Koti Uutisia Rikos Viranomaiset luvanneet hakaristien piirtelijästä 20 000 dollarin vinkkipalkkion

Viranomaiset luvanneet hakaristien piirtelijästä 20 000 dollarin vinkkipalkkion

7
Kuva liittyy tapaukseen.

New Yorkin Oyster Bayssä paljastui elokuussa karmea rikos: joku oli piirtänyt tussilla 7 hakaristiä Theodore Rooseveltin puiston piknik paviljonkiin. Paikalliset lainsäätäjät, uskonnolliset johtajat ja poliisi kiirehtivät tuomitsemaan teon ja vakuuttivat löytävänsä rikoksen takana olevat henkilöt.

Juutalainen poliitikko Joshua Lafazan kertoi teon särkeneen hänen sydämensä ja ilmoitti tapauksen tiedotustilaisuudessa 20 000 dollarin palkkiosta pidätykseen johtavasta vihjeestä.

”Jos käytät maalia, tussia tai liitua tehdäksesi jonkin vihan symbolin jalkakäytävälle, se tulee raportoiduksi. Me löydämme sen. Me suoritamme tutkinnan. Teemme kaikkemme saadaksemme jonkun vastuuseen, kuka se sitten onkaan” Kevin Smith Nassaun poliisin piirikunnasta oli jyrissyt.

Toistaiseksi tekijöitä ei ole löydetty.

Lähde: CBS New York

7 KOMMENTIT

 1. “Art evokes emotion. It doesn’t have to be a thing of beauty.”
  Eli Broad

 2. Kammottavaa! Toivottavasti tämän järkyttävän viharikoksen tekijät saadaan kiinni ja vastuuseen teoistaan! Tagaaja olisi voinut tosin hieman panostaa laatuun. 🙂

 3. Eivätkö hindulaisetkaan saa käyttää enää pyhää symboliaan? 😏

 4. False flag jälleen kerran – Rabbi ja Imaami oli itse asialla. Syyttävät tuosta vaan valkoisia. Näin nuo vain tuhoavat meitä yhdessä. Lait muuttuu meitä vastaan!

 5. “Me löydämme sen. Me suoritamme tutkinnan. Teemme kaikkemme saadaksemme jonkun vastuuseen, kuka se sitten onkaan.”

  Huomaa, “Teemme kaikkemme saadaksemme JONKUN… vastuuseen”
  Hmm.

Comments are closed.