Koti Uutisia Pohjoismaat Yleisradio valehteli Vastarintaliikkeen toiminnasta Ruotsin vaaleissa

Yleisradio valehteli Vastarintaliikkeen toiminnasta Ruotsin vaaleissa

12

Veronmaksajien ylläpitämä valemedia Yleisradio väitti eilen Ruotsin vaaleja koskevassa “uutisessaan”, että Pohjoismainen Vastarintaliike olisi ahdistellut äänestäjiä. Väitteet kumottiin Vastarintaliikkeen omissa medioissa jo illan aikana.

Yleisradio toisti ruotsalaisten valtavirtaisten valemedioiden väärentämiä huhuja kirjoittamalla vaalitekstissään seuraavasti:

Klo 19:53: Pohjoismainen Vastarintaliike on kuvannut yksityishenkilöitä, toimittajia, poliitikkoja ja vaalilipukkeita eri puolilla maata, kertoo sanomalehti Expressen. Uutinen perustuu Svenska Dagbladetin tietoihin.

Vastarintaliikkeen ‘taisteluryhmät’ ovat liikkuneet ainakin Bodenissa Norrbottenissa, Ludvikassa Taalainmaalla ja Kungälvissä Länsi-Götanmaalla. Mistään välikohtauksista ei ole kerrottu.

Vastarintaliikkeen lehdistöedustaja ei halunnut kommentoida tietoja Expressenille.”

Kuten aina, totuus oli päinvastainen. Kansallinen Vastarinta kommentoi ruotsalaisessa mediassa velloneita väitteitä eilen seuraavasti:

“NDS-lehti valehtelee uutisoinnissaan: väittää Vastarintaliikkeen edustajien videokuvanneen äänestäviä kansalaisia Bodenissa.

Vastarintaliikkeen edustajat Robin Nordlund ja Ingemar Westerbring, jotka ovat paikan päällä, kommentoivat asiaa: ‘Tänne tuli eräs mies kysymään, kuvasimmeko vaalipaikan sisätiloissa. Näin emme tehneet. Istuimme ja luimme nettilehteämme Nordfrontia.'”

“Maahanmuuttokriittisenä” esiintyvä liberaali valeoppositiopuolue ruotsidemokraatit nousi vaaleissa maan kolmanneksi suurimmaksi poliittiseksi voimaksi. Se tulee siis toimimaan vaa’ankieliasemassa, kun uutta hallitusta muodostetaan.

Pohjoismainen Vastarintaliike osallistui vaaleihin nyt ensimmäistä kertaa. Vastarintaliike ennustaa parlamentaarisen kannatuksensa tulevaisuudessa nousevan sitä myötä, kun ruotsidemokraatit osoittaa hallitusvastuun edessä olevansa kykenemätön ja haluton korjaamaan Ruotsin maahanmuutto-ongelmaa.

Vanhojen vasemmisto- ja oikeistoblokkien vallan murentuminen on heijastunut kruunun heikkoon kurssiin. Vaikka maahanmuuttovastainen liike ei lyönyt vaaleissa vanhoja valtapuolueita, uskovat kansainväliset sijoittajat, että Ruotsin poliittisen järjestelmän kriisi on vasta alkamaisillaan.

Lähteet: Kansallinen Vastarinta, Yle, Bloomberg

12 KOMMENTIT

 1. Silloin kun rotat ahdistaa nurkkaan niistä tulee agressiivisia. Niillä ei ole enää mitään menetettävää.

 2. No mikä oli lopputulos teillä? Millä tuloksilla ja eväillä?
  Paremmin kuin me SKE:essä? Väärät lääkkeet, ei sosialismi teidän puoluetta vie eteenpäin. Ainoa oikea tie on oikeistolainen markkinaliberalismi mikä vapauttaa!

 3. (((YLE))) valehtelee? Tämän ei pitäisi olla uutinen. Tai siis pitäisi, mutta… No, tajusitte varmaan. YLE-mätäpäiden mistään sanomisista tai tekemisistä ei pidä etsiä järkeä. Koko laitos on täynnä paskansyöjiä, poliisintappajia, juutalaisia, pedofilian puolustelijoita jne.

 4. Tulos vaaleissa oli kulttuurimarxistisen eliitin käsikirjoittama. Valeoppositio eli ruotsidemokraatit saivat vähän enemmän ääniä kuin aikaisemmin ja farssi nimeltä edustuksellinen demokratia jatkuu.

  Vastarintaliikkeen vaalitoimintaa ja liikettä äänestäneitä sabotoitiin kaikin voimin. Tietenkin. Tämä on sionismia.

  Kuka odotti muuta? Jos muutos syntyisi näillä edustuksellisen demokratian perinteisillä keinoilla, eläisimme jo turvallisessa Pohjolassa ja tulevaisuus olisi valoisa.

  Pohjolan Vastarintaliikkeen vaalitoiminnan ainoa todellinen funktio oli saada liike näkyviin kaduilla ja kansan keskuudessa. Tässä suhteessa menestys oli loistava.

