Koti Uutisia Pohjoismaat Vaalivilppiä Ruotsissa!

Vaalivilppiä Ruotsissa!

22

Pohjoismainen Vastarintaliike osallistuu Ruotsin vaaleihin, jotka pidetään tänään. Toisin kuin Suomessa, samana vaalipäivänä kansa äänestää edustajansa niin eduskuntaan kuin kunnanvaltuustoon ja lääninhallituksiin. Vastarintaliikkeen edustajat ovat olleet valvomassa vaaleja eri puolella Ruotsia. Erityisesti edustajat ovat tarkkailleet Vastarintaliikkeen äänestyslipukkeiden saatavuutta.

Ruotsissa puolueet asettavat vaalipaikkoihin esille äänestyslipukkeita, joilla voi äänestää puoluetta. Keltaiset ovat ääniä eduskuntavaaliin, siniset lääninhallitukseen ja valkoiset kunnallisvaaleihin. Puoluetta voi myös äänestää lipukkeella, johon itse kirjoitetaan puolueen nimi. Näistä iso osa hylätään, koska ne ovat äänenlaskijoiden mukaan usein epäselviä. Tästä syystä painetun lipukkeen käyttäminen on erittäin tärkeää.

Monessa äänestyspaikassa Vastarintaliikkeen edustajat ovat voineet todeta, että puolueen äänestyslipukkeet ovat mystisesti kadonneet. Myös huolestuneet kansalaiset ovat tulleet paikalla oleville edustajille kertomaan, että he eivät nähneet puolueen äänestyslipukkeita äänestyspaikassa, vaikka niitä oli sinne juuri lisätty. Tähän mennessä vilppiä on paljastunut seuraavanlaisesti:

Skultunassa Västeråsissa liikkeen kaikki äänestyslipukkeet olivat kadonnet 20 minuuttia sen jälkeen kun niitä jätettiin äänestyspaikalle.

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen nettisivut päätyivät hyökkäyksen kohteeksi ja sivusto kaatui. Kansalaiset, jotka halusivat tietoa puolueesta, eivät päässeet lukemaan sivustoa.

Tollarpissa Kristiansandin kunnassa kaikki Vastarintaliikkeen äänestyslipukkeet katosivat hetki sen jälkeen kun niitä oli toimitettu äänestyspaikalle.

Bodenissa havaittiin, kuinka yksi äänestäjä vei mennessään ison nipun liikken äänestyslipukkeita poistuessaan äänestyspaikasta.

Drottninggatanin äänestyspaikalla Bodenissa eräs kansalainen ilmoitti Vastarintaliikkeen edustajille, että äänestyspaikassa ei ole puolueen lipukkeita. Paikalla olleet edustajat pystyivät pikaisesti lisäämään niitä.

Bodenin kaupungintalolla kaikki Vastarintaliikkeen äänestyslipukkeet katosivat.

Göteborgissa Kärralundsskolanilla kaikki Vastarintaliikkeen äänestyslipukkeet katosivat noin tunnin sisällä siitä, kun niitä oli paikalle laitettu.

Rävlandaskolanin vaalipaikassa Härrydan kunnassa kaikki Vastarintaliikkeen lipukkeet olivat mystisesti hävinneet.

Bodenin kunnantalolla valtamedian edustaja Norrbottens Medialta ahdisteli äänestäjiä äänestyspaikalla ja kyseli kansalaisiltamitä mieltä he ovat siitä, että Pohjoismainen Vastarinta on paikan päällä valvomassa vaaleja.

Mielipidepoliisina toimiva journalisti.

Poliittinen poliisi (PolPo) luo kansalaisille tuvattomuuden tunnetta äänestyspaikalla Bodenissa. PolPon helikopterit ovat ilmassa ja siviilipoliisit pyörivät äänestyspaikkojen ympärillä. Kansalaisia pitää muistuttaa järjestelmän puolesta äänestämään “oikein”.

Kansallismielinen puolue Vaihtoehto Ruotsille raportoi myös joutuneensa vaalivilpin kohteeksi.

