Koti Uutisia Kotimaa Video: egyptiläistoimittajan kauhunhetket Turussa

Video: egyptiläistoimittajan kauhunhetket Turussa

4

Valtamedia valehteli viime viikolla useaan otteeseen, että “uusnatsit” olisivat hyökänneet egyptiläisen toimittajan kimppuun Vastarintaliikkeen mielenosoituksessa Turussa. Todellisuudessa kukaan ei käynyt egyptiläiseen käsiksi.

Median ohella valhetta levitti myös Suomen ulkoministeriö, jonka ajankohtaisviestinnän yksikön päällikkö Vesa Häkkinen ei tahtonut oikaista valheita edes sen jälkeen kun valtamediakin oli lakaissut uutisankan maton alle.

Oululainen kaupunginvaltuutettu ja faktantarkastaja Junes Lokka kokosi “egyptiläistoimittajan kauhunhetket” päivän aikana kuvatuilta videoilta. Tapaus on hyvä esimerkki siitä, että Suomen valtamedia ja poliittinen eliitti valehtelevat aina, kun ne uskovat valheiden edistävän poliittisia päämääriään.

4 KOMMENTIT

 1. Tuollaista suunnatonta horroria harva kokee, kuten tämä “egyptiläinen” “toimittaja” ja menohan oli aivan samanlaista kuin viittaamassaan Kairossa.
  Onneksi pääsi pakoon puikkelehtimalla verenhimoisten natsien heiluripartioiden välistä ja poliisin turvaan.
  Saanhan nauraa, kiitos.

 2. Jospa modus operandi on, että valtamedia kirjoittaa satujaan, jotka sitten tarjotaan faktoina kouluissa “lehtitalojen kanssa toteutetun yhteistyön” merkeissä. Lapsemme saavat siis systemaattisen petoksen ja aivopesun myötä oppia vihaamaan kansallismielisiä, verovaroin kustannetussa peruskoulussa.

  Valtamediahan on vastahakoinen korjaamaan tietyistä aiheista kirjoittaessaan tehtyjä virheitä tai valheita, vastineella tai muulla.
  Sopiiko tämä meille, teille?
  Myös videoita käytetään lastemme aivopesemiseen. Esimerkiksi, jos katsoo Mark Zuckerbergin vastauksia senaattori Ted Cruzin kysymyksiin, valehtelee Mark suoraan päin naamaa. Mutta kun tätä esitellään lapsillemme koulussa, aiheena on kansallismielisten mustamaalaaminen.
  https://mvlehti.net/2018/08/27/journalistin-ohjeiden-kohta-kolme-journalistin-oikeus-ja-velvollisuus/

  Asia esitetään niin päin lapsillemme, että Ted kyselee tuhmia, ja Mark joutuu vastaamaan “äärioikeistolaisen hyökkäyksiin”, ja se mitä Mark sanoo, on totta ja koulussa opetetun monikultturismin oppiaineen mukaista.

Comments are closed.