Koti Uutisia Ulkomaat Video: globalistit tekevät rahaa kansan kuolemalla

Video: globalistit tekevät rahaa kansan kuolemalla

3

Kansallinen Vastarinta haluaa vihjata australialaisen kansallismielisen United Patriots Frontin johtajan Blair Cottrellin videosta, jolla hän hyvin energisesti ja tunteella puhuu siitä, kuinka globalistit takovat rahaa kansan kuolemalla. Puhe keskittyy länsimaisen lääketeollisuuden massiivisiin voittoihin.

Videon päätteeksi Cottrell pyytää valkoisia miehiä ja naisia jälleen liittymään omaan kansaansa sen sijaan, että he eläisivät yksilöinä masennuksessa. Hän muistuttaa meitä siitä, että olemme vahvoja ja rohkeita ja että meillä on tärkeä tehtävä edessämme.

3 KOMMENTIT

 1. Tuli melkein tippa linssiin kuunnellessa… Lisää tällaisia miehiä oikeisiin paikkoihin ja meillä on toivoa… Mutta he eivät pääse päättäviin virkoihin, siitä pitävät globalistit ja muut mädättäjät huolen… Vielä toistaiseksi…

 2. Lääketeollisuus ja lääkärit tekevät kansalla härskisti businesta. Lääkärit eivät esim. korjaa ihmisten vikoja silloin kun ne ovat pieniä ja ihmiset työikäisiä, eli tuottavia yksilöitä yhteiskunnalle. Vaan sitten kun ongelmat ovat isoja ja ihmiset eläkkeellä. Eläkeläisten ongelmia korjattaessa tarvitaan suuria operaatioita ja pitkiä kuntoutusjaksoja sekä usein paljon lääkkeitä ja oheistoimintaa. Tämä on huomattavasti suurempi tulonlähden lääkärille kuin nuorena tehty operaatio. Jolloin elimistö korjaa itsensä ja operaatioista palautuu lähes itsestään.

  Tällä politiikalla lääkärit pystyvät pitämään operaatioiden jonot pitkinä ja tulovirtansa vakaana. Kolmen kuukauden kesälomat kuuluvat vakiona sekä 10% vuotuinen palkankorotus. En tiedä toista yhtä härskiä ihmisrhmää, mutta toisen yhtä pers-aukisen: lentäjät. Molempien kun pitää näytellä parempiosaista ja harrastaa niin velkaa on usein eläkkeelle jäätyä vielä paristaaa tuhatta. Ja lekkikaluihin varaosia ostettaessa poikkeuksetta arvotaan että missähän luottokortissa olisi vielä virtaa jäljellä tässä kuussa.

 3. Niin, yksinhän voi olla senkin jälkeen kun on “velvoitteensa” täyttänyt, itse olen näin toiminut.
  3 tenavaa tehnyt tähän maailmaan, nyt ovat omillaan ja omilla teillään, onneksi minut jättäneet rauhaan kuten minä heidät.
  Yksilönä eläminen ei tarkoita aina masennusta ja masentuneet eivät tarvitse helvetillistä selkääntaputtelua sen 100:lta ihmiseltä vaan toisen yksilön joka sanoillaan nostaa alhosta.
  Globalistit tahkovat rahaa kuolemalla, se on tosi, *härskiä käytöstä* nimimerkki sen tuossa valaiseekin, siitä on unohtunut vain kirkko ja papisto kolmantena joka kantaa kortensa ahneuden ja kuolemankaupustelun kekoon.

Comments are closed.