Koti Uutisia Kotimaa Yh-äiti: Kukaan suomalainen ei halua minua mustan lapseni vuoksi

Yh-äiti: Kukaan suomalainen ei halua minua mustan lapseni vuoksi

34

Terveyden Asialla julkaisi lukijakertomuksen “Katjaksi” esittäytyvältä 30-vuotiaalta helsinkiläiseltä yksinhuoltajalta, joka on vihainen suomalaismiehille. “Katja” on pettynyt, sillä kukaan ei tahdo jatkaa hänen kanssaan seurustelua tavattuaan hänen mustan lapsensa.

Julkaisun mukaan “Katja ei kelpaa miehille” mustan jälkikasvun vuoksi. “Katja” kirjoittaa, että yleensä miehet eivät tahdo kertoa suhteen katkaisemisen syytä suoraan, vaan he ikään kuin katoavat nähtyään lapsen ensimmäistä kertaa. Eräs miehistä kuitenkin kertoi “Katjalle” lopettavansa tapailun “väärän värisen lapsen” vuoksi.

“Jos sinulla on tummaihoinen lapsi, se näyttää olevan suurimmalle osalle suomalaisista miehistä ihan selvä turn off”, “Katja” filosofoi ja jatkaa ärtyneenä:

“Olen surullinen, että suomalainen mies on näin rajoittunut. – – Onko ennakkoluuloisuus ja rasismi meissä niin syvällä, ettemme voi katsoa asioita laatikon ulkopuolelta. Olen ehkä saamassa töitä Ruotsista, ja harkitsen vakavasti, että perheemme muuttaa sinne. Siellä luulen saavani tuntea olevani normaali perheenäiti.”

Lähde: Terveyden Asialla

34 KOMMENTIT

 1. Hienoa kuulla että valtaosa suomalaisista miehistä omaa vielä sen verta itsekunnioitusta ettei sentään julkisesti ryhdy aisankannattajaksi. Sentään joku raja tulee tälle valkoisten miesten jatkuvalle nöyryyttämiselle olla.

  Valkoiset naiset ovat nykyään niin pilalle lellittyjä pikkulikkoja että ne luulee saavansa tehdä ihan mitä vaan ilman mitään vastuuta ja valkoisten miesten tulisi vain kiltisti ryömiä kynnysmattoina ja pitää suunsa kiinni, vailla mitään itsekunnioitusta. Ei tule kuuloonkaan.

  • Sanattomaksi vetää. Onko Katja tehnyt tällaisen lapsen koska haluaa näyttää muille jotain monikulttuuripullahalausasennetta ja uhriutua sen jälkeen satavarmasti tulevasta rasistien (lue: normimiesten) palautteesta?? Vai onko Katja ihan oikeasti kuvitellut (järki hoi???!) että musta mies tulee olemaan hyväkin isä ja lapsi tykkää olla tällainen sekalainen ja juureton? Miten tällaisilla naisilla saa olla lapsia??? Yksinhuoltajilla on muutenkin (ja aivan oikein niin) rajoittuneemmat miesmarkkinat, sillä harvat miehet loppujen lopuksi haluavat uhrata toisen miehen lapseen (samanrotuiseenkin) aikaa, energiaa, ehkä rahaakin. Eli onnea vaan Katjalle miehenmetsästykseen, voin kuvitella että ainoat jotka tulevat olemaan kiinnostuneita ovat pedofiilejä, yhden illan juttuja hakevia tms. “laatuäijiä”.

 2. Tulee mieleen että koko juttu on provo tuon kyseisen lehden osalta. Ei kai kukaan oikeasti kuvittele että voisi löytää suomalaisen elämänkumppanin jos on jo mulatti ensimmisestä liitosta?

