Koti Uutisia Pohjoismaat Yksikään opettaja ei osannut ruotsia ruotsalaisessa esikoulussa

Yksikään opettaja ei osannut ruotsia ruotsalaisessa esikoulussa

3

Norrköpingin kunnassa eteläisessä Ruotsissa on paljastunut esikoulu, jossa yksikään opettajista ei osaa maan kieltä eikä heillä myöskään ollut alan koulutusta. Paljastus tapahtui, kun kunnan tarkastajat tekivät yllätyskäynnin esikoulussa.

Missansian esikoulu suuntautuu esikoululaisille, joilla on muu kieli kuin ruotsi äidinkielenään. Tästä huolimatta opettajilla tulee olla ammattiin sopiva koulutus sekä ruotsin kielen taidot. Suurimpana yllätyksenä kunnan tarkastajille tuli se, että esikoulun johtajalla Mona Blommabergillä ei myöskään ole pätevyyttä tehtävään. Ainut koulutus, joka hänellä oli esittää tarkastajille, oli egyptiläinen pedagogiikan koulutus.

Esikoulua uhkaa nyt lakkautus, koska tilanne on jopa Ruotsin laajuudessa erittäin harvinainen. Norrköpingin kunnan sosiaalidemokraattinen koulutusvaliokunnan puheenjohtaja Olle Johansson sanoo, että jos koulussa ei aloiteta välittömiä toimenpiteitä, tullaan se lakkauttamaan. Hän uhkaa esikoulua myös sakoilla.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

  1. Tästä voidaan päätellä että esim. esikoulua perustettaessa ei Ruotsissa ole mitään vaatimuksia tai todisteiden näyttövelvollisuuksia. Silti valtiolta saa tukirahaa ilman että kukaan edes tarkistaa onko kyseistä esikoulua olemassa tai sitä että onko sinne palkattu oikeita ihmisiä vai kirjanpidon tulonlähteitä.

    Todella leväperäistä toimintaa. Vain satunnainen pistokoe paljasti että valtio on syytänyt verovaroja porukalle jolla ei ole mitään pedagogisia pätevyyksiä saati sitten että kukaan heistä osaisi edes ruotsia. Kyllä naurattaa hölmölän jutut.

    Niille viranhaltijoille jotka ovat hyväksynyt ko. oppilaitoksen perustamisen ja/tai ovat maksaneet sille verovaroja pitää antaa potkus ja vaatia taloudellinen menetys henkilökohtaisesta omaisuudesta takaisin.

  2. Ei naurata uutiset hölmölästä kun meistä tulossa ihan samanlainen manala kiihtyvällä ja takuuvarmalla tahdilla.Turussakin kun seuraa ympärilleen klo 10.00 jälkeen niin liioittelematta joka neljäs vastaantulija on somaliloinen, ählämi tai keskiafrikasta.Aamulla varhain ei bussipysäkillä näy kuin 97% valkoihoisia.Tämä kertoo kaiken.Sylettää maksaa veroja tietäen että pakotetaan elättämään kalkkarokäärmeitä povellaan.Somali ja ählyämmät lappaavat ostoskärryihin päivät pääskytysten ruokvuoria mahat pystyssä ja lastenvaunuissa arsenaalia lisää.Isommat on viety aamupäivästä päiväkotiin palvelijoiden paapottavaksi.Tämä etnomasokismi on jotain mitä kukaan täyspäinen ei voi ymmärtää.

Comments are closed.