Äärivasemmistolainen valtamedia Aftonbladet haastatteli Bodenin vaalipaikoista poistuvia henkilöitä. He kysyivät muun muassa, mitä mieltä he ovat siitä, että Pohjoismainen Vastarintaliike on edustettuna vaaleissa. Tämän lisäksi he haastattelivat sosialidemokraatteja edustavaa rotumuukalaista saadakseen hänen näkemyksensä asiasta.

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kannattaja ilmoitti Kansallisen Vastarinnan ruotsalaiselle sisarlehdelle Nordfrontille, että häntä oli äänestyspaikassa kielletty jättämästä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen äänestyslipukkeita paikan päälle.

Äärivasemmistolainen valtamedian lehti Aftobladet oli löytänyt tiensä Bodenin kunnantalolle. He kysyivät äänestäneiltä kansalaisilta, kokevatko he Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen läsnäolonuhkaavana“. Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsenet, jotka olivat valvomassa vaaleja, ovat siis Aftonbladetin mielestä uhka muille ihmisille.

Sandaredissa joku oli piilottanut kaikki Vastarintaliikkeen äänestyslipukkeet sen pöydän alle, jonka päällä niiden kuuluisi olla. Paikalla olevalle henkilökunnalle ilmoitettiin asiasta, ja lipukkeet saatiin jälleen paikalleen.

NSD-lehti valehtelee uutisoinnissaan, sillä se väittää Vastarintaliikkeen edustajien videokuvanneen äänestäviä kansalaisia Bodenissa. Vastarintaliikkeen edustajat Robin Nordlund ja Ingemar Westerbring, jotka olivat paikan päällä, kommentoivat asiaa: “Tänne tuli eräs mies kysymäänkuvasimmeko vaalipaikan sisätiloissa. Näin emme tehneet, vaan istuimme ja luimme nettilehteämme Nordfrontia.”

Rotumuukalaiset yrittivät uhkailla Vastarintaliikkeen aktivisteja. Neljä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktivistia oli matkalla Bodenin Drottninggatanilla sijaitsevalta kaupalta takaisin vaalipaikalle, kun heidän eteensä ilmestyi joukko rotumuukalaisia. Heillä oli käsissään sorkkarauta ja golfmaila. Aseistuksesta huolimatta he eivät uskaltaneet lähestyä aktivisteja vaan pysyttelivät etäisyydellä.

Vastarintaliikkeen aktivistit kokivat tilanteen huvittavana. Seisoen uhkailijoiden edessä aktivistit naureskelivat pelotteluyritykselle. Viesti meni perille, ja rotumuukalaiset päättivät paeta paikalta.

Yksi paikalla olleista aktivisteista lähetti muille uhkauksia yrittäville seuraavat terveiset: “Vastarintaliikkeen aktivistit eivät juokse. Jos joku haluaa kohdata meidät, kannattaisi kävellä perille asti eikä jäädä katselemaan puolenmatkan päähän.”

Päivitetty kello 20.57.

Äänestyspaikat sulkeutuvat kello 20.00 paikallista aikaa. Päivityksemme ovat päättyneet.

22 KOMMENTIT

 1. Stalin sanoi, ettei ole tärkeää, kuka osallistuu vaaleihin vaan se, kuka laskee äänet

  • Juutalainen laittaa kaikki ehdolle ja hyväksyy kaikki ehdokkaat, sillä kaikki raha tulee juutalaiselta. Näin kirjoitteli Vesa-Ilkka Laurio — suuri suomalainen revisionisti — jo kauan sitten.

  • Kommarineukkulan aikanahan äänestysprosentti siellä ja useissa satelliittivaltioissa oli suorastaan ylenpalttinen, kun vähän yli 100% äänioikeutetuista äänesti puolueen pääehdokasta, joka oli usein istuva tyranni.

 2. »Näistä iso osa hylätään, koska ne ovat äänenlaskijoiden mukaan usein epäselviä.»

  ‘Amen härre-GUD! No onpas vaikeita nimiä puolueilla Ruotsissa!

 3. Globalistit ovat paskat housuissa. Vaalivilppiä on harrastettu myös Suomessa.

  • MOT-dokkari aiheesta on aika hyvä. Löytyy ‘Tubesta.

