Koti Uutisia Sionismi Juutalainen lakimies: Soros painosti Obaman korruptioon

Juutalainen lakimies: Soros painosti Obaman korruptioon

1

Yhdysvaltojen tunnetuimpiin juristeihin ja sionisteihin lukeutuva Alan Dershowitz totesi tuoreessa radiohaastattelussa, että hänellä on tietoa juutalaismiljardööri George Sorosin ja ex-presidentti Barack Obaman välisestä korruptiosta. Obama muistetaan Wall Street -eliitin uskollisena orjana finanssikriisin jälkeisessä Amerikassa.

Dershowitzin mukaan demokraattipuolueen avokätinen rahoittaja Soros painosti Obamaa käynnistämään FBI-tutkinnan ei-toivottua henkilöä vastaan. Toisin sanoen juutalaiselitisti Soros lahjoi presidenttiä tehdäkseen keskusrikospoliisista ja oikeusministeriöstä aseen itselleen.

Dershowitzin mukaan tutkinnan kohteen henkilöllisyys tulee paljastumaan, kun asia viedään tulevaisuudessa oikeuteen. Obaman tiedetään entuudestaan syyllistyneen vakavaan korruptioon heti finanssikriisin jälkeen, kun hän lahjoitti miljardeittain veronmaksajien rahaa juutalaiselle Goldman Sachsille ja muille kriisin käynnistäneille rikollispankeille.

Dershowitzin motiivit lausuntojen taustalla ovat toistaiseksi hämärän peitossa. Häntä itseään epäillään vakavista pedofiilirikoksista niin sanotussa Jeffrey Epstein -vyyhdissä. Sen sijaan että juutalaiselitisti olisi pyytänyt uhreiltaan anteeksi, hän on vaatinut seksin suojaikärajan madaltamista.

Epstein ja Dershowitz tapasivat alun perin vuonna 1996, kun pahamaineiseen juutalaiseen pankkiirisukuun kuuluva Lynn Forester de Rothschild esitteli heidät toisilleen. Amerikan vaikutusvaltaisimpiin rabbeihin lukeutuva Shmuley Boteach on vaatinut sionisteja jatkamaan Dershowitzin tukemista pedofiilisyytöksistä huolimatta, koska rabbin mukaan Dershowitz on osoittautunut vuosien varrella Amerikan ”parhaaksi Israelin puolustajaksi”.

Lähde: Breitbart

1 KOMMENTTI

Comments are closed.