Koti Uutisia Rotu Viranomaiset tahtoivat sulkea rajat 2015 – Angela Merkel pysäytti suunnitelman

Viranomaiset tahtoivat sulkea rajat 2015 – Angela Merkel pysäytti suunnitelman

9

Saksan entinen ulkoministeri, juutalaisen kanssa lisääntynyt Sigmar Gabriel, paljasti Der Spiegel -lehden tuoreessa haastattelussa, että viranomaiset yrittivät sulkea maan rajat vuonna 2015 pakolaiskriisin puhjetessa. Gabriel kiittelee Angela Merkeliä kuitenkin “järkkymättömästä vakaumuksesta” pitää rajat auki.

Pian siirtolaistulvan käynnistyttyä Merkel ja Gabriel kutsuttiin kuuntelemaan liittovaltion poliisijohtaja Dieter Romannin esitelmää, jossa tämä kertoi, kuinka rajat voisi “sinetöidä”, kunnes tulva hellittäisi.

Merkel vastasi Romannille pudistamalla päätään ja julistamalla, että “me emme rakenna muureja”. Gabrielin mukaan Merkel toimi “ainoalla oikealla tavalla” hiljentäessään poliisijohdon ja päästäessään yli miljoona laitonta tunkeutujaa sisään.

Merkel on hiljentänyt myös omassa puolueessaan ne, jotka ovat yrittäneet suojella Saksan rajoja. Hän tyrmäsi esimerkiksi puolueen vaatimuksen siitä, että poliisi käännyttäisi muihin EU-maihin rekisteröidyt “turvapaikanhakijat”, jos nämä yrittävät päästä Saksaan.

Lähde: Breitbart

9 KOMMENTIT

 1. Välillä ihmettelen suuresti, ettei joku kyrpiintynyt ole ottanut Mutilta jo nirriä….toisaalta hengissähän Petterikin VIELÄ on

  • Samaa ihmetellyt muutamaan otteeseen. Toisaalta, jos joku sen tekee, tullaan sitä taatusti käyttämään lyömäaseena kansallismielisiä vastaan, vaikka sen tekisi pieni vihreä mies Marsista tunkemalla härkäpapuja hänen sieraimiinsa.

   • Ideaali tilanne olisi, jos hallintoeliittiin kuuluvan surmaisi, joko maahantunkeutuja, tai käännynnäinen. Btw…onko iso prosessi “kääntyä” islamiin?? Jos joskus tahtoisin uhrautua 😀 Eikä edes olisi iso harppaus, koska jo nyt olen päättänyt liittyä vasemmistoon, tai vihreisiin, mikäli minulla diagnosoitaisiin jokin parantumaton syöpä tms….olisi kohta yksi bolsevikki vähemmän 😀

    • Kumarrat kolme kertaa kohti Mekkaa, eli etelä-eteläkaakkoon ja lausut samalla joitain koraaniin kirjoitettuja hävyttömyyksiä ja loppuun” insha allahu akkabaari”, niin se on siinä. Kumarrellessa ei saa piereskellä.

     Ehkä vielä makeampaa olisi, jos ilmat pihalle päästävä taho olisi siionin virsien veisaaja, mutta siihen uskoon kääntyminen on huomattavasti kivuliaampi operaatio… 😰 … 😝

 2. Merkelkin vois jo laittaa itsensä vankilaan. Pitäisi Dalai käydä vähän Merkelin tapaamassa.

 3. Kalergi suunnitelna.
  Merkel on vain pelinappula, lahjonnan tai kiristyksen uhri.
  Peli on kovaa ja ehdottoman epärehellustä.

 4. Miettikää, että tuon noita-akan ja vastenmielisen Merkel huoran puolue on Saksan isoin. Kuinka helvetin tyhmä pitää olla, että äänestää noita? “Äärioikeistolainen” puolue Alternative für Deutschland on Saksan toisiksi isoin puolue

Comments are closed.