Koti Artikkelit Antifasistit yrittivät tukea maahanmuuttajamellakoitsijoita – häädettiin rotunsa vuoksi

Antifasistit yrittivät tukea maahanmuuttajamellakoitsijoita – häädettiin rotunsa vuoksi

4

Ranskassa on jo viikon verran jatkuneet monikulttuuriset lähiömellakat paikallisen maahanmuuttajarikollisen telottua itsensä paettuaan poliisia. Myös äärivasemmistolaiset tahtoivat ottaa osaa mellakoihin, mutta yritys päättyi nolosti.

Antifasistit menivät Villeneuve-la-Garennen lähiöön noin kahdenkymmenen hengen voimin tarjoamaan apuaan mellakoiville elintasopakolaisille. He arvioivat kokemuksensa mustassa blokissa mellakoinnista olevan jotain, jota lähiön mellakoitsijat osaisivat arvostaa. Toisin kävi.

Maahanmuuttajat ilmoittivat antifasisteiksi julistautuneille mellakkaturisteille, ettei heidän tukensa ole tervetullutta. Blokki päättyikin poistumaan alueelta ilman mellakointia. Vasemmistolaiset eivät ilmeisesti ymmärrä, ettei mellakoinnissa ole kyse yhteiskunnallisen muutoksen kaipuusta, vaan rikollisjengien pyrkimyksestä turvata huume- ja kiristysbisneksensä tilanteessa, jossa poliisi ei enää uskaltaisi tulla alueelle väkivallan ja mellakoinnin pelon vuoksi.

Tapaus muistuttaa kokemuksia Ruotsista noin kymmenen vuoden takaa. Tuolloin äärivasemmistolaiset saapuivat monikulttuuriseen Rosengårdin lähiöön tukeakseen paikallisia pakolaisia. Valkoiset uuskommunistit kuitenkin häädettiin alueelta maahanmuuttajavoimin. Vasemmistolaiset pakenivat tummapintaisia vainolaisia kapitalistiseen McDonald’siin poliisin suojeluksessa. Alla video tapahtumasta:

Lähde: Fdesouche.com

4 KOMMENTIT

 1. Tästä näkee hyvin sen pienen yksityiskohdan jonka antifasisti-vasemmistolaiset ovat ylimielisyydessään laskeneet täysin väärin.

  Vasemmistolaiset ovat laskeneet että maahantunkeutujat ovat nyt se porukka jolla saataisiin teetettyä kommunistien vallankumous ja kaikki siihen liittyvä likainen työ jonka vasemmisto haluaisi tehdä, muttei kykene siihen koska heikoista, pilalle lellityistä sivarihipeistä ei ole sotilaiksi.

  Aiemmin vasemmisto yritti kosiskella valkoista työväenluokkaa, mutta kun heitä ei pystynytkään kusettamaan, punikit loikkasivat matujen puolelle ja nykyään yhdyssanavirheitä kirjoittava duunari on näiden vasemmistolaisten hyväksikäyttäjien silmissä “sisäsiittoinen autisti” sekä “sivistymätön, kouluja käymätön rasistijuntti” jota pilkataan ihan surutta vaikka samalla vieläkin yritetään röyhkeästi esittää jotain työväenluokan puolustajaa. 😀

  Vasemmistolaiset ovat aina vain pelkkiä toisten hyväksikäyttäjiä. Onneksi ählämitkään eivät ole niin tyhmiä etteivätkö ne näkisi näiden röyhkeiden antifasisti-kusettajien läpi.

  • Ei tule mitän vallankumousta. 1917 ei ollut myöskään vallankumous vaan vallankaappaus, joka masinoitiin maailman juutalaisimmasta valtiosta eli USA:sta. 85 % perustetun N-liiton senaattoreista oli juutalaisia, joista suurin osa laivattiin Jenkeistä.

   Kannattaa tsekata mitä sellainen käsite kuin nomenklatuura meinaa.

   Tässä vaiheessa “vallankumousta” kuvioihin astuu monikulttuurisuuden lisäksi feminismi sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä.

   Kuinka sekaisin pitää hintin tai naisen olla, että tahtoo maamme täytettävän keskiaikaista kulttia palvovilla elukoilla, joilla on aikamoiset mielipiteet naisista ja hinteistä…

 2. Näemmeköhän koskaan sitä päivää jolloin tämä antifa/vihervasemmisto porukka viimeinkin tajuaa, että nekin muslimitaustaiset maahantunkeutujat jotka suhtautuvat heihin päällisin puolin hyväksyvästi, käyttävät ainoastaan hyväkseen näitä typeriä, naiiveja kuffareita?. Ns. vihervasemmistoon luettavista henkilöistä puolet vaikuttavat olevan mielisairaita ja toinen puoli vajaaälyisiä.

 3. Ruskean väen mairea hymy ja “ystävällisyys” (lue: mielistely) isäntäkansan edustajia kohtaan, olivat nämä keitä hyvänsä, lakkaa tasan sillä hetkellä kun se tulee tietoiseksi omasta voimastaan. Silloin ei tarvitse enää teeskennellä.

  Marxilaisuus kaikissa ilmenemismuodoissaan on enneminkin mekaniikka joka nojaa AINA vääristelyyn;

  Työväen asian ajamisen sijaan se on työväkeä kusettavaa hyväksikäyttöä Pääoman ja harvainvallan hyväksi.Naiseuden ajamisen sijaan (sitä kai sen “feminismin” piti kirjaimellisesti tarkoittaa?) se pukee naisen päälle univormun ja kutsuu häntä sotilaaksi. Mielisairaan oikeaan hoitoon ohjaamisen sijasta se käskee leikkaamaan peniksensä poikki, leikkimään tyttöä sekä vaatimaan omaa huussia.

  Koko (((Ranskan vallankumouksen))) oikeisto-vasemmisto jako on yksinkertaisesti typerä.
  Esi-isämme istuivat ympyrän muotoisella kehällä kun päätöksiä tekivät.

Comments are closed.