  Vihollinen, kulttuurimarxisti ja hänen takanaan lymyilevä sionisti/globalisti ei tule koskaan sallimaan mitään menestystä edustuksellisen demokratian kautta. Koko EU on luotu nimenomaan tätä varten. Jos jossakin maassa todellinen, aito oppositio, aito kansallismielinen liike saisi aitoa valtaa, EU:n väkivaltakoneisto käynnistyy heti ja sellainen toiminta kriminalisoidaan. Tämä on päivänselvää.

  Meitä vastassa ei ole taho, jonka kanssa voi käydä dialogia, tai jonka kanssa voi “sopia” asioista. Ehei, tämä on se sama taho, joka raastoi kymmenet miljoonat venäläiset kodeistaan 1920- ja 1930-luvulla. Heidät vietiin tapettaviksi. Kylmästi, ilman pienintäkään sääliä. Heidän rikoksensa oli, että he osasivat lukea ja kirjoittaa.

  Tämä sama taho ei tyydy nytkään vähempään. Me elämme nyt 1890-1910-lukua, jos mennään bolshevikkivallankumousta edeltävään aikaan. Nyt vasta luodaan olosuhteita, joista myöhemmin syntyy vallankumous.

  Tämä uusi vallankumous on saman porukan suunnittelema. Ja sama porukka tulee johtamaan tappamista. He osaavat sen hyvin, he ovat sen jo omassa pesässään todistaneet. Hei suhtautuvat vastustajaansa ikään kuin vastustaja ei olisi ihminen. Heille muu ihminen kuin heidän heimonsa ihminen ei ole mitään, paitsi jos hän nöyrästi palvelee heidän tavoitteitaan.

  Kun aika tulee, he kaivavat esiin saman sapluunan: “Hyvä” ja “paha”.

  “Hyviä” ovat kaikki muut kuin valkoiset, by definition. He ovat myös, tottakai, “köyhiä” ja “sorrettuja”. Heitä sortavat “pahat”, jotka ovat väriltään, by definition, valkoisia. Pahat ovat, myös, tottakai, “rikkaita” ja “rasisteja”.

  Muuta kohtaan hyvä proletariaatti ja kohtaan paha riistäjä/kapitalisti ja siinä on tämän vihollisen modus operandi.

  Itse he ovat mitä tahansa aina sen mukaan, mikä “on heille eduksi”. Tarpeen vaatiessa mustia, valkoisia, köyhiä, rikkaita, you name it.

  Vihollinen omistaa mediat ja mikään totuus ei pääsen sen median läpi muuttumatta valheeksi ja yksikään valhe ei ole niin räikeä ettei se muuttuisi totuudeksi heidän medioissaan.

  Tätä taustaa vasten Pohjolan Vastarintaliike on ainoa varteenotettava voima tätä hirviötä vastaan. Siinä kaikki.

 5. Lisäisin vielä tämän, joka on hyvin oleellista tässä sionismissa, jossa me elämme.

  Jotkut uskovat, että joukossamme, etenkin ns. menestyjien joukossa, on ihmisiä, jotka oman etunsa takia jossakin vaiheessa ymmärtäisivät tämän tilanteen. Eivät he ymmärrä, sillä jos he sen uskoisivat koko heidän maailmansa romahtaisi.

  Sionisti/globalistin ensimmäinen perusasia on korruptio. Urheilu on tästä mainio esimerkki, samaten kulttuuri. Kuten jo Linkola aiemmin on todennut, niin surkeaa elinympäristöä ja niin kauheaa luonnontuhoa ei ole etteikö siellä joku esapekka johda sinfoniaorkesteria. Kun tähän lisätään joku kimi formuloissa ja joku teemu jääkiekossa, puhumattakaan näistä loputtomista homopojista veisaamassa rappia/poppia, you name it.

  Kansalle tarjotaan huveja, festareita on jo enemmän kuin viikonloppuja ja erilaisia laulukilpailuja kohta jokaiselle.

  Mutta asiaan: Ne, joita kutsutaan nykyään menestyjiksi, ovat jo loitonneet kansasta, sillä globalisti rakastaa niitä, jotka asettavat rahan etusijalle. Silloin yksilö on jo varmuudella globalistin huora. Esimerkkejä riittää, Herran tähden, katsokaa vaikka näitä klovneja, jotka toimivat EU:n ylimmällä tasolla. Vaikka heitä oikein vasta varten yritettäisiin valita huonoimmasta päästä niin tämän “parempaan” lopputulokseen ei pääsisi. Juncker on juoppo, Stubb ei osaa laskea, jne. Ja tämä on vielä viatonta verrattuna siihen, mitä kulisien takana tapahtuu, kuinka kansojen varallisuutta siirretään esim. USA:ssa FED:in toimesta maailman YHDELLE PROSENTILLE. Tyhjästä luotua rahaa lainataan valtiolle, joka kurjistuu päivä päivältä samojen liskojen hallitessa.

  Globalisti haluaa luoda menestyjien joukon. Heidät palkitaan ja he unohtavat kansan, he uskovat, tottakai, että kansa on tyhmä ja he ovat muita parempia. Tämä on klassista. Tämä on sionismia.

