Koti Uutisia Ulkomaat Video: juutalainen koomikko raivostuu yleisön edustajalle

Video: juutalainen koomikko raivostuu yleisön edustajalle

5

Kanadanjuutalainen standup-koomikko Steve Hofstetter raivostui esityksensä aikana yleisön edustalle, joka ilmaisi sen tosiasian, että amerikkalainen media on suurimmaksi osaksi juutalaistaustaisessa omistuksessa.

Sketsissään juutalainen pilkkaa valkoisia, joiden hän olettaa työskentelevän hänen mielestään huonossa työpaikassa. Viitaten Charlottesvillen mielenosoituksessa käytettyyn iskulauseeseen, hän ihmettelee, miksi juutalaiset haluaisivat ”korvata valkoiset” näiden huonoilla työpaikoilla.

Ilmoille jäi kysymys, missä juutalaiset siis haluavat työskennellä ja yksi yleisön edustaja huutaa ”TV”, mikä saa koomikon raivostumaan. Katso video kiusallisen oloisesta tilanteesta:

5 KOMMENTIT

  1. Kannattaa joo tosiaan käydä kattomassa videon kommentit, todellista kultaa

  2. Juutalaiset kontrolloi rahoitusalaa, mediaalaa, asekauppaa, huumekauppaa, politiikkaa jne.

  3. Nuoren miehen tyhmää aggressiivisuutta. Sensijaan, että raivostui, olisi pitänyt sanoa, että toivoo todellakin juutalaisten kontrolloivan TV:tä ja on by the way itsekin jew. Olisi sitten varmemmaksi vakuudeksi tarjoutunut näyttämään sukukalleuksiaan. Olisi saanut pisteet kotiin, nyt yleisölle jäi kielteinen mielikuva juutalaisista.

    Asiasta toiseen. Sana “antisemitismi” on jotenkin ontuva. Tarkalleen ottaen se viittaa seemiläisiin kieliin yleensä. https://fi.wikipedia.org/wiki/Seemil%C3%A4iset_kielet

Comments are closed.