  Elämänmittaisiin päätöksiin kuuluu vastuu. Ja jos ei ollut tarkoituskaan elää yhdessä täm mustan prinssin kanssa vaan myöhemmin hankkia valkoinen elättäjä, niin kumppanin löytäminen valkoisista miehistä on osa tehtyjen päätösten haasteellisuutta. Siinä ei ole kyse rasismista tai ennakkoluuloista. Rasismihan tarkoittaa jonkun rodun/kansakunnan olemassaolon eväämistä syntyperänsä vuoksi. Kyse ei tässä tapauksessa ole siitä. Eikä rajoittuneisuudesta. Sillä aivan samalla tavalla (ellei pahemmin) kuin valkoiset karsastavat sekarotuisia lapsia, niin myös mustat karsastavat. Katja voi mennä mustaan yhteisöön ja kokeilla miten hyvin hänet valkoisena hyväksytään sinne.

  Ruotsiin muuttaminen ei todellakaan ratkaise ongelmia, päinvastoin niitä tulee koko joukko lisää. Saattaa olla että seuraava lapsi onkin lhi-idän edustajan, vaikka Katja ei sitä itse olisi halunnutkaan.

  Selkeästi Katjalla ei ole halua kantaa vastuutaan päätöksistään vaan hän vierittää ongelmat muiden kannettaviksi. Ja itse “pakenee” niitä syyllistäessään muita. Tosiasia on kuitenkin se että Katja halusi sekarotuisen lapsen mustan miehen kanssa. Ja ehkä sen vuoksi seuraavakin elämänkumppani voi olla musta mies.

  Onnea Katjalle Ruotsiin.

  • “Rasismi” on juutalaisen Lev Davidovich Bronsteinin tunnetuksi tekemä termi, joten en käytä moista juutalaissanaa lainkaan. Sama on “natsin”, “uusnatsin”, “seksismin” ymv. kanssa. Ne sisältävät jo valmiiksi asenteellisuuden ja vihan kohti meitä valkoisia. (Samasta syystä en käytä juutalaista termiä “antisemitisti”, sillä juutalaiset eivät oikeasti edes ole seemiläisiä! Valheita Saatanan synagogan koko sepittämä historia vain.)

   Tekijämiehelle ja teille kaikille muillekin sanon, että kyllä näitä suomalaisia tossuja eli “miehiä” löytyy tästä idioottien maasta. Thaimaasta ostettuja vinosilmähuoriahan riittää pilvin pimein. Täällä pikkukaupungissakin niitä näkee aika paljon jo. (Onneksi asun maalla, niin ei tarvi mutakuonoja tosin katsella.) Ovat vielä monet (tai varmaankin jokainen) noista käytettyä tavaraa eli tiedän/tunnen “miehiä”, joilla on käytetty Siamin portto “vaimona”. Eräs vanha tuttuni hommasi sellaisen huoran vielä, jolla oli joku n. 8-vuotias pentu jo valmiina. Huora ei taatusti ole heti kertonut pennustaan, mutta tuollaisen idioottireppanan saa maksamaan vaikka mitä.

   Olen kuullut noista summista joita huorien perheelle maksetaan ja ne ovat melkoisia. Ja niitä maksuja tulee lisää esim. kaikenlaisten kattoremmontien ja muiden nojalla siellä koti-Thaimaan viidakoissa. Jos et maksa, niin huoraa lähtee kotiin takaisin ja olet maksanut tyhjästä toistakymmentä tuhatta euroa. Ja nämä ovat näitä halpoja sekundahuoria vielä duunareille.

   Kaikenlaista uuniinlaittajaa, “natsia” ja “holokausti”-uskovaistakin piisaa, joten älkää ikinä; koskaan aliarvioiko suomalaisen “miehen” typeryyttä. Elämä on valintoja – kuten tiedämme. Tehkäämme me siis oikeita valintoja nyt ja tulevaisuudessakin. Eteenpäin on mentävä!

 3. Herää kysymys: mikä saa “Katjan” nyt haluamaan suomalaisen miehen, kun ei lapsen isäksi kelvannut?

  Ilmeisesti “Katja” on huomannut mustien miesten olevan epävarmoja elättäjiä ja nyt kelpaisi luotettava (tylsä) suomimies elättäjäksi jännämiehen sijaan.

