Koti Artikkelit Video Kohti vapautta! -marssilta

Video Kohti vapautta! -marssilta

23

Suomen kansallissosialistit järjestivät itsenäisyyspäivänä jo kolmatta kertaa Kohti vapautta! -marssin. Tänä vuonna paikalla oli noin 400 marssijaa. Päivän teema oli protesti poliittista poliisia (PolPo) vastaan.

Marssi sujui suhteellisen rauhallisesti, sillä vastamielenosoittajat välttivät parhaansa mukaan fyysisiä yhteenottoja. Ainoisiin väkivaltaisuuksiin syyllistyikin PolPo, joka provosoitui mielenosoittajien käyttämistä hakaristilipuista, vaikkei Suomen laki lippuja kiellä.

PolPo onkin saanut viime päivinä kovaa kritiikkiä poliittisesta mielivallastaan, minkä lisäksi Pohjoismainen Vastarintaliike ja kansallissosialismi ovat saaneet valtavasti näkyvyyttä lööpeissä ja johtavien poliitikkojen kannanotoissa. Marssi todisti, että Suomen poliittinen poliisi on kuin onkin vihamielistä eliittiä palveleva kansanpetturi, joka on valmis rikkomaan lakia yrittäessään tukahduttaa toisinajattelun.

Julkaisemme marssiin liittyvää kuva- ja videomateriaalia tulevina päivinä. Alla on video marssin tapahtumista.

23 KOMMENTIT

 1. Edes “kumiluoti” Jari ei tainnut olla paikalla. Mutta siitä huolimatta poliisi katsoi velvollisuudekseen keskeyttää mielenosoituksen ja poistaa omasta mielestään materiaalia, jonka poliisi luokitteli sopimattomaksi. Vaikka ei sitä heti tehnyt.

  Tällä tavalla toimiessaan ja varsinkin mielenosoittajat raudoittaessaan poliisi syllistyi virka-aseman väärinkäyttöön, virkavelvollisuuden rikkomiseen ja virkavirheeseen. Eduskunnan oikeusasiamies tullee saamaan asiasta kantelun ja vahingonkorvausvaatimukset.

  • Ei tarvitse, silloin kun poliisi ei osaa sanoa lainkohtaa johon hänen päätöksensä perustuu. Tai hän ei sano nimeään.

   Sitäpaitsi, raudoittaminen vaatii lainmukaan aina poliisin väkivaltaisen vastustamisen. Se että sanoo “hei älä koske siihen” ei ole väkivaltaista vastustamista.

   • Eikä vaadi. Poliisin tottelematta jättäminen ja/tai poliisin tehtävän suorittamisen estäminen voi johtaa kinniottoon. Väkivaltainen vastustaminen voi johtaa kovempiin rangaistuksiin. Faktat kuntoon ennen argumentointia.

    • Tässä se nähdään, taas tuo sana “voi”. Se ei tarkoita että se autmaattisesti johtaa siihen. Sitten kokonaan erikseen on tämä raudoittaminen joka vaatii väkivaltaista vastustamista. Pelkkä tottelemattomuus tai tehtävän suorittamisen estäminen ei siihen annan oikeutta. Eikä varsinkaan kommentti “älä koske siihen”.

     Kumiluodin kannattaisi miettiä mitä kirjoittaa ettei kirjoita ympäripyöreitä. Keltaisen lehdistön sanoja “voi”, “saattaa”, “jopa”, “ehkäpä” jne viljellään niin monessa yhteydessä että se vesittää tosiasiat tai väiteen. Tässä tapauksessa väitteen. Joka koski raudoittamista.

     • “Tässä se nähdään, taas tuo sana ”voi”. Se ei tarkoita että se autmaattisesti johtaa siihen.” -Ei niin. Poliisi toimii tilanteessa parhaaksi näkemällä tavallaan. En ymmärrä pointtiasi.

      Mistä olet saanut päähäsi, että raudoittaminen vaatii väkivaltaista vastustamista?

      En ymmärrä viimeisen kappaleesi pointtia. Käytin sanaa tarkoituksenmukaisesti, koska sillä on vaikutus lauseen merkitykseen.

    • Otetaampas hattu päästä ja tuumataas hetki. Tätä juupas-eipäs väittelyä voi jatkaa pitkäänkin mutta se ei juuri johta mihinkään.

     Meillä on kaksi eri näkemystä asiasta: mielenosoittajien ja poliisin. Sitten on isänmaallisten ja sivustakatsojien. Hekin muodostivat tilanteesta mielikuvan vaikka eivät sitä ehkä julkisesti muiden ihmisten kanssa jaakkaan.

     No, miltä poliisin toiminta näytti sivullisen silmin? Lyhyen debatin jälkeen paikalla olleen miehistön toimesta voimankäyttö. Lain laatijat aikoinaan lienevät miettineet että poliisilla on oltava voimankäyttöoikeus taatakseen sekä oman, kiinniotettavan että ympäristön turvallisuus. Voimankäyttöön ON oikeus, se ei ole vaatimus eikä yleinen käytäntö. Mutta se mahdollisuus on JOS tilanne sitä vaatii. Tässä tilanteessa, olisiko ollut todennäköistä että nyt pidätetyt olisivat olleet uhka poliisille, itselleen tai ympäristölleen ilman raudoittamista?

