Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Juutalaisjärjestö ADL rekrytoinut “naaraspeurana” itseään pitävän miehen

Juutalaisjärjestö ADL rekrytoinut “naaraspeurana” itseään pitävän miehen

3

Maailman vaikutusvaltaisimpiin juutalaisiin lobbausjärjestöihin lukeutuva Anti-Defamation League (ADL) on värvännyt riveihinsä miehen, joka on vienyt viime vuosina muotiin nousseet perversiot uudelle tasolle. “Steph Loehr” -niminen juutalaislobbaaja on mies, joka väittää olevansa “naaraspeura”.

Juutalaisjärjestön rekrytoiman transun suurimmat ansiot ovat hänen videopeliharrastuksensa sekä “toiseutensa”. Loehr kertoo käyskentelevänsä niityillä syöden ruohoa. Lisäksi hän on esiintynyt verkkokameran edessä kumppaninsa kanssa saaden “peuragasmeja” kumppanin rapsuttaessa häntä.

Kaikki tämä olisi vain huonoa tosielämän Internet-tragikomiikkaa, mikäli Loehrin edustamalla ADL:llä ei olisi suoraa neuvotteluyhteyttä Amerikan ja monien muiden maiden valtiojohtajiin. Juutalaisjärjestö pyrkii porrastaen valtavirtaistamaan länsimaissa entistä tuhoisampia ja rappeutuneempia ilmiöitä. ADL on ollut myös yksi vapaan maahanmuuton aggressiivisimmista kannattajista. Järjestön ainoat tavoitteet vaikuttavat olevan Israelin ylivallan turvaaminen sekä valkoisten länsimaiden tuhoaminen.

“FerociouslySteph”-nimimerkkiä verkossa käyttävän ADL-transun tuorein aluevaltaus on Twitch-videopelialusta, jolla on miljoonia käyttäjiä eri mantereilla. ADL-transun tehtävä on levittää poliittisen korrektiuden ja suvaitsevaisuuden ilosanomaa virtuaalimaailmaan, jossa sensuurin puute on usein johtanut “ei-toivottujen mielipiteiden” yleistymiseen.

ADL on aiemmin tehnyt avointa yhteistyötä muun muassa Googlen kanssa ehostaakseen hakukoneen poliittisia sensuurijärjestelmiä. Nyt ADL on edustettuna myös Twitchissä, jonka “turvallisuusneuvonantajaksi” Loehr on nimitetty. Loehr on luvannut hyökätä “valkoisen ylivallan kannattajia” vastaan sekä todennut, että “miesten mielipiteillä ei ole väliä”. Loehrin mukaan myös kilpailullisuutta on vähennettävä pelimaailmassa, sillä kilpailu ja tasa-arvo eivät sovi yhteen.

Lähteet: Anti-Defamation League, RT

3 KOMMENTIT

 1. Aika myötis keissi:D Vittuako päästävät mt-vikaisia vaikutusvaltaisiin asemiin?

 2. Vaikuttaa hullulta päällepäin, mutta yhtä kiihkeästi tämäkin vajakki vihaa valkoisia

 3. HALOO! Sinunkin lapset joutuat viherpunamädätyksen uhreiksi koulussa. Sekä ilmastonmuutosmädätykseen. Viimeksi mainittu toimii aivopesuna siihen että Suomen kansa suostuu joka vuosi antamaan miljardeja juutalaisille muka “ilmastonmuutoksen estämiseen”. Katso alla oleva lainaus. Suoraan veronmaksajien kustantamasta gradutyöstä. Siinä sanotaan suoraan että olisi kyse “oppimisesta”, kun selvästi on kyse agendan runttaamisesta nuoren oppilaan kalloon väen väkisin ja muun muassa sosiaalisen paineen ja urakehitys-pelotteiden kera.

  Ainakin selviää että tehokasta on koulun ilmastonmuutosagendan pakottaminen lastemme kalloon.

  Sitaatti alla on vain pieni osa koko jutusta. Sen alustuksesta saa kuvan että voi olla tilattu vakoilutyö, että miten hyvin myös kemian oppitunneilla aivopestään koululaisia ilmastonmuutokseen.

  35 Kysymys: 3.4 Oppilas on huolissaan ilmastonmuutoksen seuraamuksista. Vastaus: Frequency Percent Valid Percent Percent Cumulative ,7 40,7 40, ,1 48,1 88, ,4 7,4 96, ,7 3,7 100,0 Total ,0 100,0 Lomakkeessa haluttiin myös saada tietoa siitä, olivatko oppilaat tyytyväisiä omassa maassaan saatuun ilmastonmuutosopetukseen. Tätä mitattiin väitteellä: Olen saanut riittävästi tietoa ilmastonmuutoksesta koulussa oppitunneilla opettajaltani. Kysymys mittaa siis koulunopetusta sekä oppilaan oman opettajan onnistumista opetustyössä oppilaan kokemusten kautta. Oppilaat, jotka olivat tyytyväisiä saatuun opetukseen, vastasivat tähän kysymykseen joko 2 = Samaa mieltä tai 1 = Vahvasti samaa mieltä. Oppilaat, jotka eivät olleet tyytyväisiä saatuun ilmastonmuutos opetukseen, vastasivat joko 3 = Eri mieltä tai 4 = Vahvasti eri mieltä..”

  Sanna Amanda WesterbergPro gradu -tutkielmaKemian opettajakoulutusyksikköKemian laitosMatemaattis-luonnontieteellinen tiede-kuntaHelsingin yliopisto9. toukokuuta 2011Ohjaaja: Maija Aksela

Comments are closed.