Koti Uutisia Ulkomaat Italian hallitus kiristää maahantunkeutujien oloja

Italian hallitus kiristää maahantunkeutujien oloja

3

Italian hallitus on tehnyt uusia turvallisuusmääräyksiä, joiden ansiosta on helpompaa viedä kansalaisuus esimerkiksi laittomasti maahan tunkeutuneilta. Turvallisuusmääräykset myös mahdollistavat entistä helpomman laittomasti maahan tunkeutuneiden ja rikollisten karkottamisen. Lega Nordin puheenjohtaja, sisäministeri Matteo Salvini kertoo itse, että määräykset helpottavat valepakolaisten poistoa maasta ja lisäävät Italian turvallisuutta.

Italiaan on jo tämän vuoden aikana tullut laittomasti lähes 21 000 “pakolaista”. Niin sanotut humanitääriset järjestöt kuitenkin noutavat ihmisiä Algerian, Tunisian ja Libyan rannikoilta.

Lähde: Helsingin Sanomat

3 KOMMENTIT

  1. Homma haltuun. Victor Orban, Unkarin pääministeri, kertoi toimittajalle Salzburgin summitissa kuinka helppoa olisi ratkaista “pakolais”kriisi: Älkää päästäkö niitä lisää ja lähettäkää kotiin ne, jotka jo ovat täällä. Siihen olisi pyrittävä.

  2. Samaan aikaan suomen halltus lisärahoittaa laittomien maahantunkeutujien hyvinvointia sekä samaan pakattiin halajavat 100.000 lisätunkeutujaa.
    Missä kohtaa on mennyt näin vituilleen koko systeemi? Osasyy on tasapää äänestäjissä jotka uskovat paskapuheet kaikkine hyvineen, vaikka ovat tulleet uunotetuksi edellisissä vaaleissa.
    Ei tänne riitä enään Orbanin kaltainen hyvänsuopaisuus vaan jyrkempilinjainen Adolf.

  3. Ei vain riitä, että laittomat palautetaan, on myös palautettava kaikki rotumuukalaiset, jotka ovat (nyky)lain mukaan turvapaikan saaneet. Niitä on paljon enemmän, kuin laittomia. Nämä “humanitaariset” järjestöt, jotka edistävät maahantunkeutumista, on kiellettävä lailla erittäin haitallisina ja jäsenet asetettava vastuuseen rikoksistaan kansaansa kohtaan. Näillä järjestöillä on verta käsissään ihan siinä missä maanpetturipoliitikoilla. Näillä kaikilla on (((rahoittajat))) ja muut (((lobbaajat))), jotka on saatava vastuuseen.

Comments are closed.