Koti Uutisia Ulkomaat 65 prosenttia ranskalaisista uskoo ranskalaisen sivilisaation romahtavan

65 prosenttia ranskalaisista uskoo ranskalaisen sivilisaation romahtavan

9

Gallupyritys Ifop on julkaissut suorittamansa mielipidemittauksen tulokset, jonka mukaan yli kuusi kymmenestä ranskalaisesta uskoo, että ranskalainen sivilisaation sellaisena kuin me sen tunnemme, tulee romahtamaan.

Joka kolmas niistä, jotka uskoivat tulevaan romahdukseen, ilmoittivat sen koittavan seuraavan 20 vuoden aikana. 27 prosentin mielestä ilmastonmuutos ja liikakulutus tulee olemaan suurin tekijä romahduksessa kun taas 15 prosenttia oli sitä mieltä, että massamaahanmuutto tulee tuhoamaan Ranskan. 14 prosenttia uskoi taas sisäisten konfliktien tai jopa sisällissodan johtavan tuhoon.

Moni on varoittanut mahdollisesta sisällissodasta Ranskassa, kuten johtava radikaalin islamin tutkija Gilles Kepel, joka kertoi vuonna 2016 että “jihadsukupolvella” on tavoitteenaan tuhota Eurooppa sisällissodassa ja rakentaa islamilainen valtio sen seurauksena.

Lähde: breitbart.com

9 KOMMENTIT

 1. Itse veikkaan, että kansallisradikaalit Keltaliivit ja muut nationalistiset voimat sekä kansallissosialistit tulevat tekemään vallankumouksen Ranskassa. Viva La Revolution!

 2. Jännä juttu. Eikö Ranskan pitänyt olla niitä ‘voittaja’ valtioita?

 3. Mitä vanhemmaksi elän, sitä vähemmän uskon demokraattiseen ja rauhanomaiseen ratkaisuun. Uskon sodan tulevan ja oikeastaan se on jo alkanut 11.9.2001.

  Munakasta ei voi tehdä rikkomatta munia ja jotta uusi maailma voi tulla, vanha on murskattava. Puheet ovat puheita mutta teoilla muutetaan maailmaa. Let the bad times roll, jotta päästään rakentamaan uutta.

 4. Rotusota kolkuttelee Euroopan porteilla.Jos se ei kerkeä tapahtua meidän aikana niin sitten se tulee jälkipolvien niskaan.

 5. Korpikorva: Niinpä. George Lincoln Rockwell oli oikeassa, hän vain veikkasi RaHoWan alkavan 1970-luvulla. Mutta nyt alkaa aika olla kypsä.

 6. Kuinka monta valtion rahoituksesta riippumatonta talousasiantuntijaa meidän julkisuudessamme lopultakaan on, niin monta erilaista asiantuntemusta on käytettävissä. Harvat riippumattomat tutkijat eivät julkisuuteen “ilmaiseksi” heittele “tutkimus”tuloksiaan. – Vain propaganda on ilmaista. Oikean tiedon saamiseksi pitää tehdä työtä.

  – Esimerkiksi koko yliopistolaitos kaikkine professoreineen on täysin riippuvainen valtion rahoituksesta. Poliittisesti väärän tiedon julkaiseminen iskee ensimmäisenä tutkijaan, joka menettää jatkorahoituksen tutkimukselleen ja katkaisee urakehityksen.
  – (Valtion) Rahalla ostettua tutkimusta. – “Tällaista tietoa on nykyisenä nettiaikana varsin helppo löytää”, kirjoitat loppuun.

  Poliittisesti rahoitetun tutkimuksen ainoa päämäärä on saada lisää ääniä vaaleissa.

  – Kriisit pitävät poliitikot leivässä ja siksi niitä tarvitaan. Kuvittelepa poliitikko, joka sanoo kansalle juuri pelastaneensa koko kansakunnan järkyttävältä talousromahdukselta viisaiden päätösten ansiosta. Mikä on hänen uskottavuutensa?
  – Sen sijaan äänestäjä kyllä valitsee “kokeneen” poliitikon, joka “ryhtyy ankariin toimiin” syyllisten rankaisemiseksi jo aiheutuneen katastrofin seurauksena. Tällä tavoin edustuksellinen hallinto välttämättä tarvitsee katastrofeja (sotia, talousromahduksia, epidemioita, …) pitääkseen valtaan (juutalais/vapaamuurari) päässeet poliitikot edelleen vallan kahvassa.

 7. Rupee riittää sanokaa kun mennää!!

  oksettavaa paskaa vittuun nämä maanpetturi vapaamuurarit!

 8. YLE näyttää jälleen kykynsä: “Työllisyys ja työttömyys kasvoivat Suomessa.”

  2018–2019 saimme maahamme 160 000 uutta tulijaa, joten eipä se liene ihme, jos eläkeläisiä ja työttömiä ilmaantui “jokunen” taas lisää.

  Työttömiksi ei lasketa (somaleita/irakilaisia/afgaaneja) jotka ovat äityis/sairauslomalla, opiskelevat/ovat työkkärin pilipalikursseilla (jotka ovat, muuten, valtavaa bisnestä niitä järjestäville yrityksille), ovat olleet tarpeeksi pitkään työttöminä(!) jne.

Comments are closed.