Koti Uutisia Pohjoismaat Erityispoliisipartiot valvovat vaaleja Örebrossa

Erityispoliisipartiot valvovat vaaleja Örebrossa

4

Ruotsissa tänään pidettävät vaalit korostavat maan heikentynyttä poliittista tilannetta. Poliisi on esimerkiksi Örebrossa jalkauttanut kaduille erityispoliisipartioita valvomaan vaaleja. Vaalien “turvallisuusoperaatioita” on poliisin mukaan suunniteltu jo kuukausia Örebron läänissä.

– Nämä partiot liikkuvat. Jos esimerkiksi Taalainmaalla tapahtuu jotain ja Örebrossa on rauhallista, siirtyvät partiot Taalainmaalle, kertoo Christina Hallin poliisista.

Taalainmaa kuuluu Örebron lääniin. Ludvikan kaupungissa on hyvin monta Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tukijaa. Kysymys herääkin, miksi poliittinen poliisi on päättänyt panostaa näihin partioihin juuri kyseisessä läänissä eikä niissä osissa maata, joissa todellinen rikollisuus kukoistaa.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. Ehkä siks et PVL on suurin rikollisjärjestö mitä on olemassa ja jäsenet syyllistyneet yhtä paljon murhiin ja terrori-iskuihin kun ISIS Ruotsissa? 😀

    • PVL on pahin “rikollisjärjestö”, koska “ajatusterrorismi”, “vihapuhe” ja kansallissosialismi ovat “pahempia rikoksia” kuin murhat ja raiskaukset. 🙂

Comments are closed.