Koti Artikkelit Vieraskynä: Ajatuksia vallankumouksesta

Vieraskynä: Ajatuksia vallankumouksesta

15

Prosentti maapallon ihmisistä omistaa enemmän rahaa kuin loput 99 prosenttia. Heistä rikkaimmat ovat kansainväliset suurpankkiirit. He ovat äärioikeisto.

Suurpankkiirit omistavat velkapohjaisen rahajärjestelmän ja koko nykyisen tuhokapitalistisen infran. He kontrolloivat parlamentaarista demokratiaa, ammattiyhdistysliikejohtoa, virkamiesjohtoa, poliisijohtoa sekä puolustusvoimien johtoa toimimaan heidän tahtonsa mukaan. Kaikki maapallon valtiot ovat velkaa pankeille.

Alkuperäisessä ja muun muassa kansallissosialisti Povl Riis-Knudsenin suosimassa jaottelussa vasemmisto edustaa vallanpitäjien vastustajia. Vasemmistoa ovat siis kaikki muut, 99 prosenttia maapallon ihmisistä: “uusnatsit”, kansallissosialistit, kulttuurimarxismista piittaamattomat kommunistit, luonnonpuolustajat, työläiset, työttömät, eläkeläiset, opiskelijat ja muut syrjäytetyt.

Tuhokapitalismin tavoitteena on velkaantuneiden kansakuntien kaiken omaisuuden, myös maan ja veden, omistajuus ja hallinta. Ihmisarvo määritetään rahassa eli velan määrällä. Velkaantuneimmat myyvät ihmisarvonsa. Hajota ja hallitse -periaatteella manipuloidaan ihmiset toisiaan vastaan.

Onko vaihtoehtoja? Kansallissosialistisessa, syväekologisessa ja työväestön aateperinteessä on yhteinen arvopohja: EU- ja Nato-vastaisuus sekä luonnon, ihmisten ja perinteiden kunnioitus. Ainoastaan kansalliset arvot tai niiden puute erottavat nämä liikkeet.

Maapallolla on noin 30 000 pientä kansaa, jotka pyrkivät säilyttämään identiteettinsä ja itsenäisyytensä globalisaation kuristuksessa. Vain tämän pyrkimyksen ansiosta maapallolla on kulttuureita. Globalisaatiossa vähemmistökansat halutaan hävittää sulauttamalla ne muihin kansoihin.

Käytännön kommunismi ja äärikapitalismi ovat sama asia, pieni joukko ihmisiä hallitsee loppua 99:ää prosenttia.

Mitä vaihtoehdoksi totalitaariselle hirmuvallalle? Tarvitsemme enemmän ystävyyttä, rakkautta ja yhteisöllisyyttä.

Raha ei merkitse mitään verrattuna kansalaisten ja luonnon hyvinvointiin, tulevien sukupolvien hyvän elämän varmistamiseen ja menneiden sukupolvien kunnioitukseen. Luonto on pyhä. Maahan on haudattu aikaisemmin eläneet sukupolvet. Maasta kasvaa ruoho, jota jänis syö. Kaikki kiertää. Teemme yhteistyötä muiden kansojen kanssa ja kohtuullinen maahanmuutto passin kanssa on tervetullutta.

Kun yhdeksän kymmenestä ihmisestä ei enää ajattele mitään, äärioikeistolle eli rahaeliitille ei synny vaihtoehtoa.

Tähän tilanteeseen on tultu kymmenien vuosien jatkuvalla alitajuisella valeuutisoinnilla valtamedian suunnalta. Samaan aikaan Suomen luontoa ja omavaraisuutta pyritään hävittämään ennennäkemättömällä voimalla uuden “biotalouden” avulla. Maatalous pyritään tekemään kannattamattomaksi. Työ automatisoidaan. Rikkaat rikastuvat. Raha kierrätetään veroparatiisipankkeihin.

Maaperä ja vesistöt pyritään tarkoituksella saastuttamaan. Globalisaation riemuvoitto ja päämäärä – “meillä on unelma” – on yhden prosentin ehdoton kontrolli juurettomaan, rahaan ja kulutukseen kasvatettuun ihmismassaan.

