Koti Uutisia Kotimaa Yle-kolumnisti vaatii Soldiers of Odinin kieltämistä

Yle-kolumnisti vaatii Soldiers of Odinin kieltämistä

10
Tuukka Tervonen.

Poliittisen poliisin (PolPo) ajaman Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltokanteen myötä kulttuurimarxistit Suomessa ovat alkaneet vaatia kaikkien inhoamiensa järjestöjen lakkauttamista. Nyt asialla on Yleisradion ja Helsingin Sanomien kolumnisti Tuukka Tervonen.

“Soldiers of Odin sietäisi saada saman toimintakiellon kuin PVL, etenkin kun nämä kaksi ovat lähentyneet toisiaan. Perustaja Mika Ranta identifioituu itsekin kansallissosialistiksi. Tosin, PVL saa ilmeisesti edelleen toimia ihan avoimesti, että en sitten tiedä hyövääkö kielto,” Tervonen harmitteli Twitterissä.

Tervosen avautuminen liittyy uutisankkaan, jonka mukaan “terrorismisuunnitelmista” hiljattain pidätetyillä saksalaisilla olisi “yhteyksiä” Soldiers of Odin (SOO) -katupartiojärjestöön. Sosiaalisen median aikana “yhteydeksi” kelpaa pelkkä Facebook-tykkäys, joten järjestökieltoja vaativilla PolPon, median ja politiikan elitisteiltä eivät ole työt ainakaan loppumassa.

SOO perustettiin Suomessa, mutta konsepti levisi nopeasti eri maihin. Saksassa pidätetty mies ei kuulunut odineihin, vaan hänen Facebook-sivuiltaan löydettiin kuva Vikings Security Germania -nimisestä ryhmästä, jonka perustajat olivat erotettuja Saksan SOO:n jäseniä. Toisin sanoen Saksan rikostutkinnalla ei ole yhteyttä Suomen Soldiers of Odiniin.

Tervonen kirjoittaa veronmaksajien rahoittamalle Ylelle sekä Helsingin Sanomiin kolumneja esimerkiksi “salaliittoteorioista”, globalismista ja kulttuurimarxismista. Eräässä kolumnissaan hän esimerkiksi toteaa:

“Mies ei käytä hametta (varsinkaan jos kysyy Laura Huhtasaarelta), paitsi minä ainakin käytän. Kesäkuumalla hame on käytännönläheisen viileä ja miellyttävä vaatekappale, ja käytännönläheisyyshän on varsin miehiseksi mielletty ominaisuus.”

Lähteet: Twitter, Yle

10 KOMMENTIT

 1. Senhän arvasi, että PVL on ensimmäinen kiellettävä järjestö mutta ei viimeinen. Pikkuhiljaa kaikki nuivasti matuihin suhtautuvat järjestöt kielletään. Turnerin päiväkirjojen tiellä ollaan ja tilanteen täytyy muuttua pahaksi, ennen kuin se voi muuttua hyväksi.

 2. Tuosta Saksan tapauksesta tuli mieleen, että kuinka helppoa onkaan PolPon pidättää kansallisradikaaleja ja kansallissosialisteja tekaistuilla “terrorismisyytöksillä”. Suomessa todelliset oppositioliikkeet kuten KV -kansanliike ja SoO, joita eliitti pitää itselleen suurena uhkana, halutaan kieltää ja kansan suut tukkia ajatusrikoslakien avulla

 3. Tuosta YLE:n nöösipojasta miehikkyys on kaukana. Varmaan äitin peräkammarissa asuva runkkari. Taitaa olla enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että valemedian “toimittajat”, kolumnistit sun muut tyhjäntoimittajat ovat Tervosen kaltaisia retardeja.

 4. Eipä ollut yllätys, että yle-pakkoverolla rahoitetaan tuollaistakin ituhippiä. Tuollainen kukkahattusetä luikkii ensimmäisten joukossa piiloon, kun kansannousu alkaa. Kunhan aikansa huutelee ylen linkkitornista…

 5. Ei taida tämäkään tonttu tajuta sitä, että kielloilla ei kansallismieliset häviä yhtään mihinkään. Kielloilla yhä useamman neutraalin sympatiat alkavat siirtyä kansallismielisten puolelle. Mitä enemmän meidän oikeuksiamme rajoitetaan, sitä ärhäkämpiä ja monilukuisempia meistä tulee. Elämme yhteiskunnassa, jossa aletaan jo lainkuuliaisia tavan kansalaisia pitämään terroristeina “väärien” mielipiteiden takia. Mites kävi Hitlerille ja kavereille, kun heidän toimintansa kiellettiin useampaankin otteeseen?

  Väestönvaihtopolitiikalla ja kulttuurimarxistisella mädätyksellä ei ole rajoja ja niin kauan, kuin valkoisilla on pienikin mahdollisuus selviytyä rotuna, tulee (((vihollinen))) taistelemaan meitä vastaan. Muistakaa se, mitään kompromissia ei ole.

 6. Pistäähän se väkisinkin miettimään että miksi jotkut antifan punkkaripellet valikoituvat vastustamaan asioita, mitkä järkeä käyttävä kansalainen näkee vain hyvänä asiana tulevaisuutta silmällä pitäen. Tarkoitan yhdistyksiä ja vastamediaa kaikissa eri muodoissaan. Sota on jo alkanut ja se leimahtaa jossain vaiheessa. Sen näkee ja haistaa.

