Koti Uutisia Helsingissä iso mielenosoitus ensi lauantaina

Helsingissä iso mielenosoitus ensi lauantaina

11

hkirajat168

Helsingissä järjestetään jälleen siirtolaisuusvastainen mielenosoitus ensi viikonloppuna. Tällä kertaa kyseessä on yleiseurooppalainen tapahtuma, sillä samana päivänä muissakin Euroopan maissa järjestetään isoja joukkomaahanmuuton vastaisia tapahtumia.

Mielenosoitus järjestetään Narinkkatorilla lauantaina 6. helmikuuta kello 15.00. Tarkemmin tapahtumasta voi lukea sen Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/510190209142238/

11 KOMMENTIT

  1. Ja nyt ihan kaikki vähintään sadan kilometrin säteellä Helsingistä saapuvat mukaan… massoja tarvitaan. Puolet Suomalaisista asuu muutenkin tuolla alueella joten ei luulisi tulijamäärän jäävän pieneksi, vaikka joku pohjoisemmassa asti asuva ei pääsisikään tulemaan.

  2. Kiitos SVL, tärkeä päivä niin Euroopassa kuin Suomessa.
    Osoitetaan voimamme, tulemalla paikalle.

  3. Jonakin päivä asematunnelissa joka toinen vastaantulija on ulkomaalainen että silleen mennään.

  4. Toivon kaikkien joilla mahdollisuus lähteä menevät , asia hyvin tärkeä Suomalaisille jos aiomme säilyä omana valkoihoisena kansana , saada turvata etumme josta maksettu jo vuosia veroina.Saadaksemme jatkaa turvattua elämäämme kotimaassamme omana rotunamme, itsenäisinä ihmisinä.

  5. Mitä se teidän suomalaisuus muka on? TÄÄLLÄ on ollut (varsinais)suomalaiset, savolaiset jne. ja koko ajan on porukkaa tullut ja mennyt ja sekoittunut, rajat on muuttuneet… Kaikki muuttuu jatkuvasti.

Comments are closed.