     No, mietitäämpä asiaa toiselta kantilta. Nyt pienempi joukko (mielenosoittajat) joutuivat luopumaan osasta rekvisiittaansa suuremman joukon (vastamielenosoittajat+sivusta huutelija) radikalisoitumisen pelossa. Minkälaisen kuvan se antaa poliisista ja sen toimista? Sivulliselle se näyttää siltä että poliisi toteuttaa “äänekkäämmän” haluja/tahtoa. Äänekkäämpi johto sai halunsa läpi ja rekvisiitta, joka ei ole Suomessa kriminalisoitu, takavarikoitiin. Sivullisen silmin näytti siltä että poliisi toimi pelosta.

     Huomena (tiistaina) allekirjoitetaan Marrakechin sopimus: GCM. Se tarkoittaa että jatkossa kuka tahansa joka asuu EU:n ulkopuolella ja kokee itsensä pakolaiseksi, on oikeus tulla hakemaan euroopasta turvapaikkaa. Kuten aikaisemminkin, Syyrian sodan siivellä, Suomeen on tullut paljon miehiä Irakista koska Suomella ei tiettävästi vieläkään ole luovutussopimusta Irakin kanssa. Huomisen + 20vrk:n päästä ennustan suuren pakolaisvirran saapuvan Suomeen. Onneksi moni kerrostalo isommissa kaupungeissamme näyttää valmistuvan kuin tilauksesta. Jos kansa näkee poliisin päätösten ja toimien johtuvan pelosta, miten se ajattelee poliisin toimivan jatkossa? Kun nykyinenkin tilanne on kestämätön ja sortaa yksilön oikeusturvaa?

     Pienellä teolla ja päätöksellä voi olla kauaskantoiset vaikutukset. Siksi lainlaatijamme aikoinaan säätivät rangaistuksia mitattaessa kiristyvän asteikon. Ensivaiheessa huomautetaa, sitten varoitetaan. Tämän jälkeen annetaan sakkoa, ehdollista vankeutta ja jos mikään näistä ei vaikuta yksilön käytökseen niin sitten ehdotonta vankeutta. Nyt jos mietitään poliisin toimia tässä kyseisessä tapauksessa niin annettiinko ensin huomautuksia? Varoitettiinkon toiminnasta? Kerrottiinko lainkohta? Miksi tällaisissa tapauksissa pitää mennä aina siihen suurimpaan voimankäyttöoikeuteen? Samalla tavalla kuin “kieltokanteessa” jossa otettiin käyttöön heti järeimmästä päästä oleva keino.

     Meillä on Suomesta valokuvia joissa ulkomaalaistaustaiset heristävät sormeaan poliisille, käskyttävät näitä, huutavat näille ja kävelevät tilanteesta pois. Mitähän Suomen kansa ajattelee tällaisesta eriarvoisuudesta? Toiset pidätetään välittömästi vaikka toiset saavat käskyttää poliisia… Tasa-arvoiseksi itseään kutsuvassa maassa tällainen epäjohdonmukainen linjanveto saattaa herättää kummastelua.

     Onneksi vielä ei GCM:n lisäksi ole voimassa EU:n uusi “mielipiderikoslaki”, joka on tietysti yhteinen päätöslauselma (2018/2869) vaikka se vauhdilla etenee EU:ssa, 23.10.2018 esityksestä. 25.10.2018 sen muokkaus loppui ja nyt se on ratifioitumassa jäsenvaltioissa. Veikkaan että huomena sekin saa sertifikaattinsa. Sen jälkeen kaikki kirjoittelu on kriminalisoitu, jos valtaapitävät niin haluavat.

     • Huikeata on meininki Suomessa. Irakilaiset/afgaanit ja muu saasta tekevät mitä tahtovat ja — todellakin — käskyttävät vaikka poliisiakin. Kerrostalot todellakin valmistuvat kuin tilauksesta: olen huomannut kaupungissa kaupassa muonatäydennyksillä käydessäni.

      Nyt olisi todellakin aika laittaa ne vastaanottokeskukset palamaan. Vai meinaatteko kauankin vielä niitä tarroja liimailla?

      RADIKALISOITUKAA, näin puheissakin aina sanotaan. Ottakaa se haltuun, hyvät ihmiset.

 2. Minkä takia tänne suomenkansalaisen niin vaikea liittyä ei osata antaa yhtä tapaamis aikaa vaan pitää itse sitä vinkua eikä sitä anneta kiitos ajan tuhlaamisesta!voisi ilmottaa etusivalla erityisesti jos ei jäseniä tarvita.

  • Jos että sellaisestä turhautuminen on tullut niin tämä elämäntapa ei sovi sinulle.

   Asenne “Kaikki minulle heti!” ei toimi täällä. Mitä muuten aiot antaa liikkeelle?

