Koti Uutisia Saksan juutalaisjärjestöt varoittavat isänmaallisuudesta

Saksan juutalaisjärjestöt varoittavat isänmaallisuudesta

1
Josef Schuster.

Saksan juutalaisten keskusneuvosto ZJD vaatii lujempia toimia Vaihtoehto Saksalle -puoluetta eli AfD:tä kohtaan. Heistä juutalaisten tulee liittoutua muslimien ja romanien kanssa puoluetta äänestäviä saksalaisia vastaan. ZJD:n johtaja Josef Schuster teki lausunnon Saksan “juutalaisyhteisön päivänä” Berliinissä. ZJD on kaikkien Saksan juutalaisten virallinen edustava elin.

Puhuessaan Gemeindetagin tapahtumassa Schuster vaati “kaikkia juutalaisia vastustamaan äänekkäästi oikeistopopulismia”. Hän lisäsi, että saksalaisten suosima AfD:n politiikka perustuu “ihmisten jakamiseen ja poissulkemiseen”, mikä on tietysti täysin tekopyhää kivenkovalta sionistilta, joka kannattaa paljon AfD:tä kovempaa politiikkaa Israelissa.

“Kun muslimien ja eliittien vastaiset tunteet nousevat, ennemmin tai myöhemmin nämä tunteet nousevat myös juutalaisia vastaan”, Schuster totesi. Hän jatkoi valittelemalla, että “rajaton viha ja loukkaavat kommentit” juutalaisvaltiota vastaan olivat yleistymässä Saksassa.

Die Zeitin mukaan Schuster myös varoitti juutalaisia AfD:stä, sillä he “väittävät valheellisesti olevansa Israelin ystäviä”. Tämä oli viittaus siihen, että jotkut AfD:n poliitikot ovat julkeasti todenneet, että Saksa hyötyisi yhtä vahvasta rajakontrollista kuin Israel.

Schuster, ZJD ja kaikki muut juutalaislobbyt Euroopassa ja Amerikassa kannattavat fanaattisesti Israelin rajakontrollia ja rodullisia kansalaisuuden myöntämisperusteita. Yhtä fanaattisesti he kuitenkin ovat vastaan, kun valkoiset tahtovat samaa.

Lähde: The New Observer

1 KOMMENTTI

 1. Englannin juutalaisjärjestöt aloittivat painostuskampanjan kansallissosialistisen National Actionin kieltämiseksi. Nyt BBC on uutisoinut, että kansallissosialistinen National Action kielletään määrittelemällä se terroristijärjestöksi. Vuoden 2000 terrorismisäädökseen vedoten liikkeeseen liittyminen tai sen tukeminen muuttuu rangaistavaksi keskiviikkona.

  Sisäministeri Amber Ruddin mukaan National Action on ”rasistinen, antisemitistinen ja homofobinen organisaatio”, jolla ”ei ole paikkaa Britanniassa”. Hän lausui: ”Järjestö yllyttää vihaa, ylistää väkivaltaa ja kannattaa inhottavaa ideologiaa, enkä tule sallimaan sitä.” Rudd jatkoi selittämällä, miten Britannian täytyy puuttua lujemmin lisääntyvään juutalaisvastaisuuteen.

  Järjestö on ensimmäinen ”äärioikeistolainen” liike, joka kielletään terrorismilain nojalla. National Action luetaan nyt lain puolesta kuuluvaksi järjestöihin kuten Isis ja Al-Qaida, vaikkei yhtään jäsentä ole tuomittu yhdestäkään väkivallanteosta tai edes ilkivallasta, kuten aiemmin todettua. Rangaistus järjestön kannattamisesta tai jopa järjestölle myönteisiksi tulkittavien vaatekappaleiden pitämisestä on korkeintaan 10 vuotta vankeutta ja sakkorangaistus.

  JATKUU SAKSAAN!!

  Saksan juutalaisten keskusneuvosto ZJD vaatii lujempia toimia Vaihtoehto Saksalle -puoluetta eli AfD:tä kohtaan. Heistä juutalaisten tulee liittoutua muslimien ja romanien kanssa puoluetta äänestäviä saksalaisia vastaan. ZJD:n johtaja Josef Schuster teki lausunnon Saksan ”juutalaisyhteisön päivänä” Berliinissä. ZJD on kaikkien Saksan juutalaisten virallinen edustava elin.

  Puhuessaan Gemeindetagin tapahtumassa Schuster vaati ”kaikkia juutalaisia vastustamaan äänekkäästi oikeistopopulismia”. Hän lisäsi, että saksalaisten suosima AfD:n politiikka perustuu ”ihmisten jakamiseen ja poissulkemiseen”, mikä on tietysti täysin tekopyhää kivenkovalta sionistilta, joka kannattaa paljon AfD:tä kovempaa politiikkaa Israelissa.

Comments are closed.