  Jonkinlainen makea oikeus toki toteutuu, kun seuraava globalistien operoima vallankumous alkaa teurastuksen. Moni menestyjä löytää itsensä väärältä puolelta, ihonväri kun on sortajan ja globalisti onkin yhtäkkiä vallankumouksellinen. Itku ja parku kuuluu lasitorneista, kun oveen koputetaan yöllä, mutta ei auta, pois viedään.

  Eli ns. menestyjät ovat jo puolensa valinneet. He ovat kuin ovatkin globalistien huoria, se on vain niin. Apua ei tule kuin kansalta ja niiltä eri ryhmiltä ympäri maailmaa, jotka jo nyt taistelevat hirviötä vastaan.

  Jos joku uskoo oikeuteen niin katsokoon Gazaan, siellä näky sionisti/globalistin arvopohja, se näkyy parhaiten kiikarikiväärin läpi tai Hellfire-ohjuksen lähettäjän screeniltä. Siellä lepää eliitin arvopohja.

 6. Mikä helvetti nykyajan ihmisiä vaivaa? Lampaat äänestävät näitä idiootteja eli valtapuolueita vuodesta toiseen? Mitä helvettiä oikeesti? Suurin osa nykypäivän ihmisistä on ilmeisesti niin tyhmiä, että eivät osaa ajatella omilla aivoillaan. Ihmisen ääni on ostettavissa kahvilla ja kakunpalalla ja muutamalla mukavalla sanalla. Sekä uskotaan kaikki valemedian jutut ilman suodatinta. Ikävä sanoa, mutta kansa ansaitsee kohtalonsa jos ei meno ala muuttua.

 7. Yle edustaa juurikin tätä paljon puhuttua demokratiaa, pelkkää valhetta, sensuuria ja kansanpetturuutta

 8. Ruotsin vaalit menee uusiksi, jos joku ( Ruotsalainen) vain valittaa vaaleissa hallinto-oikeuteen. Valitusaika Suomessa vaaleista on varsin lyhyt, muistaakseni 7 päivää, uskon että Ruotsissa sama juttu.

  Ruotsissa ei toteutunut Euroopan ihmisoikeussopimuksen mukaiset vapaat vaalit.

  VAALIT PITÄISI OLLL SALAISET.

  Vaalitarkkailija:
  Pääasiassa hänen kritiikkinsä kohdistuu esimerkiksi äänestyslipukkeisiin, jotka oli asetettu avoimeen ympäristöön ja siihen, kuinka puolueiden edustajien annettiin jopa äänestyspaikkojen ulko-ovillakin painostaa ihmisiä äänestämään omaa puoluettaan.

  https://www.nykysuomi.com/2018/09/10/vaalitarkkailija-ruotsin-vaaleista-en-ole-koskaan-nahnyt-nain-epademokraattisia-vaaleja/#comment-32312

  Euroopan ihmisoikeussopimus on ylintä oikeutta EU:ssa.

  ENSIMMÄINEN LISÄPÖYTÄKIRJA

  3 artikla.

  Korkeat sopimuspuolet sitoutuvat järjestämään kohtuullisin väliajoin vapaat ja salaiset vaalit olosuhteissa, jotka takaavat kansalaisten vapaan mielipiteenilmaisun lainsäädäntöelintä valittaessa.

  http://www.fredman-mansson.fi/eniosop.htm

  Korkein hallinto-oikeus on katsonut ennakkopäätöksessään KHO 2009:39, että puutteet vaalien ohjeistuksessa johti uusiin vaaleihin.

  https://www.finlex.fi/fi/oikeus/kho/vuosikirjat/2009/200900899?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=vaalit

  Suomessa presidentinvaalit oli “Turkkilaiset”. Ilja Janitskin pidätettiin Interpol etsintäkuulutuksella “rikoksista ihmisyyttä vastaan”, vaikka hän ei ole koskaan edes ollut epäiltynä, esitutkinnassa taikka syytettynä sellaista.

  Turkki käyttää samaa kikkaa, Ylellä hyvä juttu Turkkilaisista:
  https://yle.fi/uutiset/3-9811224

  –Ilja Janitskin on otettu kiinni Andorrassa. KRP sai vahvistetun tiedon Interpolilta illalla. Oikeusministeriö hoitaa luovutusasiaa, KRP kertoo Twitterissä.

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/226828-krp-oikeusministerio-hoitaa-ilja-janitskinin-luovutusasiaa

  Interpol:
  Our Constitution prohibits ‘any intervention or activities of a political, military, religious or racial character’.

  https://www.interpol.int/en/About-INTERPOL/Overview

  25.8.2017
  Iltalehden kyselyssä olivat mukana myös presidenttiehdokkuutta tavoittelevat Paavo Väyrynen ja Ilja Janitskin. Heistä Väyrynen saisi kahden prosentin ja Janitskin yhden prosentin kannatuksen.

  https://yle.fi/uutiset/3-9797407

Comments are closed.