  Tälläkin “akateemikolla” on nyt sitten Ylen ja Hesarin suvakkiarmeija takanaan puolustamassa hänen pilvessä tehtyjä vailla totuuspohjaa olevia ulostulojaan. Odotan hetkeä, kun tämä(kin) sankari näkee todellisuuden iskevän vastapalloon huutaen allahu akbaria.

  Lähetin sähköpostia + linkkejä tälle ihmisoletetulle ja kysyin, että minkälainen ihminen saa sulkemaan silmänsä täysin todellisuudelta – kuten Ruotsin tilanteesta – mutta silti kertomaan ihmisille Suomessa vahvojen kanaviensa kautta, kuinka hyvin asiat täällä olisi, jos PVL ja SoO olisi poissa. Ne eivät poistu ikinä ja koko ajan ihmisiä liittyy meidän puolelle. Tieto kulkee suusta suuhun ja kun vihdoin on tarpeeksi suita – syntyy kollektiivi.

  Miksi näitä on edes olemassa ja miksi heidät päästetään tekemään propagandaa ihmisille, ketkä eivät ole vielä tietoisia asioista tai ihmisiä ketkä ovat liian vanhoja ja/tai avuttomia ottamaan itse selvää asioista? Näissä asioissa pyrin auttamaan. Haluan ihmisten löytävän tietoa ja sitä kautta totuuden.

  Kysymys oli hypoteettinen, koska vastausta tuohon lienee mahdoton saada niin kauan kuin hallituksemme lipoo keskushallintoa ketkä sitten rahoittavat ilomielin näitä kovan linjan suvakkimedioita, joiden toimittelijat ovat katusuvakeille alfa-suvakkeja, ketkä tietävät paremmin kaiken. Alfa-suvakkeja pidetään noissa piireissä valaistuneina ellei jopa pyhinä.

  Joskus tekemämme ja jakamamme paperinen/niitattu 50-sivuinen “EU ja Kalergin Kummitus” -tietoteos sai aika monen hiukan vanhemman polven ihmisen otsan kurttuun. Silloin oli vielä printti-Magneettimediakin, mitä kehotin lukemaan. Eräskin lyyli oikein ääneen taivasteli, kun luki että George “Luftfaffe” Soros on elossa. Heh.
  Mihin se nyt kuolisi kun sillä on elinpankkiautomaatti itseään varten ja varmaan viides sydän käytössä. Eikä varmasti kieltäydy alkusolu-täsmäinjektioistakaan.

  Kaverini ei muuten ikinä kertonut 80-vuotiaalle isoäidilleen, mitä on tapahtumassa. Hän päätti antaa mummonsa elää loppu elämänsä tutussa kuplassa. Suomi voitti sodan ja Neuvostoliitto katosi kartalta. Jos hän olisi saanut tietää asiat, mitä me monet nyt tiedämme, hän olisi varmasti saanut sydänkohtauksen. Kunnioitan päätöstä. Ei äitinikään kertonut tästä uudesta maailmanjärjestyksestä omalle äidilleen.

  PS. Jo kauan sitten päätin, että isot terrori-iskut suurine uhrimäärineen olisivat ainoita mitkä voisivat herättää (ravistaa) kansaa miettimään, miksi attentaatin annettiin tapahtua vaikka asiasta oltaisiin jo varoitettu. Nämä ihmiset ovat valinneet häviäjän puolen. Koskee koko läntistä liberaalia maailmaa, missä julkisodomiittihomot nauttivat kansan luottamusta.

  (kylmää realismia – mutta kenties ainoa keino)

  • Terrori-iskuista: valtaosa terrori-iskuista ovat toteutettu hallitsevan mafian käskystä, so. “false-flag operation”. Tutki asia, ja huomaat ammottavat aukot ja ratkaisemattomat ristiriidat virallisessa tarinassa. Massoja hallitaan pelolla ja myyteillä ja vain aniharva goyim pystyy kriittisesti analysoimaan sille kerrotut ja TV:n välityksellä näytetyt dramaattiset “tapahtumat” Fysiikan Lakien perusteella.

 7. Pertti Rönkkö kirjoitti. Valtakunnansyyttäjä tulilinjalla – Saksan valtakunnasyyttäjältä vaaditaan mm keskustelupalstoilla ja osassa mediaa selvitystä, miksi hän ei perunut virkansa puolesta Hanaun ampujan Tobias R:n aseenkantolupaa ja selvityttänyt aseiden hallusspitoa heti sen jälkeen, kun hän sai marraskuussa tekijältä pitkän kirjelmän, jossa Tobias R. kuvasi yksityiskohtaisesti harhojaan, kuulemiaan ääniä ja tuntemattomien tiedustelupalvelujen suoraan aivoihin ulottuvaa kauko-ohjausta sekä rasistista vihaansa muuntaustaisia ihmisiä kohtaan. Kirje oli median mukaan sama, jonka tekijä julkisti ennen murhiin ryhtymistään manifestissään, johon hän lisännyt myös surmaamisaikomuksensa. Nyt kysytään miten sama teksti muuttui heti teon tapahduttua Saksan korkeimman syyttäjäviranomaisen mielessä äärioikeistolaiseksi rasismiksi, kun se ei johtanut sitä ennen minkäänlaisiin toimenpiteisiin. Sitäkin kysytään, miksi ei edes korkein syyttäjä malttanuta odottaa tutkinnan tuloksia ennen kuin julkisti pahimmassa tapauksessa koko tutkintaa ohjaavan mielipiteensä.

Comments are closed.