Koti Uutisia Äärivasemmisto pahoinpiteli kaksi nuorta naista Turun mielenosoituksessa

Äärivasemmisto pahoinpiteli kaksi nuorta naista Turun mielenosoituksessa

13

Uutisoimme tänään verkossa levinneestä videosta, jossa kameraa pelännyt “antifasisti” lyö häntä kuvannutta naista maahanmuuttoaiheisessa mielenosoituksessa. Turun Sanomien mukaan myös toinen nainen pahoinpideltiin tapahtumassa.

UK_pahoinpitelyturku
Katso video pahoinpitelystä TÄÄLLÄ.

Kuten aina, vaihtoehtomedia raportoi ensimmäisenä äärivasemmiston väkivallasta. Turun Sanomat uutisoi tapauksesta tunteja MV-lehteä ja Kansallista Vastarintaa myöhemmin.

Turun Sanomien mukaan tapahtumassa pahoinpideltiin kaksi nuorta naista. Pahoinpitelyvideolla käydyn keskustelun perusteella vaikuttaa siltä, että molemmissa tapauksissa pahoinpitelijät olivat “rasisminvastustajia” ja uhrit puolestaan nuoria naisia, jotka osoittivat mieltään leväperäistä maahanmuuttopolitiikkaa vastaan.

Ainakin toinen pahoinpitelyistä tapahtui aivan mellakkapoliisin nenän edessä, mutta viranomaiset eivät tehneet elettäkään lyöjän kiinniottamiseksi. Naamioitunut miespuolinen pahoinpitelijä sai poistua rauhassa paikalta. Turun Sanomille poliisi yritti perustella toimintaansa: “Poliisi ei ole seissyt siellä tumput suorina, vaan on oma-aloitteisesti tehnyt kaksi pahoinpitelyilmoitusta.”

Poliisin vakuutteluun on suhtauduttu skeptisesti. Virkavalta ei ole yrittänyt ottaa kiinni myöskään kaikkia Helsingissä riehuneita äärivasemmistolaisia eikä aivovammaisen Marko Parkkolan pahoinpitelyyn syyllistyneitä “rasisminvastustajia”.

Lähde: Turun Sanomat

13 KOMMENTIT

 1. Niin on, ois pitänyt jaksaa kiivetä aidan yli ja napata lyönyt häiskä kiinni ja koppiin! Eivät hoida hommiaan.. naamiointikielto “unohdettu” kun lellikkiporukka kyseessä! On tää kumma maa nykyisin, lehdistö mätä ja niin näköjään poliisikin. Vielä kun puolustusvoimat tulisi näiden suvaisijoiden avuksi omaa kansaa vastaan! Mä en armeijaa käynyt Irakin poikia puolustaakseni ja aina uskonut uhka tulee idästä kuten vuosisatoja mutta omaan pesään paskojia täällä nykyisin aivan liikaa omissa poliitikoissa.

 2. No, itsekin löisin sellaista ihmistä, joka tulisi minua kuvaamaan. Riippumatta siitä, onko sillä henkilöllä munat, vai pillu. Sellaista ihmistä kuuluu ja pitääkin paukauttaa nenänvarteen. Ja sitä paitsi eihän tuo antifantti edes lyönyt tuota akkaa, vähän läppäisi poskelle. Ja sitä paitsi eihän tuollaiset 50-kiloiset narkkarit edes pärjäisi naiselle tappelussa. Oli kyllä vähän turhan paisuteltu juttu tämä. Sitä tosin en tajua, mikseivät poliisit vieneet koppiin nuita nulikoita.

 3. Miten olisi omat järkkärit vastaavanlaisten varalle, jotka juoksevat pahoinpitelijät kiinni ja kuskaavat poliisilaitokselle? Sehän lienee sallittua?

 4. No kyllähän se poliisi tuossa väliin meni. Sitä paitsi kaveri vain vähän tökkäsi muikkelia naamaan, tuskinpa ees jälkeä jäi että eipä tuosta mielestäni mitään pahoinpitely ilmoitusta tarvis ees tehdä. Eri asia jos ois oikeesti turpaan lyöny.

  • Jep, videon nähneenä voin todeta että ei kyseessä kyllä mikään lyönti ollut, ainakaan tahallinen. Ellei tietty halua ajatella että se nainen päällään yritti lyödä anarkomarkon kättä.

