Koti Uutisia Aktivistit ajoivat siirtolaislauman tiehensä Tukholmassa

Aktivistit ajoivat siirtolaislauman tiehensä Tukholmassa

6

Vastarintaliikkeen ruotsalaisia aktivisteja oli jakamassa lentolehtisiä kädestä käteen Tukholman kunnassa sijaitsevassa Salemissa viime keskiviikkona, kun ryhmä maahanmuuttajia yritti häätää heitä pois. Toisin kävi.

Paikalla olleen aktivisti Fredrik Kososen mukaan tunnelma oli alusta alkaen ollut jokseenkin kireä, sillä maahan kuulumaton väestö oli heti huomannut liikkeen sanoman sisällön ja pahoittanut siitä mielensä. Kosonen kertoo Nordfrontin haastattelussa, että yhdelle aktivistille oli tultu ilmoittamaan, että heidän tulisi lopettaa lentolehtisten jako. Tähän oli vastattu, että he jakavat poliittista materiaalia ja että heillä on siihen täysi oikeus.

Uhkaavasti käyttäytynyt, pääasiassa arabeista ja afrikkalaisista koostunut joukko oli hyökännyt aktivistien kimppuun tarkoituksenaan häätää heidät paikalta, mutta liikkeen väki oli päättänyt olla perääntymättä metriäkään. Noin minuutin kestäneen tappelun päätteeksi hyökkääjät luikkivat itse karkuun siitäkin huolimatta, että he olivat antaneet kahdelle aktivistille kaasusumuttimesta kasvoille.

Lähde: Nordfront.se

6 KOMMENTIT

 1. Siinä nyt nähtiin miten homma pelaa kun ovat miehet asialla. Eli tila otettiin haltuun omassa maassa, kuten normijärjellä ajattelevat ihmiset asioiden ymmärtääkin olevan.
  Lopuksi pieni opettavainen satu isoille miehille. “Putte oli lähdössä hieman reissun päälle ja “kotimieheksi” hän pyyti Palokärjen. Tälle hän sanoi lähönpäihin, että “Ole kuin kotonasi”. Noh, Putte palasi matkaltaan kotiin. Ja mitä hän näkikään. Koko kämpän seinät olivat täynnänsä riekiä, joita Palokärki oli hakannut nokallaan tuona “ole kuin kotonasi” -aikana.
  Eli vierasväki alkaa hyvin äkkiä olemaan “isäntä”, joka sanoo talonväelle, että lähtekääs vitomaan. Tämä on meidän kämppä.
  Näinhän valkoiset ovat jo saaaneet kuulla Amerikoissakin. Se ei ole rasismia, eikä vihapuhetta. SE on DEMLAA!

 2. Olisiko niin että vaikka kantaväestölle kaasusumuttimien pitäminen on rikollista, niin matuille se on sallittua?

  • No jos ei virallisesti, niin ainakin käytännössä. Ruotsissakin on yli 50 aluetta, jonne poliisi ei omien sanojensa mukaan uskalla mennä ilman kunnon rykmenttiä. Kaasusumuttimet on siinä tapauksessa hyvinkin pieni huoli.

  • Sumuttimen hallussapito on Suomessa ainakin ampuma-ase rikos ,mutta kynnys suorittaa paikanetsintä kohteelle on varsin korkea jos kohde omistaa nykymuotia olevan suojavärin.

 3. Kyllä mahtaa ruotsalaisia poliiseja harmittaa kun ne eivät ehtineet ajoissa suojelemaan selkäänsä saavia maahantunkeutujia. 😀

 4. Kummallista kun pieni porukka pystyy tekemään tuon ,mutta poliisi ei sitten millään. Ruotsin poliisin kannattaisi varmaan keskittyä siihen tutu hameen kanssa hyppelyyn ja jättää nuo miesten hommat miehille.

Comments are closed.