Koti Uutisia Pohjoismaat Video: rotumuukalainen ahdistelee tiineenä olevaa tammaa

Video: rotumuukalainen ahdistelee tiineenä olevaa tammaa

7

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Hågabyssä Ruotsissa Agnes Mårs näki valvontakamerasta miehen kuljeskelevan hevostallinsa lähistöllä ja menevän lopulta sisään talliin. Mårs kelasi valvontakameran kuvaamaa videota ja videolla näkyy, kuinka rotumuukalainen ahdistelee seksuaalisesti tiineenä olevaa tammaa työntämällä kätensä sen sukupuolielimiin.

– Näin, että joku meni aition sisälle. Pelkäsin kuollakseni – –. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä hän oli siellä tehnyt ja oliko tamma tai varsa haavoittunut. Kelasin siis videota taaksepäin katsoakseni, mitä hänellä oli mielessään. Sitten näin sen, Mårs kertoo SVT:lle.

Todistettuaan hevosen seksuaalista ahdistelua Mårs herätti isänsä, joka meni talliin kohdatakseen rotumuukalaisen. Rotumuukalainen oli kuitenkin jo ehtinyt poistua paikalta isän päästessä talliin asti. Lyhyen aikaa tapahtuman jälkeen Mårs kehotti Facebookissa ihmisiä kertomaan, mikäli heistä joku tunnistaa hevosta ahdistelleen rotumuukalaisen sekä jakoi valvontakameran videon.

Tällä hetkellä videota on jaettu yli 36 000 kertaa. Tapauksesta on tehty ilmoitus poliisille.
(Varoitus: ei herkille lukijoille)

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

  1. Ahmedilla alkoi tekeen mieli. Paremman puuttessa sitten vaikka tammaa. Nuo ovat niin vastenmielisiä olentoja, että nussii vaikka vuohia ja hevosia.

    • Näin on nähty. Nimimerkillä 1984 – 1985 Irakissa. Oli valkoisella heterolla joskus hiukan ihmettelemistä…

  2. Hyi jumalauta… näiden saastojen annetaan kulkea vapaana… pitäisi olla lupa ampua!

  3. Kyseinen tapaus on nostanut raivon ja inhon varsinkin hevosharrastajien piireissä/ryhmissä.

  4. Juokse sinä humma kun taivas on niin tumma. Näin maahanmuuttajat sopeutetaan ruotsalaiseen kyläidylliin.

  5. Kaveri taitaa olla “hevosmiehiä”. No, kai sitä hämärässä tummaa tammaa erehtyy luulemaan naiseksi, kun ei ole koskaan naista nähnyt. Ainoastaan mustia vihaisia jätesäkkejä. Ei sitä silloin voi tietää miltä nainen näyttää.

    Tässä aiemmin keväällä tuli dokumentti lähi-idän “machoista”. Prostituoidut kertovat että suurin osa ei tiedä mihin pippelinsä laittaisi. Osa jopa yrittää yhdyntää napaan. Ja poikkeuksetta kohteena on peräreikä. Tiedä sitten mikä siinä niin arabeja houkuttaa. Ja se että suurin osa arabeista haluaa seksiä transun kanssa, vaikka olisivat aviossa. Ja silti ne kieltävät olevansa homoja. Hmm… Onkohan niillä monta persoonaa joilla ne kieltää oman käytöksensä? Aivan kuten politikoilla “En se minä ollut vaan se oli se vapaa-ajalla ollut minä”. Sama tässä. Ei se ollut turvapaikanhakija vaan se oli se eläimiinsekaantuja.

Comments are closed.