 4. Harvassa taitaa olla suomalaiset miehet, jotka alistuisivat kasvattamaan/elättämään neekerin siittämää lasta.

  En usko, että myöskään neekerin kanssa pariutuminen on monenkaan perheen perustamista suunnittelevan suomalaisen miehen mielessä.

 5. Hyvä homma, tämä on vain ja ainoastaan ”Katjan” oma vika. Kuvottava tyyppi.

 6. Katjan ei auta kuin asua siinä laatikossa sen papanansa kanssa, turha syyllistää ulkopuolisia omien valintojensa vuoksi. Nauttikoon nyt mustan makian hetelmistä.

 7. Katjalla on johdonmukaisuus hieman hakusessa, miksi hän ei ota neekeriä miehekseen, jos kerran pitää värillisistä. Ehkä tämä on sitä suvakin logiikkaa, johon järki ei sovi mukaan, hakee valkoista miestä ja aivan varmasti on jo aikaisemmin kritisoinut valkoisia “rasisteja”.

 8. Miksi Katja etsii suomalaista miestä? Miksi kehitysmaalaiset miehet eivät enää kelpaa? Katja on tyypillinen suvakki rotupetturi, jonka kaltaiset tulee aina eristää ja on toivottavaa, että kaikki hänen kaltaisensa poistuvat Suomesta muihin maihin.

 9. Rodunsekoitus on niin täysin biologian, terveen järjen, estetiikan ja etnisen itsesuojeluvaiston vastaista, että syyttäköön ihan vaan itseään, eikä suomalaisia miehiä. Jos on mennyt tekemään noin peruuttamattoman mokan, niin miten se on suomalaisten miesten vika???

  En itsekään pystyisi ikinä koskaan elämään miehen kanssa, jolla olisi mulatti lapsi. Rodunsekoitus on omaan pesään kusemista ja oman etnisyyden loukkaamista mitä törkeimällä tavalla. Valkoisten kohdalla se sattuu (meidän vähemmistö aseman vuoksi) olemaan vielä kaiken tämän lisäksi kansanmurhan edistämistä.

  • Muistan yhden nuoren naisen jolla oli mulattikakara. Se häpesi sitä pentuaan, saatana. Minä en koskisi pitkällä tikullakaan moiseen akkaan. Mutta kyllä aina joku löytyy, jolle kelpaa. Tämä oli aivan hyvän näköinenkin.

 10. “Katja” ei ole ymmärtänyt asian ydintä. Kyse ei ole ainostaan siitä, että kukaan itseään kunnioittava suomalainen mies ei halua seurustella naisen kanssa, jolla on musta lapsi, vaan sen lisäksi kukaan itseään kunnioittava suomalainen mies ei halua seurustella naisen kanssa, jolla on ollut suhde neekerin kanssa.

 11. Minulla taas oli sellainen käsitys,että rasistimiehet ovat rasisteja nimenomaan siksi että ovat jääneet ilman ilman naista ja näin ollen syyttävät epäonnistumisistaan maahanmuuttajia.Mistä lähtien suvakkinaiset ovat sellaisen miehen itselleen halunneet?Mutta ei hätää Katja,siellä olis Varisverkosto täynnä komeita poikamiehiä.Tsemppiä metsästykseen!

  • Ei, vaan sellainen “mies” joka ei ämmää löydä omasta kaupungistaan/Suomesta ostaa sen afrikasta, Thaimaasta tai jostakin muualta vinkuintiasta. Älä heittele typeriä ajatuksia, joilla ei ole mitän todellisuuspohjaa.

 12. Kokemusta on myös median kautta siitä, että kaukaisista maista tulevat exät saattavat käydä puukottelemassa entisen vaimonsa ja voivat olla mustasukkaisia myös uudelle miehelle….

 13. Melkoisia pellejä tämäkö täynnä, tulis vittu sota ja tappaja teidät. Aivokuolleita Mannerheimin munanlutkuttajia jo tunnutte olevan.

