Koti Uutisia Kotimaa Yleisradiolta vaaditaan yli 50 000 euron korvauksia irtisanomisesta

Yleisradiolta vaaditaan yli 50 000 euron korvauksia irtisanomisesta

3

Vuonna 2008 palkittu pitkän linjan toimittaja Tuula Malin hakee korvauksia Yleltä. Malin kokee, että hänet irtisanottiin koeajalla laittomasti. Korvausvaatimuksena on 14 kuukauden palkka eli lähes 52 000 euroa.

Yle väittää Malinia yhteistyökyvyttömäksi ja konfliktihakuiseksi työntekijäksi. Todisteina ja perusteina Yle on esittänyt sisäisiä sähköpostiviestejä. Malin pitää erikoisena Ylen ratkaisua perustella irtisanominen kahdeksan kuukautta irtisanomisen jälkeen. Malin kuitenkin sai Yleisradiolla toimiessaan kahden kuukauden aikana runsaasti positiivista palautetta ja kehuja. Työtodistuksessa mainittiin kuitenkin Malinin toimineen tyydyttävästi työssään.

Lähde: HS.fi

3 KOMMENTIT

  1. Kaikkien viranomaisten tehtävien tulisi olla määräaikaisia ja YLEn toimittajien vuoden sopimuksella kerrallaan. Muuten kusi nousee päähän liian helposti – kuten tod.näk. Tuula Malinilla(?). Politiikot pystyy (teoriassa) muuttamaan vaaleissa aina 4-6 vuoden välein, mutta virkamiehet tai-naiset istuvat palleillaan eläkkeelle asti lisäten koko ajan valtaansa. YLEn suhteen Suomen kansan, joka maksaa heidän palkkansa, pitäisi pystyä joka kolmas kuukausi äänestämään ulos ne toimittajat, joista enemmistö ei pidä. Ainakin yksi joka kolmas kuukausi, siten että neljä saisi kenkää kansalta eli heidän palkanmaksajiltaan vuosittain. Ehkä myös YLElle pitäisi valita toimittajat esim. eduskunta-tai eurovaalien yhteydessä, jossa nämä toisivat esille omat poliittiset mielipiteensä ja mitä asioita he haluavat edistää YLEllä työskennellessään. Lopetetaan YLE propagandalaitoksena.

  2. Merkitseekö “yhteistyökyvyttömyys” sitä, että hänellä on omia mielipieteitä ja vieläpä toimitustyössään oli turhankin “tutkiva” ja lopullisena “naulana arkkuun” oli lähdekritiikki.
    Tänäpäivänä “toimittajan” työtä voisi tehdä aivan hyvin 5-vuotiaskin, sillä tärkeintä on mielikuvitus eikä totuuspohjainen uutisointi.

  3. Fitut!! Tyydyttävästi työskennellyt, mitä vittua sitten oikein odotti palkaksi? Yleläiset saa ILMAISET LOUNAAT ja palkka 5 tonnia per nuppi (ei omakaan paljoa siitä eroa) paitsi että teen kahta, jopa kolmea työtä , en loismalla kuin kuppaiset kaalimadot.

Comments are closed.