Koti Uutisia Ylen toimittaja jäi kiinni valehtelusta

Ylen toimittaja jäi kiinni valehtelusta

6
Eve Väyrynen.
Eve Väyrynen.

Ylen toimittaja Eve Väyrynen teki Ylelle uutisen, jossa hän väitti joutuneensa “uusnatsin tönäisemäksi” Helsingin Rajat kiinni! -mielenosoituksessa. Todisteeksi Väyrynen oli julkaissut MP3-tiedoston, jossa Yleä haukutaan rajuin sanamuodoin.

Valeuutisen tehnyt Väyrynen ei kuitenkaan ollut huomannut, että paikalla ollut mielenosoituksen osallistuja kuvasi koko tilanteen. Videolta käy ilmi, ettei mitään tönimistä todellisuudessa tapahtunut, vaan kyseessä oli tekaistu uutinen, jolla pyrittiin mustamaalaamaan kansallismielisiä.

Tapauksesta voi lukea tarkemmin MV-lehden sivuilta, joilla on nähtävissä myös video:
http://mvlehti.net/2016/02/01/ylen-toimittaja-valehtelee-rajat-kiinni-mielenosoituksesta-video-paljastaa-valehtelun/
http://mvlehti.net/2016/02/01/missa-menee-verorahoin-pidetyn-valheen-raja/

Monen mielestä medialla vaikuttaa olevan kova tarve kehitellä kansallismielisistä negatiivisia uutisia, mutta sen sijaan monikulttuurisuuskiihkoilun nimissä tehdystä väkivallasta uutisoiminen tuntuu olevan valtamedialle vaikeampaa.

Viime syksynä “feminismiä” markkinoivat vasemmistolaiset pahoinpitelivät kaksi naista Turun Rajat kiinni -mielenosoituksessa. Aiemmin syksyllä “rasisminvastustajat” olivat pahoinpidelleet joukolla aivovammaisen miehen Tampereella. Vaikka edellä mainituista pahoinpitelyistä levisi kiistattomat videot pian tapahtumien jälkeen, oli medialla hankaluuksia uutisoida tapauksista.

Valtamedia syyttää usein MV-lehteä “valeuutisten” tehtailusta, mutta todellisuudessa suosittu vaihtoehtomedia näyttäisi pikemminkin paljastavan tehokkaasti valtamedian valehtelua. Ylen toiminnasta tekee erityisen törkeää se, että kyseessä on verorahoin kustannettava media, jonka tulisi tiedottaa asioista puolueettomasti.

6 KOMMENTIT

  1. En ihmettele, jos jossain vaiheessa Ylen toimintaan kyllästyneet suomalaiset ryhtyvät protestina sabotoimaan Ylen toimitiloja tai autoja.. Ihan vitun kohtuutonta, että kaikki joutuvat maksamaan tuosta poliittisesta mielipidemuokkauksesta.

  2. Eipä siinä videolla kyllä näy todisteita puoleen eikä toiseen. Ainakin muutaman sekunnin ajan kamera ei ees kuvaa ko. toimittajaa ja koska tönäisyyn tarvitaan vain sekunti, se on voinut tapahtua sinä aikana. Sen puoleen oli tönäisy totta tai ei, mielestäni hän oli provosoiva osapuoli, toki ei voi myöskään sanoa että nämä herrasmiehet olisivat kansallissosialistisen liikkeen edustajia millään muotoa. Itse esimerkiksi näen ainakin SVL:n hieman eritasoisena järjestönä ja sen edustajat asiallisina henkilöinä.

    Jatketaan hienoa työtä eikä välitetä provokaattoreista.

  3. Kuvasta tulee ihan orava mieleen. Tosin oikea orava pitää huolta reviiristään, vaalii vapauttaan, varautuu talven varalle jemmailemalla eväitä puunkoloihin, ei suosi punaista väriä, fjällreven reppua, ei ihannoi stalinia. Oikea Orava ei juokse vasenta ympyrää, sillä ei ole pää sekaisin, ei elä elämäänsä protestoidakseen maatansa vastaan. Suomalainen orava kuuluu Suomeen, hyppelee talvisin valkoisilla hangilla sinisen tavaan alla, eikä valita siitä. Rajantaa ihannoiva-ihmis-orava puolestaan ei arvosta mitään mikä on suomalaista, yhtäkään ajatusta se ei kotimaallensa luo, se ei kunnioita ketään, kaiken vapaa-aikansa se käyttää mielellään soramonttujen reunoilla, monivärikaulahuivejaan kutoen, sdp:n puoluekirjaa tutkiskellen, männynhavuihin ja kaivinkoneisiin itsensä ketjuttaneena, supikoiria ruokkien.

  4. On se kumma kun siellä ylessä on aina ollut nilkkiporukkaa.70-luvulla kaikki toimittajat olivat kommareita tai jotain ihme “luokkatietoisia” ja paasasivat suu vaahdossa vallankumousta ihannoivat neuvostoliittoa tuota takapajuista kurjalaa.Nyt ollaan olevinaan niin suvaitsevaisia ja puolustellaan islamia tuota uskonnoista kaikkein suvaitmattominta.

Comments are closed.