Koti Uutisia Video: mies pysäytti yksin Göteborgin homomarssin

Video: mies pysäytti yksin Göteborgin homomarssin

20

Ruotsalaismies osoitti esimerkillistä kansalaisrohkeutta pysäyttämällä yksin Pride-homomarssin.

Internetissä Ulven-nimimerkillä esiintyvä mies protestoi homolobbausta vastaan osallistumalla Göteborgissa järjestettyyn homomarssiin pukeutuen T-paitaan, jonka kuvassa ydinperhe suojautuu sateenkaaren väriseltä vesisateelta. Hän onnistui yksin pysäyttämään koko kulkueen noin minuutin ajaksi menemällä seisomaan marssiin osallistuneen auton eteen.

Lopulta poliisi otti miehen kiinni ja vei hänet pois. Alla on esillä video tempauksesta.

Lähde: Nordfront.se

20 KOMMENTIT

 1. No, kai sitä saa osoittaa mieltään mielenosoituksessa?
  Ei poliisi oikein ymmärtänyt nyt koko asiaa.
  Onkohan noilla mitään palikkatestiä enää nykyään jossa selvitetään älykkyys?

 2. Otteista päätellen poliisit olivat myöskin B- rapun miehiä. Aikamoista paskaa…milloin tästä tuli normaalia? Kaikki fägät vois mennä takas kaappiin.

 3. Eikös tämä ole sama kaveri, joka meni kommareiden tilaisuuteen näyttämään harhaanjohdetuille kansallissosialismi-kylttiä. Hieno mies kertakaikkiaan!

  • Näyttäisi muuten olevan, erittäin hyvä bongaus. Siinä on mies, joka tekee, eikä vikise. Ei voi muuta kuin arvostaa tuollaista sinnikkyyttä.

 4. Aivan kuten Kiinan opiskelijamielenosoituksissa alku kesällä v. 1989, jolloin kauppakassi kädessään oleva tuntemattomaksi jäänyt mies pysäytti panssarivaunustojen jonon pitkäksi aikaa asettumalla yksin seisomaan ensimmäisen vaunun eteen seisomaan.
  Mies todennäköisesti teloitettiin heti kohta tapahtuman jälkeen. Mysteeriksi on kuitenkin jäänyt miehen henkilöllisyys, mutta hän ei ollut varsinainen mielenosoittajiin kuuluva jäsen, vaan se oli häneltä impulsiivinen teko, joka pysäytti omaa kansaansa murhaavan sotakoneen hetkeksi ilmeisellä kauppa reissullaan.
  Tuosta lehtikuvasta tuli ikoninen vuoden kuva v. 1989 kautta maailman ja tuon aikaisessa Suomessakin se noteerattiin kutakuinkin länsimaisen demokratian periaatteisiin kuuluvalla tavalla esimerkkinä totalitärismistä, jossa kansalaisoikeudet ovat poljettu rauta-anturan alle.
  Nythän Suomessa varsinkin banaani-valtiomaisen hallitus farssin ja persujen loikkareiden ansiosta elämme Kiinan kaltaisessa maassa, jossa demokratialla ja oikeuteen erilaisiin poliittisiin mielipiteisiin ja niillä vaikuttamiseen yhteiskunnassa on kiellettyä ja elämme EU eliitin Brysselin globalistien diktatuurissa, joka tekee valkoisen rodun kansanmurhaa Euroopassa tuomalla tänne muslimi saastaa murhaamaan ja raiskaamaan Euroopan kaikin puolin elinkykyisten kansallivaltioden valkoisia kanta-asukkaita. Aivan kuten heillä ei olisi oikeutta elää tässä maailmassa normaalia elämää kuten tähänkin asti on ollut.
  Alamme olla niillä rajoilla, jolloin kansan on noustava barrikadeille puolustamaan itseään ja aloittaa sota maanpettureita ja kommunisteja vastaan jättämättä ketään sellaista kunniatonta paskiaista henkiin. Henki hengestä.

