Koti Uutisia Kotimaa THL epäiltynä puolueettomuuden laiminlyönnistä

THL epäiltynä puolueettomuuden laiminlyönnistä

1
Oikeuskansleri Tuomas Pöysti.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tulee tehdä selvitys riippumattomuudesta rokotehankinnoissa. Oikeuskansleri Tuomas Pöysti on vaatimuksen takana. Pöysti vaatii selvää pesäeroa yksityisten lääkeyritysten rahoittamien tutkimusten ja rokotteiden hankinnan välille.

THL on mukana lääkkeiden testaamisessa, joita yksityiset lääkeyhtiöt rahoittavat. Samaan aikaan THL on asiantuntijana rokotehankinnoissa, joka luo selkeän ristiriidan riippumattomuuteen liittyen.

Oikeuskansleri vaatii sosiaali- ja terveysministeriöltä toimia puolueettomuuden varmistamiseksi. Oikeuskansleri myös huomauttaa THL:n viestinnän ristiriitaisuuksista. Suomessa toimivat lääkärit olivat hämmästyneitä, kun THL:n verkkosivuilla julkaistussa blogikirjoituksessa esitetty kanta eroaa täysin THL:n virallisesta linjauksesta pneumokokkirokotuksista.

Lähde: Verkkouutiset

1 KOMMENTTI

  1. Veikkauksia miten nopeasti jutkut järjestävät Pöystille tämän vuoksi potkut? Rokotteet ovat loistavin tapa degeneroida valkoista rotua. Tämän mahdollisuuden jutkut haluavat hyödyntää täysimittaisesti.

Comments are closed.