalisti Sipilän mielestä kansallismielisyys on terrorismia. Sairas mies ja valehtelijakin vielä.

 12. Juu.Niinhän se on, ettei aatetta voi kieltää. Saa nähdä mitä tuostakin sitten tulee oikeasti. Jotenkin tuntuu,että tästäkin asiasta tulee loppupelissä vain kannatusta lisää. Ja jokainen narina roskaeliitiltä on vain askel eteenpäin Vastarintaliikkeelle tavoitteissa.Tulee ensin vahva rinnakkaisyhteiskunta ja lopulta vallankumous. Ei ehkä kaikki minun elinaikana, mutta tulee tapahtumaan väistämättä tällä menolla.

 13. Kaikissa tulevissa vaaleissa jokainen vaaliuurnille! Hämmennetään poliittista kenttää. Kaikista pahinta on jättää äänestämättä. Nykyiset nukkuvat kun äänestävät, niin tulee yllätystuloksia. Iskee epäilys filungista tahi tarve sille….

 14. “Hän sanoi lisäksi, etteivät sanan- ja kokoontumisvapaus koske niitä, jotka haluavat ”loukata muiden ihmisten oikeuksia.””

  Näin ollen muslimeilta pitäisi kieltää mielenosoitukset ja kokoontumiset (moskeijat) tykkänään. Syyt tähän löytyvät aivan selvästi islamista ja koraanista/heidän profeettansa opeista; vääräuskoisten kohtalo on hirvittävä ja konkretisoituu jos ja kun muslimit pääsevät valtaan.

 15. Ei sitä 12 vuotta tarvitse istua jos ei jää kiinni.

  Viimeisen päälle suunniteltu jossa kaikki mahdollisuudet todennäköisyyksineen on otettu huomioon on lähes valmis. Vain viimeistely puuttuu.

  On myös ihmisiä jotka haluavat ja ovat valmiita uhrautumaan suuren asian puolesta.

  Sipilän suojakerroin lienee erittäin heikko.

  (tämä kommentti ei ole kehoitus tai yllytys mihinkään)

Comments are closed.