Koti Uutisia Rikos Iranilainen yritti juosta Suomeen, mutta venäläiset rajavartijat olivat nopeampia

Iranilainen yritti juosta Suomeen, mutta venäläiset rajavartijat olivat nopeampia

12

Viime viikolla Venäjän rajavartiosto teki Viipurin alueella havainnon miehestä, joka juoksi nopeasti kohti Suomen rajaa. Pakenija yritti käyttää maastoa piiloutuakseen. Tästä huolimatta rajavartijat pidättivät hänet pian koirien avulla.

Kuten kävi ilmi, pidätettiin 38-vuotias Iranin kansalainen, joka oli aikaisemmin saapunut Venäjälle turistiviisumilla, minkä voimassaolo oli jo päättynyt. Hän kertoi rajavartijoille haluavansa etsiä parempaa elämää EU:ssa.

Lähde: 47 NEWS

12 KOMMENTIT

 1. Juu voi mennä takaisin Iraniin etsimään parempaa elämää, Venäjällä rajavartijat sentään tekevät työnsä, EU-alueella avataan portit tunkeutujamassoille ja taputellaan selkään…

  • SA-hintin “miehet” kantavat kassit ja poliisit nuolevat perseet.

   Sosiaalitoimen kiltit tädit tekevät toimeentulotukiPÄÄTÖKSEN heti maahan saavuttuasi. Oma pankkitili, -kortti ja tili ovat ne ihan ensimmäiset asiat, jotka hoidetaan kuntoon.

   Eikä taatusti kysellä omaisuudesta, tuloista tai muista varoista yhtään mitään. ¦D

 2. Sellainen ol’ Viipuri laarilaarilaa 😀 Häpy Endkö? Itäraja ei vuoda vieläkään! Lännestä kaikki tulee vieläkin…
  Onkohan kukaan tutkinut Tornion tilastoja?
  Haaparannassa kova meininki kun kävin. Aika villi!
  Itse asun ja elän perheeni kanssa täällä Kiirunan kunnassa.

 3. Ja kun venäläinen mies ylitti luvatta rajan pidätettiin ja palautettiin nopeasti. Olisiko tässä nyt rassismia kun samalla tavalla ei kohdella afgaaneja, persialaisia, mesopotamialaisia…

 4. Artikkelissa puhutaan “Iranin kansalaisesta”, todennäköisesti kyseessä on kuitenkin kurdi tai afgaani ja nämä ovat kaikista matuista hankalimpia…

 5. Luoti juoksee hiekka-apinaakin nopeammin.
  —vanha viidakon sananlasku

 6. Vai parempaa elämää, ja millähän specseillä kaveri ajatteli saavansa sellaisen, onko mahdollisesti korkeastikin koulutettu?
  Taitaa olla samoja kurdikriminaaleja mitä tänne on valunut kymmeniä vuosia paremman elämän toivossa, jotkut onnistuneetkin.
  Iranissakin on lait ja niiden perusteella rötöksistä annetaan kunnon tuomiot, mutta täällä pohjolan sosiaalissa taputetaan vain päähän ja sanotaan että sinulla on vain vaikeaa sopeutua näiin rasistiseen maahan, polpokin vain nyökyttelee vaikka teroristijärjestön liput liehuu laittomissa mielenilmauksissa.
  On se jo nähty miten nämä kunniakansalaiset toimivat kuin juutalaiset, valehtelevat, vaihtavat nimensä, pakoilevat työtä sekä vastuita, elävät kuin pellossa, ghettoutuvat.
  Ja vaikka promille heistä olisikin opiskellut ja mennyt työhön, saavat he silti palkan päälle tuon hallituksen periaatepäätöksellä myöntämän 4x:n toimeentulotuen.

 7. Onko tuossa Anter Yaşa?

 8. Venäjällä on krasnojark niminen paikka siperialla.taitaa kaveri juosta pakkasella iloisesti metsä töihin.Suomalaisilla rajamiehillä pitäs olla venäläisten rajamiesten kanssa olla yya,että kun joku mustanaama juoksee Suomen puolelle lännestä tai idästä niin luovutetaanne venäläisten hoivaan.

  • Koira olisi hoitanut tapauksen kaikkein luontoystävällisimmin.

Comments are closed.