Koti Uutisia Ulkomaat Der Spiegel: Saksan poliisissa ja armeijassa kymmeniä “uusnatseja”

Der Spiegel: Saksan poliisissa ja armeijassa kymmeniä “uusnatseja”

5

Saksalaisen Der Spiegel -lehden mukaan Saksan turvallisuusorganisaatioissa, kuten poliisissa ja armeijassa, on “kaksinumeroinen määrä” Reichsbürger-järjestöön kuuluvia ihmisiä. Osaa Baijerin valtionpoliiseista on alettu kuulustella jäsenyyden takia ja viisi on pidätetty virastaan. Myös liittovaltion poliisissa 11 virkamiestä on kuulustelun alaisina. Heistä osalta on otettu virka-ase pois.

Reichsbürger-järjestön ajatusmaailma pitää nykyistä Saksan liittovaltiota epälegitiiminä ja tunnustaa sen sijaan Kolmannen valtakunnan legitiimiyden.

Lähde: MTV

5 KOMMENTIT

 1. Kyllä se on kauhea butthurt, kun isänmaallisia ja kansallismielisiä on näissä viroissa.
  Toki sen vuoksi, kun muut virran mukana kulkevat tekevät töitä ensisijaisesti rappiopolitiikan vasalleina ja nielevät kaiken mitä “oikeaksi” sanotaan.
  Reichsbürger järjestö on täysin oikeassa, saksa ei ole kokonainen eikä näin ollen legitiimi.

 2. Erinomaista, loistavaa. Saisi olla satoja tai tuhasia. Tosipaikan tullen osaavat puolustaa omiaan. Tai mikä parempi, johtaa kansasta muodostettavia joukkoja. Hallussa on tiedonvälitys, strategia, voimankäyttövälineet sekä paljon rakennuskai/varastoja joihin ei tavallisella kansalaisella ole pääsyä.

  Toivottavasti suurinta osaa ei ole onnistuttu prifiloimaan. Sillä tiukan paikan tullen kun ensimmäinen toimii, muut seuraavat perässä.

 3. Asiaa. Jutkuilla kyllä sodan jälkee ollu koko maa,täysin heidän kontrollissa.

 4. Järjestön jäseniä ehkä parikymmentä vain mutta aatetovereita löytyy varmasti huomattavasti enemmän. Matujen kanssa päivittäin painivista kenttämiehistä löytyy kansallismielisiä joka maassa jossa mutiaisvyöry on hautaamassa alkuasukkaat. Näkevät sen arkitodellisuuden mistä neljän seinän sisällä turvassa istuvilla päättäjillä ei ole hajuakaan. Tai jos onkin niin kiinnostus puuttuu kun palkka ja luontaisedut juoksee.

 5. Eikös 90-00 taitteessa ollut kohu, kun BW:ssä paljastui joukko omia harjoituksia pitäviä kansallissosialisteja 😀 Meitä löytyy yhteiskunnan useilta aloilta..valitettavasti ei tarpeeksi, mutta kuitenkin. Siksi on outoa, että asia Saksassa edes ylittää uutiskynnystä.

Comments are closed.