Rakentakaamme aitoa yhteisöllisyyttä 99 prosentin enemmistön kesken Suomessa! Valta on palautettava kansalle!

Vieraileva kirjoittaja

15 KOMMENTIT

 1. Kiitos kirjoittajalle hienosta kirjoituksesta. Siihen ei ole mitään lisättävää!

 2. > Prosentti maapallon ihmisistä omistaa enemmän …

  > Tuhokapitalismin tavoitteena on …

  Ei vika ole järjestelmässä.
  Tässä syytät järjestelmää sellaisista rakenteista, jotka ovat ihmisluonnon normaaleja ominaisuuksia. Ominaisuuksia, joiden kanssa kansalaisten, yhteiskunnan ja valtion on tultava toimeen järjestelmästä riippumatta.

  — Jos köyhälle annetaan miljardi rahaa niin hänestäkö tulee paha kapitalisti?
  — Muuttuiko hän ihmisenä rahan ansiosta?
  — Olivatko hänen moraaliset arvonsa rahalla ostettavissa?

  Ei raha muuta köyhää pahaksi tai rikasta hyväksi tai toisin päin. Muuttamalla järjestelmää seurauksena on vain, että nykyiset riistäjät korvataan toisilla riistäjillä.
  — “Demokraattisessa menettelyssä” vieläpä uudet riistäjät otetaan kansan keskuudesta arvontamenettelyllä. Tämä estää moraalisesti ylempiä ihmisiä pääsemästä valtaan.

  • Vika on nimenomaan järjestelmässä, koska se mahdollstaa nykyisen rahan syntymekanismin. Demokratia on se tuhoisin hallintomuoto, ja siksi 1% hinnalla mitä tahansa asettaa kaikkialle demokratian (ja hinta maksetaan goyimien verellä ja hiellä).

   Ei kenellekään anneta miljardia, vaan noudatetaan kansallissosialismin tärkeintä periaatetta: “Yhteinen etu on omaa etua edellä!”

   Kun järjestelmä muutetaan kansallissosialistiseksi, rahaa tyhjästä luoville parasiiteille ei yksinkertaisesti ole elintilaa. Kansallissosialismi se tarkoita rikkaaksi tulemisen kieltämistä, jos oma rikastuminen on hyödyttänyt yhteiskuntaa.
   Kansallissosialismi on ainoa kansojen pelastus globaalisen parasiitin kuristusotteesta.

   • korjaus: “Kansallissosialismi ei tarkoita rikkaaksi tulemisen kieltämistä, jos oma rikastuminen on hyödyttänyt yhteiskuntaa.”

  • @ Leo (se vanha Leo) 4.9.2018 at 13.52

   > Vika on nimenomaan järjestelmässä

   Tuonkin järjestelmän on luonut “vain ihminen” niin kuin kansallissosialisminkin. Aate on hyvä mutta toteuttajiksi hakeutuvat itsekkäät yksilöt. Sille ei voi mitään. Missä vain (toisten) rahan jakajan paikkoja on avoinna, sinne hakeutuvat lampaiksi naamioituneet sudet.

   Vasta tuhansia vuosia toimineista käytänteistä voidaan sanoa, että ne ovat toimivia. Eivät välttämättä hyviä, mutta toimivia kuitenkin. Ainoa testi järjestelmän toimivuudesta on vallankumous: Jos vallankumouksen seurauksena on uusi järjestelmä, oli vanha huono; jos sama uudelleen oli se toimiva, vain mädät omenat poistettiin joukosta.

   — Thomas Jefferson:
   — “a little rebellion now and then is a good thing”

   Valtio, sitä johtavat poliitikot tai virkamiehet eivät koskaan, olipa hintana kuinka monta ihmishenkeä tahansa, voi suostua siihen, että mädät omenat poistetaan. Se tehtävä kuuluu kansalle.

   • “Tuonkin järjestelmän on luonut ”vain ihminen” niin kuin kansallissosialisminkin.”

    Väärin, kansallissosialismin maailmankatsomusta ei ole luonut ihminen.