   Eihän ääniä rehellisesti lasketa, se on päivänselvää. Katsokaa kansalaisaloite-palvelua: ei sieltäkään mene esitarkastuksesta läpi kuin hinttijutut ja muu suomalaisuuden tuhoaminen. Tämä on vain näennäisdemokratiaa. MIKÄÄN ei tule muuttumaan, ellemme ota oikeutta omiin käsiimme. Tiedän että tämä pelottaa monia. Ihminen vastustaa sellaista, jota se pelkää. Moni ei ole valmis rikkomaan lakia, sillä ei koskaan oikeasti tehnyt niin. Pelolla siis jälleen meidät ruodussa pidetään.

   Muutama somali ja afgaanihintti tulisi naulata puuhun näin ensi alkuun.

 4. Ei ole yllätys, sillä kansahan voisi “äänestää väärin”. Eliitti selkeästi pelkää Vastarintaliikkeen sanomaa.

  • Mielestäni myös näin. Eliitti pelkää hyvinjärjestäytynyttä Vastarintaa.

 5. Perukaa vaalit, kaatakaa hallinto ja tehkää se vallankumous. Demokratia on täysin turhaa ja homojen hommaa sekä ajan tuhlausta! Onko vaalitarkkailja Simola tehtäviensä tasalla siellä vai kuka? Persut siellä jo juhlii jo paikalla Jimmien kanssa – Ei käy kateeksi.

 6. Kannattaako ihan oikeasti raataa töissä niska limassa jotta voi omilla verorahoillaan kustantaa raskaana olevien naisten kivittämisessä kunnostautuneiden kunniakansalaisten hyvinvoinnin ja loputtomat oikeudet, samalla kun et itse saa mitään muuta kuin rasistin leiman otsaasi ja yhä turvattomamman ympäristön?

  Et voi äänestää muutoksen puolesta kun kaikki opposition vaaliliputkin on poistettu paikalta. Miksi tuhlata omaa aikaansa ja uhrata oma terveytensä tuollaisen varkaiden hallitseman yhteiskunnan ylläpitämiseen?

 7. “Tarkoitus pyhittää keinot” on vienyt aivan tavalliset ruotsalaisetkin “voiman pimeälle puolelle”, ajattelemaan ja toimimaan samalla lailla kuin heidän suuresti rakastamansa ja läpeensä korruptoituneet maahanmuuttajat.
  Kyllä Ruotsi on painunut jo banaanivaltioiden tasolle.

  • Kaivavat omaa hautaansa. Tarkoitus on samalla provosoida ja saada PVL tätä kautta näyttämään väkivaltaiselta äärijärjestöltä, jos uskaltavat mainita asiasta.

 8. Ei tarvitse olla kuin kaksi todistajaa sekä valokuva tilanteesta niin vaalivilpin vuoksi vaalit menevät uusiksi. Ja ne menevät uusiksi niin monta kertaa kun asiasta kannellaan. Eli, kun lipukkeet häviävät.

  Onneksi huomena on mahdollisuus olla paikalla ääntenlaskennassa ja sielä pitää olla jokainen hylätty ääni nähtävissä. Sen jälkeen ulkopuoliset tarkkailijat voivat tarkastella onko ääni epäselvästi annettu vaiko olisiko se tulkittavissa oikein.

  Täytyy muistaa että valokuvia, valokuvia pitää saada. Ne ovat kansalle todisteita vaika eivät käy oikeudessa.

 9. Ei pelkästään Aftonbladetin, vaan myös Suomen valtion mielestä olette uhka ja taakka kansakunnalle. Sen on ensimmäinen oikeusaste jo näyttänyt ja pian sen tekee seuraava. Ikävä vain kansakunnalle, että olette harvoissanne päättänyt uskoa päinvastaista ja jatkaa yhteiskuntahäirintäänne.

  • Ei pelkästään PVLn, vaan myös Suomen ajattelemaan kykenevien kansalaisten mielestä te matut olette uhka ja taakka kansakunnalle.

   Ikävä vain kansakunnalle, että olette harvoissa ja vetoisissa aivoissanne päättänyt uskoa olevanne oikeutettuja tunkeutumaan alueelle, jonne ette kuulu ja jatkaa yhteiskuntahäirintäänne ja pummilla elämistä veronmaksajien kustannuksella.

Comments are closed.