Koti Uutisia Rikos Afganistanilainen haavoittanut useita veitsi-iskussa Pariisissa

Afganistanilainen haavoittanut useita veitsi-iskussa Pariisissa

4

Ainakin seitsemän ihmistä on haavoittunut veitsi-iskussa Pariisissa sunnuntai-iltana. Epäilty on otettu kiinni, ja hänen kerrotaan olevan Afganistanin kansalainen.

Epäillyn kerrotaan käyneen sattumanvaraisesti vastaantulijoiden kimppuun kadulla. Mikään ei lähteiden mukaan viittaa terrorismiin.

Samaan aikaan Suomessa kansanpettureiden luotsaama Maahanmuuttovirasto on toistaiseksi keskeyttänyt palautukset Afganistaniin sen heikentyneen turvallisuustilanteen vuoksi. Kysymys herääkin, onko tarkoitus heikentää entisestään turvallisuustilannetta myös Suomessa.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. “Mikään ei lähteiden mukaan viittaa terrorismiin.”

    Rotumuukalaisten rikollisuus on rotumuukalaisten rikollisuutta. “Terrorismi” on termi luotu ja käytetty puskemaan agendaa joilla ihmisiä ehdollistetaan ja totutetaan yksityisyyttä sekä yleistä vapautta rikkovien lakien sekä järjestelmällisen valvonnan lisäämiseksi omissa maissaan. Kaikki “islamistisen terrorismin” nimissä.

    Jokainen näistä mediaspektaakkeleista ajaa tätä agendaa juutalaisten median kohdennetuilla raporteilla päämedioihin ympäri Eurooppalaisten maiden. YLEkin tietenkin puskee näitä spektaakkeleita sokeasti. Mitään raktaisuja ei ehdoteta mediassa, ainoastaan Eurooppalaisten elämää rajoittavia suunnitelmia.

  2. Olikohan se paossa sotaa ja vainoa? Vai oliko traumatisoitunut yksintullut lapsi? Kyllähän sen ymmärtää että se luo vihaa kun kaikilla muilla on hyvinvointia yllin kyllin. Eikä itsellä ole mitään kun kaikki on pitänyt polttaa tai hajoittaa. Ja kun muilla on vielä valkoinen ihokin.

  3. jos ei viittaa terrorismiin, niin mihin sitten. oliko kyseessä pieleen mennyt hevoskauppa brittituristien kasssa, johon sitten fränkit puuttu, vaiko jtn muuta, mitä?

Comments are closed.