Koti Uutisia Ulkomaat Video: Karkotetut Syyrian kapinalliset tulvivat Turkin rajan läpi päästäkseen Eurooppaan

Video: Karkotetut Syyrian kapinalliset tulvivat Turkin rajan läpi päästäkseen Eurooppaan

8

Kymmeniä bussilastillisia Syyrian hallituksen karkottamia kapinallisia perheineen tunkeutui Syyrian ja Turkin välisen rajan läpi päästäkseen Eurooppaan. Syyrian hallitus ei ilmeisestikään ikävä kyllä voinut teloittaa heitä kaikkia, sillä moinen ihmisoikeuksien vastainen teko olisi pöyristyttänyt liikaa “demokraattista” maailmaa. Voimme siis varautua siihen, että tätä väkeä tulee myös Suomeen, sillä niin kuin sisäministeri Maria Ohisalokin sanoi: “Turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle.”

8 KOMMENTIT

 1. Pari MG42-pesäkettä rajalle, niin taitaa tulla tuolle roskasakkivyörylle päinvastainen suunta. Edes Turkki ei halua näitä, mutta tervetuloa vaan Eurooppaa raiskaamaan!

 2. Kyllä Turkki nuo tänne päästää kun eivät sinne jää ja Suomen hallitus menee nämäkin pelastamaan ja ottamaan tänne. Mistä lähtien muka Turkkia olisi koskaan kiinnostanut valkoisen rodun etu? Saksankin jo ovat luhistaneet…

 3. Erdogan=jutku.
  Sadiq Khan=jutku.
  Barry “Hussein” Soetoro¹=jutku.

  Miettikää: esiintyvät mieluummin musuina kuin jutkuina. Täytyy olla aika perkeleen huono nimi ja maine juudalaisuudella, vaikka on ollut WTC-iskua ynnä muuta. Jutkut toki siellä takapiruina….

  ¹Tunnetaan myös taiteilijanimellä Barack Obama; homoseksuaali, ex-narkomaani.

 4. Voi voi kun toi suuri poppoo marssii kohti Serbiaa ja Unkaria niin rytinä voipi käydä! Eläköön Ratko Mladić!

 5. Aivan järkyttävä määrä ahdingossa olevia naisia ja lapsia näkisi Orpo ja Oharisalo tuossa videossa.
  Normi ihminen ei näe ensimmäistäkään, vain mellakoivia ja rähjääviä aikuisia partalapsia.
  Miksi eivät mene “kotimaahansa” “kurdistaniin”? Aivan, sieltähän kaikki tutut ja sukulaiset ovatkin jo lähteneet eurooppaan, ei ole mamma keittämässä aamusaikkaa.

 6. Suomeen vaan elämään veronmaksajien piikkiin. Sosiaalitoimi rahottaa koko loppuelämän harkinnanvaraisella tuella. Tikkuakaan ei tarvitse pistää ristiin. Kaikki on ilmaista ja kannetaan suoraan eteen.

Comments are closed.