   • Aah, no jos se vaan vähän tökkäsi naamaan niin ei siinä sitten mitään. Kyllähän sitä nyt kaupungilla kulkiessaan saa tökkiä jokaista vastaantulevaa naista naamaan jos sattuu sellainen fiilis olemaan. Miksi poliisi ei ottanut tekijää kiinni, vaikka selvästi näki tilanteen?

 5. Anarkistit ei identifioi ihmisiä sukupuolen perusteella, joten heille on “ihan ok” jos joku anarkisti-Antti vähän kopistelee isänmaallista naista. Eihän nimim. “Pettynyt” sattumoisin viittaa, että olisi jotenkin normaalia läpsiä ihmisiä kasvoille yleisellä paikalla? Eihän nyt läpsiminen ole väkivaltaa, eihän?

  • Aimo Aimo, ei se ole normaalia läpsiä ihmisiä kasvoille, mutta en kyllä omasta mielestäni niin sanonutkaan. Pääidea oli että ehkä täällä nyt on pientä ylireagointia ilmassa. ON eri asia lyödä turpaan niin että veri valuu kuin että läpsäistä kasvoille, jälkimmäisestä syyttäjä tuskin jaksaa edes innostua jos ei mitään näkyvää jälkeä ole tullut. Ja poliisihan tuossa videossa nimenomaan meni väliin ettei mitään sen isompaa tapahtunut. Veikkaanpa että yhtä lailla täältä toisesta leiristä voi saada kättä naamalle jos sen päänsä liian lähelle tuo. Sanotaanko nyt näin että itse en jaksa vaahdota pienestä läpsystä sillä tulevaisuudessa voi olla vähän isompaakin tulossa, ja muutenkin on aika naiivia ulista jostain pikku läpsystä, kyllähän sitä jokainen on hieman naamansa saanut päiväkodissa. Jos alat itkemään tästä niin mitä sitten jos joku lyö puukolla?

   Jos sieltä vassari suvakkien riveistä oikeasti alkaa tulemaan ihan kunnon väkivaltaa niin sitten siitä pitääkin mielestäni nostaa meteliä, muuten kannattaa olla eikä luoda keinotekoisesti jännitteitä. Minä ainakin kestän pikku läpsyn naamalle hymyn kanssa, mutta jos rajan ylittää niin varmasti saavat paluupostissa jotain muutakin kuin vain läpsyn…

   • Punikkien väkivaltaan pitää reagoida, haittaako se muka kauheasti jos tämä asia tuotiin esille? Muijahan oli vaan tavallinen mielenosoittaja. Toi päänsä liian lähelle väkivaltaista kommaria, pysyen kuitenkin omalla miekkarialueella? Se on mm. ylireagointia, että Parkkola hakataan kymmenen hengen joukolla! Älä sinä puhu naiviudesta tai itkemisestä, jos muut ei tykkää kun naamioitunut narkkari koskee naamaan ja sylkee päälle. Käännä vain toista poskea, anna ensin pikkusormi ja odota pahempaa…

    Tarkoitan, että se sinun kaavailema tulevaisuus, joka tuo tullessaan “isompaa” on jo täällä. Kysy vaikka Dmitryltä!

 6. Vasemmistolainen väkivalta se on vaan niin paljon parempaa – kysykää vaikka Bruce Lee Andersonilta.

  • En nyt halua puolustella ketään, enkä kannata kyseistä henkilöä mutta oikea Li Anderson ei koskaan ole sanonut tätä ihanan hauskaa lausahdusta mistä niin moni oma ystävänikin on innostunut. Olen itsekin sen videon katsonut useampaan otteeseen eikä siellä kukaan sano että “vasemmistolainen väkivalta se vaan on parempaa” Mutta kieltämättä hauska ja jokseenkin kuvaavahan se on kyllä, sitä en kiellä 🙂

   • Mitäpä hitsin väliä sillä on mitä se tyttönen sano tarkasti sanasta sanaan, eiköhän oleellisempaa ole mitä hän tarkoitti ja mitkä implikaatiot hänen sanomisissaan oli. Tähän kun vielä laitetaan päälle käytännön toiminta jota tuo agitaattori on harrastanut, niin ei jääne kovinkaan epäselväksi että viesti oli “Vasemmistolainen väkivalta vain on parempaa.”

Comments are closed.