 5. Kova video ja tempaus. Huumoria aiheutti myös tämä viimeinen genderfluid “ihminen”

 6. Hyi saatana tätä sivua jokainen saa olla omanlaisensa mitä se teidän persettänne kutittaa jos joku rakastuukin vastakkaiseen sukupuoleen . KASVAKAA ja hankkikaa oma elämä, varmasti jokaisella on omat elämät ja ongelmat joten älkää puuttuuko muitten asioihin.

  • Julkinen pervoilu ja seksuaalisten marginaali-ilmiöiden normalisointi “rakkauden” varjolla on oksettavaa!

  • Voit muuten täältä käydä katsomassa kuvia viime vuoden Helsinki Pridesta: http://www.vastarinta.com/pride-koko-perheen-juhla/

   Onko kuvissa esiintyvät asiat mielestäsi sellaisia terveitä ja hienoja arvoja, joita tulisi voida saada julistaa? Tän vuonna tuo kyseinen pervomarssi on muuten ilmoittanut ottavansa kohteekseen erityisesti 13-vuotiaat lapset. Pedofiliaa tämä on.

 7. Ja hei herätkää saatana ei ole kyseessä hieno mies vaan itsekäs paska

  • Millä tapaa itsensä laittaminen vaaralle alttiiksi on itsekästä?

   Sen sijaan on itsekästä vaatia saada itselleen erityisoikeuksia pelkästään oman mielenhäiriön vuoksi, kuten homot tekevät.

   • vaaralle alttiiksi?

    Ja, korjatkaa jos olen väärässä, mitä erityisoikeuksia homot vaativat? Käsittääkseni he haluavat samat oikeudet kuin kaikilla muilla on, niin ettei tarvitse arkielämässä pelätä sitä että jollekin paljastuu omat yksityisasiat. Olen samaa mieltä siitä että liiallinen homorummutus on aina liiallista homorummutusta mutta toisaalta taas sinun asenteesei siitä että he ovat “mielenhäiriöisiä” ehkä kertoo juuri sen syyn minkä vuoksi he rummuttavat…

    Se mitä jokainen tekee ja mistä itse pitää on jokaisen oma asia. Asian pitäisi olla niin että jos on homo niin sitten on homo, siitä ei kenenkään tarvitse alkaa arvostelemaan henkilöä tai syyttämään mielenvikaiseksi. Vastaavasti taas ei myöskään tarvitse joka vastaantulijalle kuuluttaa että “minä olen homo”, miksi? No koska suoraan sanottuna itseäni ei ainakaan kiinnosta onko vastaantuleva henkilö tai työtoverini homo, hetero, bi tai jotain muuta, se on ihan sama.

    Voisitko Antifag hieman valoittaa miksi koet asian niin uhkaavana?

    • Vaaralle alttiiksi. Tuossa on riskinä saada homolauma niskaansa, ja lisäksi ruotsissa myös antifasistit saattavat jälkikäteen koputella ovellesi. Tai vaihtoehtoisesti poliisit, mutta nämähän on nykyään muutenkin synonyymejä toisilleen.

     Tästä ei ole kovinkaan kauaa, kun eräs transu loukkaantui henkilöllisyystodistuksen kysymisestä niin paljon, että tämän loukkaantumisen päätteeksi HSL ilmoitti muuttavansa käytäntöjään. Loukkaantumisen syy: naiselta näyttävä transu antoi lipuntarkastajalle miehen henkkarit ja tarkastaja kehtasi epäillä henkkareiden olevan jonkun muun. Koska tarkastaja teki sukupuolioletuksen, loukkaantui transu ja ainakin yli 700 idioottia laittoi palautetta firmalle.

     Jos minä miehenä näyttäisin naisen henkkarit jossain, joutuisin luultavasti putkaan. Transun tapauksessa HSL muuttaa käyränröjään, koska yksi hullu ei ymmärrä luonnollisten asioiden kuten sukupuolierojen päälle.

