Koti Uutisia Ulkomaat YK kieltäytyy auttamasta Syyriaa, jos maassa ei tapahdu “poliittista muutosta”

YK kieltäytyy auttamasta Syyriaa, jos maassa ei tapahdu “poliittista muutosta”

9

Laajalle yleisölle vuotanut dokumentti osoittaa, ettei YK:lla ole aikeita antaa humanitääristä apua Syyrialle, jos maassa ei tapahdu “poliittista muutosta”. Asiasta on jo jonkin aikaa kiertänyt maailmalla huhuja, mutta niin kutsuttu kansainvälinen rauhanjärjestö on aikaisemmin kieltänyt nämä väitteet.

Ennen vuotoa salaisena pidetty YK:n direktiivi julkaistiin venäläisessä Kommersant-lehdessä. Lehden julkaisema kaksisivuinen dokumentti on päivätty lokakuussa 2017. Vuodetun dokumentin mukaan YK “olisi valmis tukemaan maan jälleenrakentamista, jos maassa tapahtuu rehellinen poliittinen muutos, jonka neuvotteluun kaikki osapuolet osallistuvat”.

Jo ennen dokumentin vuotamista julkisuuteen Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov syytti YK:ta siitä, että järjestö on liittänyt oman halukkuutensa jälleenrakentaa Syyriaa poliittisiin kriteereihin. Venäjä alkoi epäillä YK:n toimia sen jälkeen kun kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö Unesco kieltäytyi auttamasta maailmanperinnöksi luokitellun Palmyran kaupungin jälleenrakentamisessa.

Lähde: RT

9 KOMMENTIT

 1. Ei kovinkaan yllättävää, kun tietää ketkä johtavat koko kioskia.
  YK ei ole kuin poliittinen käsikassara sionisteille, suora jatke koukkunokkaiselle kansainliitolle.

  • Ja sitten (((NATO))), näiden murhaus- ynnä ryöstöretkue. Eipä NATO:a kiinnosta esim. turvata rajojamme ruskealta, keltaiselta ja mustalta saastalta, jota valuu Jewrooppaan.

   The Jewnited Nations!

 2. YK:lla ei siis ole aikeita antaa humanitääristä apua Syyrialle, jos maassa ei tapahdu ”poliittista muutosta”. No mitenkähän olisi, jos sinne saataisiin kansallissosialistinen hallinto, heruisko sitten..?

  • Joo! USA:n pommikoneet tulisi levittään “demokratiaa” ja “rauhaa”.

 3. YK siis kiristää itsenäistä valtiota. Mutta mietitäämpäs hetki mitä nämä “poliittiset muutokset” voisivat olla? No, samat kuin naapurivaltioissa, eli amerikkalaiset saavat öljykentät omistukseensa ja pumppaavat sieltä ilmaiseksi öljyä. Niin kävi Egyptissä ja niin kävi Libyassa. Amerikkalaiset eivät ole kiinnostuneet maasta tai sen hyvinvoinnista. Sotilaat miehittävät ensimmäisinä öljykentät ja sitten aletaan hommiin. Kansa saa selvitä omillaan niinkuin ennenkin.

 4. YK on roska järjestö. Aivan kuten myös aina vedottavat ja globalistien laatimat kansainväliset sopimukset.

 5. Tulipahan mieleen… Ovatko jutkut nyt keksineet sellaisen säännön, ettei JewTubeen saa kuvata alaikäisiä ilman heidän lupaansa edes julkisilla paikoilla?

  Näitä 1.1. syntyneitä “alaikäisiähän” riittää…

 6. Ei Syyria tarvitse mihinkään JewYK:n kiristys rahoja, sillä se pystyy nousemaan ylös ja jälleen rakentamaan maansa terveelle pohjalle itse omakustanteisesti, ilman juutalaisrahaa ja näinhän teki myös Saksa v. 1933 lähtien Aatun valtaan nousun myötä.

  Perussääntö 1, ei pidä ottaa koskaan Juutalaisten tarjoamaan velka- tai muutakaan rahaa vastaan tai olet sen jälkeen näiden talutusnuorassa.

  • Butts, $CATainen, Sioni, Pipipää, Kyrpä ja muut “päättäjämme” eivät ole sääntö #1:tä selvästikään kuuleet. Suomi meni ja hyväksyi kaikenmaailman “apupaketit”, vaikkei tekstejä oltu edes suomennettu eli kukaan noista vitun nollista ei edes ymmärtänyt mihin nimensä laittoi. Näin se maa myydään.

Comments are closed.