Koti Uutisia Ulkomaat Unkari aikoo kieltää “sukupuolenmuutokset”

Unkari aikoo kieltää “sukupuolenmuutokset”

5
nopride

Unkarin hallitus aikoo poistaa “transsukupuolisuuden” käsitteen laista. Tämä tulee merkitsemään muun muassa sitä, etteivät perverssit voi enää “muuttaa sukupuoltaan” virallisesti.

Lakiuudistus on Euroopan unionin oikeuskäytännön vastainen, mutta Unkari on jo tottunut olemaan EU:n jatkuvan vihan kohde. On todennäköistä, että Unkaria yritetään tulevaisuudessa painostaa perumaan demokraattisesti säädetty laki vetoamalla EU:n “ihmisoikeussopimuksiin”.

Käytännössä laki on paluu kulttuurimarxistisesta rappiosta takaisin luonnon perustavien totuuksien äärelle: Sukupuoli on biologinen ja synnynnäinen ilmiö. Esimerkiksi mies ei muutu naiseksi syömällä hormoneja, silpomalla itseään tai manipuloimalla passiinsa merkittyä sukupuolta.

Homolobbaajat syyttävät hallitusta “syrjinnästä” ja uhkaavat muuttaa pois Unkarista, jos laki menee läpi. On kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että kukaan Unkarissa jäisi ikävöimään transupakolaisia.

Vielä muutama vuosi sitten sukupuolen “vaihtaminen” oli maassa helppo ja nopea prosessi. Lakiuudistuksen myötä on kuitenkin mahdollista, että aiemmin suoritetut “sukupuolenvaihdokset” perutaan, jotta väestörekisterimerkinnät vastaavat kaikkien kansalaisten biologista sukupuolta.

Unkarin hallituksen kanta transu- ja homolobbaukseen on jyrkentynyt viime vuosina. Aiemmin hallitus tyytyi puhumaan väljästi määriteltyjen perhearvojen puolesta, mutta nykyään valtapoliitikot voivat jo avoimesti verrata homoutta pedofiliaan.

Lähde: The Guardian

5 KOMMENTIT

  1. Oikein. “Trans” ihmisten ongelmat eivät ratkea leikkauksilla, koska ongelma on pään sisällä. Oikea ratkaisu on ohjaus mielenterveyshoitoon häiriytyneen sukupuoli-identiteetin vuoksi.

  2. Vielä kun saatais sama Suomeenkin ja kaikki ulos (((Euroopan Unionista)))

  3. Onpas tervejärkinen maa. Hienoa että jossakin vielä on järki ihmisiä.

  4. Sukupuolenmuutokset ja muu progressiivinen feminismi ovat ase. Haku: Mark Passio new feminism is a weapon

Comments are closed.