   • olen eläny tätä elämän tapaa jo 9 vuutiaasta asti kun 4 16vuotiasta neekeri tyttö hakkas mun 6vuotiaan siskon että älä siihen tule selittämään tämä ei minulle sovi. en siihen ole ryhmää aikasemmin tarvinnut nytku olin kiinostunut saman henkisestä porukasta nii ei saa edes selkeää aikaa sovittua millo tavataan vaan pitää lähetellä kokoajan uusia aikojaku eivät herrat osaa antaa aikaa minulle.

    • Oletko selittänyt asiaa uskottavasti?

     Katso tilannetta myös heidän näkökulmasta. Hehän eivät tiedä sinusta yhtään mitään, eivät tiedä edes onko sinun nimesi oikein! Ja kaikki vaihtoehdot ovat mahdollisia, ikävänpuoleisiakin, kuten esimerkiksi: yhteyttä ottaa YLEN soluttautuja, tai joku anarkisti/antifa provokaattori, tai PolPon agentti yrittää mukaan.
     Tai viestisi on joutunut roskaviestikansioon. Tai voi olla jotakin aivan muuta, kuten vastuuhenkilön poissaolo, tai työmatka, tai ylikuormitus.

     Kun kehotin ottaa rennosti tarkoitin, että jos ryhdyt tähän toimintaan vilpittömästi – niin tämä on kestävyyslaji, joka muovaa elämäsi vuosiksi (tai vuosikymmeniksi!) eteenpäin. Päivät/viikot sinne tänne eivät ole kriittisiä. Olitko Kohti Vapautta!-marssilla mukana? Olitko kerännyt kortteja Kansan Yhtenäisyys ry:lle? Oletko liimannut PVL- tarroja tai lentolehtisiä? Annoitko rahallista tukea?
     Osallistuminen julkiseen aktivismiin on paras tapa tulla juttusille, mutta jokainen kansallissosialisti voi toimia itsenäisestikin toteuttaen PVL:n ohjelma ja katuaktivismi tehtävät. Aktivisteilla menee toimintaan käytännössä koko valveellaolo aika.

    • Meitä turhautuneita on paljon, uskoa minua. Leo (se hintti Leo), juha., juhaL, Jussi ja Flyin’ Finn ovat pelkkiä netissä sössöttäviä.

     Toimi itse niin kuin parhaaksesi näet. Itse käyn marsseilla aina, mutta todellisen radikaalin toiminnan suoritan aivan yksinäni. Todellisesta toiminnasta tyhjänlässyttäjät eivät mitään koskaan tule tietämään.

     • No Sinàhan Sé vapaana radikaalina käyt nyt ihan keskenäsi pistämässä vastaanottokeskuksen tai parikin tuleen, niinkuin tuossa vähän ylempänä kehoitat ja videoit urotekosi. Tuollainen urhe yksinäinen susi nyt tekee sen Rambotyyliin vasemmalla kädellä samalla kun päivittää faecesbookia.

      Minä tuen liikettä taloudellisesti kun olen tällainen aikaansaamaton ontuva vässykkä, se tarkoittaa bitcoineja vähintään kerran kuussa. Saatan tehdä jotain muutakin asian eteen, vaan en mainosta sitä enkä uhoa tekemättömillä urotöillä. Kukin tyylillään ja jos tarkoituksesi on luoda eripuraa ja hajaannusta oikean myyrän malliin, niin jatka vaan, olet oikealla tiellä.

  • Täällä vielä näy (poista välit “https:”):
   h t t p s ://filmlar.net/mobile/video/TtAO1AD20wE
   h t t p s ://filmlar.net/mobile/video/CttwGukNy4g

 3. Ovat geoblokanneet videon Ruotsin ulkopuolella. Tätä ne tekevät nyt paljon. Käyttäkää VPNää tai Toria ja säätäkää Ruotsi exit nodeksi niin näkyy.

 4. Muistakaahan asianomaiset viedä loppuun asti tuo lippujuttu. Suomen lain vastaista touhua, perkele. Ensi marssille 40 kpl lippuja. Voin kantaa ilomielin.

 5. Teette itsestänne täyttä pelle porukka tällä polpo jutulla kai tajuatte että sitä tehdää just niinku palkan maksaja sanoo etsä voi raksalla vaan todeta työn antajallesi että emmä suostutätä väliseinää rakentaa luultavasti lennät ulos sieltä ja uusi mies tilalle sama on poliisilla he tekevät vain työtään säälittävää miten teidän porukassa ihanoidaan poliisin hakkaamista ja haukkumista isänmaaliset miehet.eikös poliisi juuri viimevuosina jäänyt rasisti face ryhmästä kiinni? luulisin teidänki haluavan parempia välejä poliisin kanssa miten koskaan voitte tehdä mitään jos olette saanet käytökselläne armeijan ja poliisin vihat niskaan.ei kukaan isän maalinen halau teihin liittyä muutaku pikku gansteri narkkaritkun leikitte jotain pikku rikollisjengiä.joko teidän pitää tehdä radikaaleja muutoksia alkaa heittää roska sakkia ulos joka on mukana vain sen takia että pääse riehumaan ja leikkimään taas kerran teini ikästä tai koko homma tulee kaatuman käsiin.

Comments are closed.