     • No siis jos transu joka on mies mutta näyttää naiselta näyttää miehen henkkarit niin mikä on ongelma? Toki kyseinen henkilö olisi voinut ajatella hieman ja ottaa uudet passikuvat sitten vaikka missä ulkonäkö vastaa sitä miltä näyttää. Mutta jos sinä näytät naisen henkkarit niin näyttäisit siis toisen henkilön henkkareita mikä olisi taas aivan eri asia… Ja tuskinpa putkaan joutuisit.

      Tuon videon “homolauma” olikin todella uhkaavan oloinen. Yhtä lailla sitä on mahdollista saada “natsilauma” tai hyppypotku niskaansa jos menee natsien mielenilmauksen eteen, ehkä jopa isompi todennäköisyys.

      Ja olet kyllä oikeassa antifan suhteen, se porukka on ihan perseestä ja asialle olisi hyvä saada tehtyä jotain. Mutta vähän epäilen että hekään nyt jaksavat alkaa tuollaisesta nillittämään.

      Mutta siis saanko kysyä että miksi olet niin homovastainen? Tai oikeastaan miksi kiinnität toisten yksityisasioihin niin paljon huomiota? Onko sinulla ollut joskus uhkaavia tilanteita homojen kanssa? Tämä siis ihan mielenkiinnosta koska itse en juurikaan kiinnitä homoihin mitään huomiota enkä arkipäiväisessä elämässä juurikaan ole “uhkaavia” homoja tavannut. Eipä sillä, en kyllä koskaan kyselekään ihmisiltä että ovatko homoja. Se periaate minulla on ollut että homo saa olla kunhan ei ala minun persettäni kuolaamaan.

     • Eikös Ruotsissa järjestetyssä Vastarintaliikkeen marssilla yhdessä kohtaa marssijoiden eteen hypännyt kaljupäinen musta nainen nyrkki pystyssä? Häntä ei tietääkseni potkaistu hyppypotkulla eikä pahoipidelty mitenkään muullakaan tavoin joten juutalaisen valhe “korkeasta todennäköisyydestä joutua natsien hakkaamaksi jos menee niiden kulkueen eteen” ei oikein pidä paikkaansa. Karttunen taas oli yksittäistapaus ja yksittäistapauksiahan ei saa yleistää kuten ei afrikkalaisten tekemiä raiskauksiakaan.

 8. Hienosti tehty! Toivoisin, että Suomessakin Prideä vastustettaisiin näkyvämmin.

 9. http://ylewatch.blogspot.fi/2017/06/helsinki-pride-jollet-ole-puolellamme.html

  “This is why Jews spread homomania all over. The Spread of homomania means every nation must be Sensitive to the elite-minority vanity of homos. It means the silencing of the great normal sane decent majority to appease and flatter a deviant minority. Once this mentality takes root in a nation, its mind-infected populace is more likely to surrender to foreign invasion and appease the nasty sensitivities of minorities-as-new-nationals.

  Under the law of globalism, you have more pride, rights, dignity, and honor as a minority than as a majority. So, if you’re a Japanese in Japan, you suck. But if you’re a Japanese minority in Australia or the US, you are special and to be ‘celebrated’. If you’re a Hindu in India, you ain’t nothing special. But if you’re a Hindu in Canada, you are such a darling. If you’re a Muslim in the Muslim world, you and your kind deserve to be bombed back to the stone age by globalism’s Wars for Israel. But if you’re a Muslim minority in the West, you are the most wonderful kind of person who must be shielded from ‘Islamophobia’

  (…)Now, what is to be the common bond among all peoples in the end where all cultures are diluted and degraded by globalism?

  Homomania. By praising homos-as-elite-minorities above all, the entire world will be pro-elite-minoritarian, and that is wonderful for Jews, the most powerful elite-minority in the world. Worshiping homos is gateway to worshiping Jews as homos are elite-minority-proxies of Jews as elite-minority-masters of the world.”

Comments are closed.