Koti Uutisia Ulkomaat Video: “monimuotoisuusuutisia” Britanniasta

Video: “monimuotoisuusuutisia” Britanniasta

2

Brittiläinen videovaikuttaja The Iconoclast on koonnut yhteen viime aikojen diversiteettiuutisia rotumuukalaisten miehittämästä mediasta. Yksi näkyvimmistä puheenaiheista on legendaarisen MI6:n uusi aluevaltaus televisiomainonnassa, jossa pyritään rekrytoimaan “etnisiä vähemmistöjä” tiedustelupalvelun riveihin. Toisessa jutussa syytetään Lontoon pyöräilijöitä “liian valkoisiksi”, vaikkei kukaan ole kieltänyt muita rotuja pyöräilemästä.

“Monimuotoisuus” onkin helposti tunnistettavissa media- ja yritysmaailman ilmiönä, joka käytännössä vaatii sitä, että valkoisia ihmisiä olisi vähemmän yhteiskunnassa. The Iconoclast näkee ilmiön taustalla keskiluokkaisen vieraantumisen elämän realiteeteista ja ehdollistumisen valtavirtamedian manipulaatiolle. Eksotiikasta ja kulttuurin pintailmiöistä nauttivat rappeutuneet valkoiset eivät välitä, vaikka elokuvateollisuus kirjoittaa valkoisten historiaa uusiksi valitsemalla niin kutsuttuja vähemmistöjä historiallisesti merkittävien valkoisten rooleihin. Samalla Britanniassa yhä suurempi rotumuukalaisten joukko valtaa röyhkeästi valkoisten instituutioita ja kulttuuria aiheuttaen yhä kärjistyvämpiä identiteettiristiriitoja, kun toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajat tuntevat itsensä vielä vähemmän brittiläisiksi kuin vanhempansa.

2 KOMMENTIT

  1. Britanniassa kun menee avaan suunsa ja sanoo jotain valtiota tai pakkomonikulttuurista yhteiskuntaa vastaan niin joutuu moniksi vuosiksi vankeuteen, vielä pika”oikeudenkäynnillä” kuten se Suomalainen kansallissosialisti tai Tommy Robinson, tapauksia on monia.

  2. Iso-Britannia on lakannut olemasta, eikä koko maata edes pitäisi enää piirtää maailmankarttaan, sillä kuten 900-luvulla Pohjolan Viikienkien ryöstäessä ja raskatessa tuota suureksi kansakunnaksi luokiteltua maata. Ei nykyinen Iso-Britannia tule enää koskaan nousemaan, vaan kokee saman kohtalon kuin Rooman Valtakunta, joka rappiossaan ja mädännäisyydessään tuli niiden kansakuntien sisältäpäin valloittamaksi, joita se (Rooman Valtakunta) valloitti, hallitsi ja vei oman ylivertaisen kulttuurinsa, taiteensa ja sotalaitoksensa noihin barbaareiksi kutsuttejen kansakuntien keskuuteen. Isoa-Britanniaa hallitsevat juutalaiset mediatalot ja kommunistiset kulttuurimarxistit sekä lopullisena myllynkivenä syvyyden syövereihin vievä moraalillinen, kulttuurillinen, uskonnollinen ja kansallinen alennustila ja rappio, joka ei tunnusta, tunne eikä kunnioita menneisyyttään, jolla vain harvalla kansakunnalla maailmassa on esittää todisteeksi siitä ylivertaisuudesta, jota tuo kansakunta on kerran päänsä päällä kantanut kuin kuningas kantaa vallan ja voiman merkkinä kruunua.

Comments are closed.