    Kansallissosialismi jaetaan ideologioihin eli ihmisten keksimiin järjestelmiin ja maailmankatsomukseen, joka ei ole ihmisen luoma järjestelmä vaan orgaaninen (ja myös metafyysinen!) rakenne.

    Poliittiset aatteet, joita voisi kansallissosialismin osalta mainita, on esimerkiksi:
    1) Blut und Boden
    2) Koronkiskonnan vastustamisen aate
    3) Uushegeliläisyys
    4) Clausewitziläisyys
    5) Lebensraum
    6) Uuskansallissosialistiset aatteet (PVL:n poliittinen manifesti)
    jne jne.

    Näiden lisäksi on olemassa kansallissosialismi maailmankuvana tai metafyysisenä tai hengellisenä entiteettinä, joka EI OLE ihmisen luoma, vaan nimenomaan korkeamman tai matalamman tahon aiheuttama. Esimerkiksi Serrano, Slavros ja soveltuvin osin Evola ovat painottaneet tämän merkitystä.

    Esimerkiksi antisemitismi ei ole ainoastaan aatteellista politiikkaa vaan ilman ihmisiäkin olemassaoleva eettis-hengellinen periaate, joka toimii myös arjalaisuuden (jalouden) kanssa täysin riippumatta ihmisistä.

    Lisätietoa arjalaisesta hengellisyydestä: https://www.vastarinta.com/evola-juutalaiskysymyksen-kolme-osa-aluetta-osa-1/
    Lisätietoa ihmisten alapuolella ja ihmisten yläpuolella olevien entiteettien vaikutuksesta sodankäyntiin: https://www.counter-currents.com/2013/03/the-tools-of-the-occult-war/

 3. Hyvä kirjoitus.
  “kohtuullinen maahanmuutto passin kanssa on tervetullutta.” Kyllä Euroopan maista, jos maahanmuuttaja on valkoinen Eurooppalainen. Rotumuukalaiset eivät ole tervetulleita, paitsi poikkeuksia voi tehdä, jos esim joku japanilainen tutkija/tiedemies tulee opettamaan/töihin maahan tietyksi ajaksi, mutta rotulait koskevat häntäkin.

  • Vain valkoiset eurooppalaiset saavat muuttaa tänne. Paskanväristä paskaporukkaa ei tarvita. Kun valta vaihtuu, niin ravintoloita pyörittävät kurdit saavat jäädä siksi aikaa, että keksitään heille turvallinen sijoituspaikka. Kaikki muu SAASTAA otetaan kiinni ja poistetaan.

   • Päteekös rotulait Erkin omalla soramontulla jonne olit itse vielä vähänaikaa sitten viemässä ulkomaalaisia vähän “pum pum”?

 4. Nykyaikaisten ympäristölakien aikana, soramonttujen käyttö teurastuspaikkana, saati loppusijoituspaikkana on vähintääkin kyseenalaista toimintaa..jo pohjavesienkin tähden.
  Myös ampumalla toteutetut harvennukset, eivät edusta kestävää kehitystä.

  Mikäli “pum-pum” korvataan kotimaisesta hampusta valmistetulla monikäyttöisellä köydellä ja loppusijoitus hoidetaan esim. polttamalla, tahi kompostoimalla….meikä on messissä 😀

  • Luulisi komposteista saatavan hyvää kukkamultaa, onhan se raaka-aine jo valmiiksi lahoamaan päin. Toisaalta, siinä voi olla haitallisia, hallusinaatioita aiheuttavia kemiallisia aineita… 🤔

   Inhimillisyyden nimissä ja ollaksemme humaaneja, se hamppuköysi pitää rasavata hyvin ja siihen on laitettava pehmuste, ettei se hierrä herkkäihoisia. 🤪

   • Ei saa käyttää ihmispaskaa eli vassareita ja muuta saastaa ihmiskäyttöön tulevan tuotteen lannoituksen. Tulee aina laittaa ristiin eläin- ja ihmisperäinen lannoite em. lajien välillä. Jotkut hipit kerran lannoittivat ganja-viljelmänsä omalla paskallaan. Tulivat, hipit, kipeiksi.

Comments are closed.