Koti Uutisia Ulkomaat Donald Trump ja Kim Jong-un tapaavat 12. kesäkuuta

Donald Trump ja Kim Jong-un tapaavat 12. kesäkuuta

2

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Korean johtaja Kim Jong-un tapaavat toisensa kesäkuun 12. päivä. Trump itse vahvisti tapaamisen perjantaina. Johtajat tapaavat toisensa Singaporessa.

Yhdysvaltain ja Pohjois-Korean diplomaatit ovat jo aloittaneet keskustelut Washingtonissa. Maiden johtajien tapaaminen on historiallinen, sillä välit Yhdysvaltain ja Pohjois-Korean kanssa ovat olleet erittäin kylmät sitten Korean sodan.

Lähde: Uusi Suomi

2 KOMMENTIT

  1. Aikooko sionisti -ja roistovaltio USA tekemään yhteistyötä kommunistidiktatuurin kanssa?🙂

  2. No Obama ja Killary sekoittivat pohjoisafrikan ja vähänaasian. Kumma kun pseudointelligentsian parjaamat presidentit amerikassa ovat olleet ulkopoliittisesti muualla paljon arvostetuimpia kuin kotimaassaan. Nixon siivosi Kennedyn ja Johnsonin sotkut kaakkoisaasiassa ja solmi suhteet kiinaan sekä aloitti aseistariisunta neuvottelut venäjän kanssa. Trumppi on ensimmäinen presidentti joka avaa keskustelu yhteyden pohjoiskoreaan sitten vuoden 1945. Ronald Reagan kaatoi kommunismin ja vapautti itäeuroopan. Eisenhower varoitti jo 1950 luvulla kansaa sotateollisuuden ja politiikkojen suhteista.

Comments are closed.