Koti Uutisia “Vuoden homoksi” valittiin 15-vuotias poika

“Vuoden homoksi” valittiin 15-vuotias poika

7

Helsingissä “juhlittiin” torstai-iltana vuosittaista QX Gay Gaalaa. Tapahtumassa valitaan muun muassa vuoden homo, vuoden hetero, vuoden artisti, vuoden TV-tähti sekä vuoden homoklubi. Ensimmäisen kategorian voittajaksi (tai “voittajaksi”) valikoitui 15-vuotias teinipoika Tuure Boelius, joka astui kaapista noin kolme kuukautta sitten ulos.

Viime kesänä Kansallisessa Vastarinnassa julkaistiin artikkeli, jossa kerrottiin tutkimuksiin perustuvaa tilastotietoa rappiollisesta homokulttuurista. Esimerkiksi tökerön suuret määrät tuntemattomia petikumppaneita, laajalle levinneet sukupuolitautiepidemiat, masennus ja päihdeongelmat ovat paljon yleisempiä homojen keskuudessa kuin heteroilla. Voitte lukea artikkelin TÄSTÄ.

 

Lue myös: Homojen lobbausjärjestöjä vastaan

7 KOMMENTIT

  1. Soroma ja Goroma. Tästä on kyllä kerrottu kirjassa, jota eivät enää papitkaan noudata. Ennen oikein wanhaan aikaan papit pelottelivat saarnatessaan joka sunnuntai kirkkokansaa helvetillä unilukkarilla höystettynä.
    Tänäpäivänä sopivasti “syntiset”, joutuvat pelottelemaan pappeja helvetillä. Tätä sanotaan “vihapuheeksi”.
    Että, “Näin maailma muuttuu Eskoseni”.

  2. Ja totta kai valittu on VALKOIHOINEN kantaväestön edustaja. Samasta syystä Saara Aaltoa promottiin ja pidettiin esillä (((valtamediassa))); “tässä teille valkoisille lapsille roolimalleja – ryhtykää homoksi niin luvassa on mainetta ja mammonaa! että saadaan valkoisten syntyvyys laskuun, senkin typerät goyimit!” (Ja valkoisten kansanmurha etenee..)

  3. Ja tätä 15-vuotiasta oli palkitsemassa kulttuurimarxilainen pappi Irja Askola, joka ojensi homopystin tälle 15-vuotiaalle.

  4. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää tuomariston taustat. Veikkaan, että siellä on kiinnostanut enemmän 15-vuotias poika ja hänen lähelleen pääsy kuin mikään muu tämän palkitsemisen suhteen.

  5. Sairasta! Tällä tavalla nämä asiat pikkuhiljaa hivutetaan pahempaan ja pahempaan suuntaan.

Comments are closed.