  • Mannerheim oli kansallissosialismin vastainen. Tuoreen kirjan (Suomi myrskyn silmässä II) mukaan hän olisi halunnut sotia mieluummin Stalinin puolella ja liittoutui salaa tämän kanssa

  • Surullinen osoitus taas kerran, ettei peruskoulu takaa laatua, jos lähtökohdat ovat heikot

  • Mannerheim? Se suomea osaamaton, AIDS:iin kuollut, epäsuomalainen hinuri?

   Jos olisi aikoinaan suurinta suomalaista hinaajaa haettu, niin olisin voinut äänestää. Matti Nykäselle meni minun ääneni silloin. Mannerheimin suurin saavutus oli saada Suomi mukaan sotaan ja tämän takiahan hänestä poikkeuslakipresidentti taiottiin. Vähän niin kuin lahkosisarensa Berner roudattiin tänne yllätysministeriksi.

   • Unohtuiko, että Neuvostoliitto (Stalin) hyökkäsi Suomeen v. 1939. Sitä kutsutaan Talvisodaksi ja Suomi menetti isoja alueita Neuvostoliitolle.

    Sellainen saattoi tuolloin lisätä intoa vallata omat maansa takaisin hyökkääjältä. Venäjän historiankirjoitus ei Talvisotaa edes tunne ja Suomessakin valitettavasti riittää näitä itäisen historiankirjoituksen kritiikittömiä puoltajia on.

 14. Katjan äijä oli nakannut soppalusikan nurkkaan, eli ei hyljännyt siippaansa eikä moku suhteen hedelmää. Jutussa Katja kertoo tapailleensa KOLMEA miestä joilta sai rukkaset, vain yksi sanoi suoraan ettei halua käenpoikasta pesäänsä, loppujen kohdalla Katja OLETTI asian olevan näin. Tästä naikkonen päätyi johtopäätökseen ettei kelpaa kenellekkään valkoiselle suomijuntille värillisen jälkikasvunsa takia. Alkuperäinen juttu kuului “omat tarinat” osastoon, vastaavaa paskaa voi halutessaan lukea suoli24 tai vauvalehden keskustelupalstoilta sivukaupalla, mokomat aivoripulit pitäisi jättää omaan arvoonsa.
  Vastarinnan artikkeli taasen ansiokkaasti kiihottaa vihaan, katkeruuteen ja vastakkainasetteluun, jos se oli jutun tarkoitus.
  Minä ehkä tyhmänä luulin, että eteenpäin vievänä voimana olisi rakkaus omaa rotuaan ja kansaansa kohtaan.

  • Rakasta sinä rotupettureita niin paljon kuin vain kykenet.

   Kai olet vienyt jo kynttilän puukotetulla somalillekin?

 15. Teoilla pitää aina olla seuraukset. Valkohuora antautui neekerin viettelyksille ja maksaa siitä nyt hintaa siten, että kunnollinen valkoinen mies ei halua olla missään tekemisissä, koska pettänyt rotunsa ja sukujuurensa. Ainoastaan pedofiilit ja yhden illan suhdetta hakevat voivat antaa lyhyen lohdutuksen tien, jonka päässä on pettymys ja ahdistus.

  Valtion rappiotila on surullista kansallisen yhtenäisyyden vuoksi mutta onneksi meiltä löytyy ihmisiä, joilla löytyy vahvaa tahtoa jatkaa yhtenäisellä kansakuntaamme nostavalla tiellä. Toivottavasti aikanaan rotupetturit ja heidän äpäränsä saavat ansionsa mukaan.

 16. Usein, kun tekijä on kantasuomalainen, löytyy hyvä valokuvakin.😎

 17. Ei huolta. Luultavasti tuo nainen kelpaa jollekin miespuoliselle suvakille, antifa-aktivistille, vihreälle tai vassarille.

 18. Tervemenoa Ruotsiin, siellä pääset kaltaistesi joukkoon. Katja jos itsekunnioituksesi on tuota luokkaa, että päästät neekerin työntymään sisääsi, ilman raiskausta, ei sinua kukaan muukaan tule ikinä kunnioittamaan.

Comments are closed.