Koti Uutisia Ulkomaat Video: Yhdysvaltain tautikeskuksen johtohahmo haluaa eroon valkoisista – he eivät suostu...

Video: Yhdysvaltain tautikeskuksen johtohahmo haluaa eroon valkoisista – he eivät suostu rokotettavaksi

5
Carol Baker.

Professorina Baylor college of medicinessä toimiva, sekä Yhdysvaltain tautikeskuksen immunisointikäytäntöjen neuvonantokomitean johtajana toiminut Carol Baker sanoi hiljattain paljastuneessa vuoden 2016 haastattelussa, että valkoisista pitäisi hankkiutua eroon koska valkoiset suhtautuvat kaikista epäilevämmin rokotteisiin, eivätkä suostu ottamaan niitä. Hänen mukaansa sen sijaan maahanmuuttajat ovat kaikista innokkaimpia menemään rokotettavaksi.

“Minulla on ratkaisu. Jokainen julkaistu tutkimus viimeisen viiden vuoden ajalta, kun katsot rokotekieltäytyjiä. En puhu nyt epäröinnistä, useimmat heistä voimme suostutella hyväksyntään. Mutta kieltäytyjät… Meidän pitää vaan hankkiutua valkoisista eroon Yhdysvalloissa.” Baker sanoi haastattelussa.

Lähde: District Herald

5 KOMMENTIT

  1. Taitaa olla niitä “valittuja” tämä prohvessori. Tervemenoa vaan (myrkky)rokotuksille Ms.Baker . Viisaat,aidot euripidit jatkavat kieltäytymistään aiheellisista syistä.

  2. Antoi kommentin yllyttämisestä kansanmurhaan, mutta kun kohde on “oikea”, niin tuomioistuimen sijaan saat myötäilyä ja nyökyttelyä, todella sairas maailma. Siellä istuu valkoisia rivissä nyökyttelemässä päätään, kun tämä lehmä juuri toivoi heidän kuolemaansa. Btw. tämän noidan on pakko olla osa valittua kansaa.

  3. (((Carol Baker))).

    Se on, muuten, “vain” eikä “vaan” tuossa sitaatissa jutussa…

  4. Sairaan näköinen noita.Pistävät silmät ja tunteeton muka poliitiikon hymy.Vrt.Tytti Tuppuraisen pyrkyrin olemusta ja ilmeitä

  5. Nimestään huolimatta haisee “kikeltä” ja melko vahvasti haiseekin

Comments are closed.